שאלה לאנשים פה

hamshoshit

New member
שאלה לאנשים פה

רציתי לשאול איך אני מגיעה למשאבי אנוש של מלון הילטון? מישהו יודע אם צריכים שם עובדים? האם כדאי לעבוד באילת בבתי מלון? זה שווה בכלל? זה לא מסוכן?

...

רציתי לשאול איך אני מגיעה למשאבי אנוש של מלון הילטון? חפשי באתר שלהם או דרך 144. מישהו יודע אם צריכים שם עובדים? אני מנחשת שכן, בכל המלונות בערך צריך עובדים... האם כדאי לעבוד באילת בבתי מלון? זה שווה בכלל? הייתי שם שבוע [לא בהילטון] וחזרתי הביתה ואני מתחרטת על זה ורוצה לחזור לשם שוב. מקווה שירצו אותי בחזרה... זה לא מסוכן? למה מסוכן?

hamshoshit

New member
אממ עוד שאלונת

תגידי איך זה הולך באילת ? ממש גרים שם במלון?

גם באלמוג

ביחד עם דן, הרודס ושרתון

וואלה? שמעתי שזה 800...

אני רק שמחה שאני לא אמורה יותר לעבור לבל... ומקווה שמחר יענו לי סוף סוף במרכז גיוס בתל אביב כי אני מתה כבר לחזור לאילת...

DoubleD

New member
לצורך העניין יש לציין שהמגורים של ישרוטל

מפוזרים באילת ויש מלא מקומות שמאכלסים את העובדים שלהם. מניסיון, הייתי בבניין מגורים יפה ושקט עם בריכה עד שעות הערב ומחיר המגורים היו 600 ש"ח בלבד. אז המידע שלך לא מדוייק.

אני לא מתלוננת

הייתי שם רק שבוע. עד כמה שאני יודעת לכולם זה עולה אותו דבר חוץ מכאלה שיש להם קומבינות או בתפקיד מסוים [פקידי קבלה נראה לי משלמים פחות על דיור]. חוץ מבית ישרוטל שהייתי שם כל השאר זה משמועות...

../images/Emo45.gif נכון, לישרוטל יש 4 מגורים שונים

וכל אחד שונה מהשני... רק ליתר דיוק- ישרוטל לוקחים עכשיו 650 שקל על כל המגורים שלהם, לא משנה איפה.

אני מתחילה לעבוד בהילטון ביום ראשון

הם מה זה הלחיצו אותי. פחות מ24 שעק אחרי הראיון שהייתי בדרך לרופא להוציא את האישור שאני יכולה לעבוד עם אוכל מתקשרים אלי להגיד לי שאמהר כי זה תפקיד ומקום נחשב ושמישהו אחר יכול לתפוס את המקום שלי, מה זה? אני קצת לחוצה השכר לא משהו ואני לא עושה את זה רק בשביל המענק,למישהו יש מושג לגבי כמה טיפים מקבלים במלון? אני אהיה בVIP של האנשי עסקים כנראה...

בהצלחה

אני מנחשת שאת מרוויחה מינימום. ואם את מתכוונת לחדר אוכל אני בספק גדול אם עושים שם טיפים...

לא דווקא לא חדר אוכל

טרקלין עסקים,עם משקאות אלכוהול זה חדר קטן ואינטימי שרק אנשי עסקים ברשימת ה V I P יכולים להיכנס לשם,כמובן ,לכן אני שואלת את עצמי,אם הם משלמים מראש על הכניסה לחדר,למה שישלמו טיפים למלצרים שם? מהניסיון עבר שלי דווקא לאנשים היותר מבוססים יותר ''כואב'' הלב להביא טיפים...

...

כל עוד זה בתוך המלון [חדר אוכל/ לובי/ טרקלין VIP וכו'] ולא מסעדה שייכת למלון אז אני בספק אם תקבלי טיפים אם זה מסעדה ששייכת למלון אז עושים שם טיפים כמו כל מלצר במסעדה.

DoubleD

New member
../images/Emo128.gif ממש לא נכון

בבית מלון אפשר לסחוט טיפים בסכומים של כמה שקלים עד עשרות דולרים !! וזה לא משנה באיזה תפקיד. לפעמים זה עניין של להיות במקום הנכון בזמן הנכון אבל בד"כ זו מיומנות נרכשת ועם הזמן אפשר לקלוט מהר מאוד איך. בהצלחה !

שיהיה בהצלחה!!

מניסיון, בטרקלין VIP אפשר להגיע לטיפים יפים מאוד... ותהני המון! אח, מה הייתי עושה כדי לחזור לאילת...

למעלה