שאלה לאנשים שהיו בעיר אמפי

ז א פ ו ד

New member
שאלה לאנשים שהיו בעיר אמפי

נקודה מאוד מעניינת בסיפור של חבר שלי על הטיול שלו בהודו עוררה אצלי סקרנות רבה. דיברתי איתו על הנסיעה והוא סיפר לי שהמקום הכי יפה שהוא היה בו זה העיר אמפי. ובאותה נשימה הוא הוסיף שלעולם הוא לא יחזור לשם. רציתי לדעת אם היתה לעוד אנשים תחושה מוזרה לגבי המקום הזה. ראוי לציין כמובן, שהוא לא השתמש בסמים פסיכודליים, אחרת- הכל ברור. בכל מקרה, אם מישהו היה שם והרגישש תחושות מוזרות במיוחד, אשמח לקרוא, כי הבנתי שיש שם מגמה מסקרנת. תודה ונסיעה טובה. זאפ

זה באמת משהו מדהים.....

זהו מקום שבמבט רגיל הוא לא משהו מיוחד... יש שם אגם נחמד שעוברים אותו בתוך "עיגול גדול כמו ביצה" (תסלח לי לא זוכר את שמו) אבל מה שמייחד את המקום אילו הם העתיקות של העיר "ויג´איאנאגאר" הן ממש מדהימות זה שטח עצום של עתיקות אתה מטפס מעלה מעלה עד הפיסגה...ובכלל זה מקום מדהים הדבר שבגללו מסוכן שם מאוד זה שמסתובבים שם הרבה שודדים אז אל תטייל שם לבד ובמיוחד לא להישאר שם אחרי השקיעה.... אתה כבר תראה (אני מקווה מאוד שתלך לשם) שברגע שהשמש עומדת לשקוע יש שם שוטרים ואנשים שפשוט לא יתנו לך להישאר שם(בגלל השודדים). יש במקום גם תחנת משטרה שכדאי מאוד להירשם שם אתה גם תראה תמונות של אנשים (תלויים על הקיר בתחנת המשטרה) שנתפסו וכדאי מאוד להיזהר מהם... אבל בניגוד לחבר שלך אני אישית היתי חוזר למקום הזה... לא יודע מה יש בו אתה יכול להיתקע שם שבועות אולי האוירה המקום עצמו והאנשים הכל יחד גורם לך להיקשר למקום ומאוד קשה לך לעזוב דרך אגב תשאל את חבר שלך אם הוא היה בפושקר.... זה אותו הדבר אין שם משהו מיוחד יש בפושקר אגם נחמד רחוב ארוך מלא חנויות ובכל ערב יש את המקום ששם מתופפים לאל השמש (זה כבוד מאוד גדול לי יצא לתופף עם המאסטר שם) ורק משהו אחרון וקטן אם אתה שוקל ללכת לשם או לא דעתי היא לא לחשוב פעמיים ולבקר שם... שבת שלום ברי

שנטי 30

New member
האמפי ..מקום מקסים ופסטורלי

נראית ככפר קטן ושקט, האנשים נחמדים, ומעניין לטייל בעתיקות, עדיף ללון מעבר לנהר יש שם מין קבוצת בונגלוס עגולים מקסימים שהרבה מטיילים גרים שם ואז יש כל היום מין חברותא אוכלים יחד, מטיילים יחד.. מומלץ לבקר בבאנייאן טרי.. עוברים דרך יער בננות (אני חושבת) 5 דקות הליכה מסביב מלא קופים.. מגיעים למסעדה (שנראית יותר כמו קיוסק) שממומקמת על הר יש ערסל.., נדנדה ,מזרונים.. מוסיקה טובה.. אפשר לבלות שם עד מאוחר אבל צריך לחשוב על הדרך חזרה אני הייתי 3 ימים והספיק לי.. אבל אם אתה בחברה טובה בהחלט אפשר להשאר שם מספר שבועות.. וכן אולי הייתי קופצת לשם, שוב, והאמת גם אני כשעזבתי אמרתי שלא אחזור שהספיק לי.. .. המסעדות שם והאוכל היה ג´יפה.. במשך יומיים חייתי על בננה בבוקר שתיי בננות בצהריים ובננה בערב.. ונישנושים מהמכולת..

שנטי את זוכרת אולי...

מהו השם המקורי (בהודית) של הסירות האילו שהיו חצי עגולות (ממש כמו קליפה של ביצה) שהיו מחכים ל-6-7 אנשים ואז חוצים את הנהר לצד השני שלו??? (מצורפת תמונה) (טוב נו במקרה של התמונה של 50-55 אנשים) תודה ברי

yalyal

New member
"כסיסונית"

החלום של הרבה ישראלים שיהיה להם דבר כזה מלא בג´ראס...
) (לא שלי בכל אופן...)

yalyal

New member
תאמין או לא - אבל כן...

אני חושב שאני באמת בין היחידים שם שלא נגעו בכלום - ושאני אומר כלום אז ממש בכלום, ונהניתי לא פחות מהם...

זה בסדר אני צחקתי...

גם אני לא נגעתי בכלום.... ואיך אני שונא את כל הסטיגמות האילו... כל בן אדם שני ששומע שהייתי במזרח.... "אהה הודו אה? נו מה לקחת פטרייה??? סמים אההה????? בגלל זה אתה נראה ככה... וכו´וכו´... לא יאומן מה התקשורת עשתה מהודו... אין דבר כזה נופים או אתרים או אנשים או תרבות רק דבר אחד אנשים יודעים הודו= סמים וחבל שכך...

yalyal

New member
אבל יש הרבה בזה, לא?

המון מהישראלים שם באים רק בשביל להתמסטל....

בגלל זה הודו נראית ככה.....

כמו שכבר אמרנו למישהו שכתב כאן בשם שומפי זו הבעייה אנשים לא באים לטייל או להנות... הולכים כדי לקחת בבוקר סמים בצהריים סמים ובלילה צ´ילום... (וא מה שלא יהיה) מי שלא הכי אוהב את הודו שלא ילך לשם... הינה מה שאמרו כאן בעבר למישהו ראיתי כמה כאלו... ישראלים בגואה שרק עשו צרות ובלאגן התיחסו להודים כמו אל זבל כל הזמן דיברו איזה כיף היה אתמול וכמה הם עישנו וצעקו את זה שכל העולם ישמע... לא פלא אחר כך באים אליי מיליון הודים אומרים לי... "HEY U R FROM ISRAEL???U WONT HASAISH...U WONT MASTUL?? GOOD GOOD VERY GOOD ISRAELY PEOPLE VERY GOOD HASHISH... וכו´וכו´ חבל אבל כן יש גם כאלו... ברי

ז א פ ו ד

New member
ברי, מה שכתבת מאוד מעניין,

"לא יודע מה יש בו אתה יכול להיתקע שם שבועות אולי האוירה המקום עצמו והאנשים הכל יחד גורם לך להיקשר למקום ומאוד קשה לך לעזוב" ברי, זה הקטע בדיוק שמעניין אותי, אבל אני רוצה לראות אם יש עוד תגובות בנושא, מה שלכד את תשומת ליבי היה שהוא סיפר לי על כך שהמקום היחיד שבו הוא חלה, היה שם, ובדיוק ביום שהוא קנה כרטיס לרכבת (שזה לקח לו יותר מיומיים לעומת מקומות אחרים שזה לא לוקח יותר מכמה שעות), וזה ועוד כמה דברים שהוא לא כ"כ זוכר, נתנו לו תחושה כאילו המקום עצמו לא נותן לעזוב, ולמרות שהוא חטף באותו יום של הנסיעה את המחלה (אמבות) הוא החליט שהוא יוצא ויהי מה. בקיצור, יש עוד אנשים? דרך אגב, יש לו תמונה מאוד דומה, כך שאני מניח שהוא היה שם. אני, כשאני אצליח להתגבר על העצלות שלי להוציא דרכון, אולי אני אטוס, אבל אני כ"כ עצלן .... :) יום נפלא לכם אנשים. זאפ

זאפ .... קודם כל ...

זה לא אומר שהוא חלה שם ... זה אורמ ששם התפרצו לו האמבות... יכול להיות שהוא שתה מים לא הכי נקיים והאמבות "שכבו" אצלו בקיבה שבוע והחליטו להתחיל לפעול בהאמפי... אני הכרתי זוג ישראלים היינו בקשר הם חזרו לארץ וכאן התחילו לו התחילו כאבי בטן וכל שאר הסימפטומים של האמבות עשה בדיקה והתברר שיש לו אמבות... מה שמעניין אותי אצל חבר שלך זה הקטע של "הוא לא יחזור לשם יותר" למה??? מה נתן לו את ההרגשה הזו שלשם הוא לא יחזור??? ברי

ז א פ ו ד

New member
אה, כתבתי כבר,

הוא אמר שזה מקום מהמם ביופיו, אבל מאוד מפחיד. וההרגשה שהמקום מושך אותו אליו ולא נותן לו לעזוב ממש הבהילה אותו.

למה להיבהל???

אני לא רואה סיבה לבהלה... כל אחד נשמך למקום מוסיים ומתאהב בו יש כאלו שבהאמפי ויש כאלו שבגואה אתה אוהב את המקום כיף לך בו.... סבבה תמשיך הלאה אבל להחליט שהוא לא חוזר לשם בגלל שדבר כזה הבהיל אותו??? נשמע לי מאוד מוזר....

שנטי 30

New member
ברי חמוד, אני לא זוכרת

איך קראו לסירה העגולה הנחמדה הזאת, ולגבי האוכל אני אומרת שוב האוכל שם ג´יפה, אני אכלתי פעם אחת בערב , נכנסתי למטבח וראיתי שם מלא ג´וקים, ועכברים מתרוצצים, ובכל זאת בבוקר הלכתי למסעדה לשתות נס קפה , והגישו לי כוס דביקה שנראה כאילו לא רחצו אותה שנה, וכפית שהיא יותר שחורה מאשר כסופה.. אז כן חטפתי כאב בטן קל וזה הספיק להחליט שאני עוברת לדיאטת בננות, אבל חברה שהכרתי שם חטפה גם חטפה ויומיים אחריי שהגעתי איתה לבנגלור היא לא יכלה לזוז כי היא הייתה צריכה שירותים צמודים ולבסוף הרימה ידיים ועזבה את הודו. ולגבי מפחיד, אני לא ראיתי שם שוםדבר שאפשר לפחד ממנו, לדעתי מקום נחמד תושבים נחמדים מאד פשוטים, להפך ערים גדולות יותר מפחידות בומביי , בנגלור,מאיסור בקיצור מומלץ בחום

שנטי שנטי...

אני לא מאמין שהאוכל שם שונה כל כך משאר המקומות.... לי זה לא כל כך זכור.... אני לא חושב שיש מישהו שלא חטף במהלך הטיול שלו איזה קלקול קיבה קטן לפחות 2-3 פעמים.. הגוף חייב להתרגל לאוכל החדש ולטבלינים (בייחוד כשהוא נאכל או נעשה בידיים לא הכי נקיות בעולם ועם הרבה גי´פה מסביב) בקשר לתשובה תודה רבה אבל זה בסדר YALYAL כבר רשם שהשם שלה זה "כסיסונית" ואני בהחלט מצטרף להמלצה שלך... מומלץ בחום לבקר שם.. שבת שלום ברי

למעלה