שאלה לאנשים עם טעם טוב !!

Scott Evil

New member
שאלה לאנשים עם טעם טוב !!

אם זה פורום רדיוהד אז אני בטוח במקום הנכון !! רציתי לספר לכם על מספר אלבומים שיש לי. למשל Urban Hymns, OK computer, The Bends, Sea Change אלבומים עם סטייל כזה. הייתי אומר אפילו "יצירות מלנכוליות". אני אשמח לשמוע כמה שיותר להקות/אלבומים בסגנון כזה. אני פתוח לכל הסטייל הזה ורוצה כמה שיותר ממנו. תודה !!

Knives Out

New member
אעע, מנית אהובים עליי..!

Beck הוא גאון יצירתי, Urban Hymns הוא הצלחה מסחררת(וחד פעמית למזלם הרע של The Verve ) ורדיוהד אין בכלל מה לדבר. אם אתה ממש רוצה עוד, היית ממליץ לך להמשיך בסטייל הרדיוהד וללכת על Kid A ו Amnesiac שהם האלבומים שיצאו לאחר Ok Computer , ואצל Beck הייתי מציע לקנות את Mutations שהוא הכי דומה לSea Change מכל השאר. עוד אלבומים להציע: Wish you were here - Pink Floyd ברי סחרוף - נגיעות ואפילו את: Antics של Interpol.

Ellabll

New member
אני דווקא מעדיפה את

Turn On The Bright Lights של אינטרפול

Guy Pie

New member
ללא ספק

Turn On the Bright Lights הוא אלבום מצויין וגם אני ממליץ עליו, Antics הוא לא יותר מסביר.

vegetable man

New member
אני גם אוהב את הראשון שלהם יותר

הוא באמת מרגש, ומעבר לזה, בלי קשר לאינטרפול המדהימים, אלבומים ראשונים הם ברוב המקרים הכי מרגשים, כי יש בהם משהו ראשוני, אולי מעט נאיבי - ומרגישים שבפעם הראשונה לאמן יש משהו חשוב לומר (כי זאת פעם ראשונה שיש לו הזדמנות).

scooby4

New member
תלוי במאזין

אם המאזין רוצה לשמוע תוצר אומנותי אמיתי ובוגר, בלי בעיות טכניות (חברת תקליטים, אמצעי הקלטה, נסיון בתחום) הוא צריך לשמוע את האמן בתקופות היותר מאוחרות. אני חושב שהביטלס נשמעו הרבה יותר טוב באלבום הלבן מאשר ב'פליז פליז מי'. לרב מה שקורה שהפעם הראשונה שיש לו הזדמנות לבטא משהו אחר, היא בפעם השנייה. אפילו לא השנייה, השלישית. וגם זה כבר עדיין לא בדיוק. אם Kid A היה האלבום הראשון, קהל המעריצים של רדיוהד היה יכול להיות הרבה יותר בקטע של קאלט... לא?!

Guy Pie

New member
אוקיי

The Smiths, כי כמעט ואין מישהו שלא אוהב אותם. אלבום טוב להתחיל איתו הוא .The Queen is Dead The Velvet Undeground, שאלבום הבכורה שלהם כנראה יתאים לך. Belle & Sebastian, ובפרט האלבום If You're Feeling Sinister. אלבום אהוב עלי באופן אישי, וגם על הרבה אנשים אחרים, הוא In the Aeroplane Over the Sea של Neutral Milk Hotel - אם כי אני מניח שהוא פחות "מלנכולי" ויותר "ממש ממש עצוב", אבל זה עצב יפה, ויש בו גם כמות מסויימת של אופטימיות.

vegetable man

New member
יש הרבה

אני יכול להיזכר עכשיו ב-Blonde Redhead, PJ Harvey. הייתי נוקט בעוד שמות, אבל קשה לי לדעת עד כמה הם קולעים להגדרה שלך, ועד כמה היא נחוצה בכלל. בכל אופן תהנה...

למעלה