שאלה לאנשים באופן כללי

מילי1991

New member
שאלה לאנשים באופן כללי

יצא לי לשבת אתמול עם חברים ..חלקן חברות שרק הכרתי, ישובות כשכל הציצי- בחוץ
רציתי לדעת מה אתם חושבים על התופעה הזו?
כאילו אני מבינה בחורות שרוצות להיות אסתטיות, יפות ואפילו סקסיות במצבים מסוימים
אבל כזה מגיע לרמה שהן- פשוט לא נותנות לך בחירה (אפילו בתור אישה כן)- אלא להסתכל עליהן כאובייקט מיני
מה דעתכם?

Berethor

New member
את לא חייבת להסתכל על זה בצורה כל כך מינית או/ו שמרנית

א) תחשבי שזה פשוט יפה או/ו סקסי ושהן גאות במה שיש להן, ולכן לא מתביישות להראות את זה.

ב) חזה נשי זה לא באמת איבר מיני אלא המקבילה הנשית לחזה גברי. אז למה גבר יכול לחשוף תחזה ואישה לא?

רואה 6 6

New member
מילוש, נאום? יאללה,נאום

החברה שלנו מתאפיינת בשני מאפיינים מרכזיים: חשיפה וטאבו. הטאבו קשור יותר בעבר,בבית אבאמא, ובחינוך שמרני והחשיפה בהווה,במדע,בכלכלה ו...כל מה שרוצים.
אז את יושבת עם בנות שהופעתן החיצונית מבטאה את היעדר הטאבו על משהו ומוטרדת מכך כי זה לא היה קיים ביומיום הרגיל שלך כל הזמן.
אני אישית,לא אוהבת חזה שקופץ לי מול העיניים מתוך החולצה.אני רחוקה מליהיות דתית בטעמי האישי אבל טעם טוב לא מתבטא במחשוף עד הפטמות .מצד שני,אם תחיי עם מחשבותייך הנסתרות בשלום,אם תראי אותן כטבעיות ,וכתגובה מצופה ממראה העיניים זה לא יהיה לך כזה מסיח דעת.
את יודעת, כמו שבלוטות רוק מתחילות לייצר רוק כשרק חושבים על אוכל. אי אפשר לשלוט בזה.

כל אחת והבחירה שלה איך להיראות...

בעיני זה נראה לרוב מגוחך ולאו דווקא מושך כי לפעמים דווקא הנסתר הוא המסקרן והמושך.
&nbsp
לי אישית יותר מפריע לראות את כל בנות הנוער עם המכנסונים והכי עצוב שיש מבוגרות שהולכות ככה.
אני יכולה להרשות לעצמי ללכת ככה אבל אין מצב!

דווקא לא בא לי איראן כאן.

כל אישה תתלבש איך שבא לה. לבוש לא מעיד על שום דבר. קיימים גבולות אולי בגלל הסביבה שיכולה לא להתאים לקוד לבוש אבל אם החזה קצת נחשף זה לא בסדר? למה? קיימות נשים שיודעות להבליט מה שיפה בהן, לפעמים כן, זה אפילו חזה. אבל זה לא אומר שהיא חצי ערומה ומשדרת זילות.ומי שמכוסה בבורקה היא צנועה בהכרח? את יכולה לבוא ולומר לחרדית "על מי את עובדת כשאת עם מיני". אבל לבוא ולשפוט חילוניות על החופש שלהן? לא נראה לי. קצת חוצפה אפילו.

הגבול בין סקסי לפרובוקטיבי דק..

לא נעים לפעמים (כמו ספידו שלא מחמיא במיוחד..)פשוט תבליגי וזהו :)

Berethor

New member
דק וסובייקטיבי

בסופו של דבר זה הכל על הציר של שמרנות מול מתירנות, וכל אחת והגבולות שלה, ויש קיצוניות לכל כיוון.

נראלי

שהציר של שמרנות מתירנות לא חופף לציר סקסי פרובוקטיבי אבל זה בהחלט מעלה את המשוואה ללבוש אופטימלי לארבע נעלמים משמעותיים.ברור שכל אחת תתלבש איך שנראה לה בסופו של דבר, זה לצורך הדיון.

אז ככה...
ואם לא אכפת לך לקבל עוד תשובה-
אני רואה חזה של אישה כאיבר מיני ויהיו שיגידו שזה שיא הנשיות, זו נשיות מתפרצת (לעומת הנשיות המוסתרת, ההיא...).
וחשיפה של חלקים ממנו נתפסים בעיני כל אחד בצורה אחרת, זה מאד תלוי באופי, בדרך החשיבה, בחינוך שקיבלנו בבית.
יהיו שיגידו שכל היופי באישה הוא עניין ההסתרה (להשאיר מקום לדמיון) ויהיו שיגידו שדווקא לגלות,לחשוף טיפה, זה סקסי.
יהיו שיחשבו שזה מגעיל, וזול ויהיו שיחשבו שזה מאד יפה.
אני מניחה שלך זה מפריע. את רואה את העניין באור שונה מהבנות שהתראת איתן. אבל יש לך בחירה, ועוד איך! מכיוון שכל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה, כדאי להימנע בביקורתיות.
אל תחשבי מדוע הן מתנהגות כך אלא קבלי אותן כמו שהן ואם הן חושבות שצריך לחשוף, שיחשפו. ואם את מאמינה שלא צריך לחשוף, השארי עם אמונתך אך זכרי שאינך יכולה לכפות את דעתך ואמנותך על אחרות.

היי מילי

הן פשוט לא מודעות לעצמן. אני חושבת באופן אישי שזה מגעיל, בכל זאת צריך טיפת כבוד עצמי ואם מחפשים למשוך תשומת לב אפשר גם בדרכים אחרות להשיג אותה...

למעלה