אין שנאות או מתחים שאני יודע עליהם. פשוט, אנשים משתנים. תלמידי יסודי או תיכון הם בעלי אינטרסים ותחומי עניין ומיקוד אחרים ביחס לחיילים, סטודנטים, בעלי משפחות ומקצועות וכדומה. זה מובן וטבעי.מה שמחזיק את החברות הוא האהבה.
גם זרים מוחלטים. מבחינתי, מדובר בזרים שפעם הכרתי- חוץ מאחד.אנשים שאוהבים זה את זה, מוצאים עניין ויש להם על מה לדבר ומה לעשות ביחד.
משפט נכון ויפה.צריך להמשיך הלאה עם הזיכרונות היפים
זאת שבעה, לא לוויה. ואגב, אחת השבעות הכי פחות עצובות אי פעם. מי שמת זה אבא של החבר, לא הוא.מותר וצריך להיות עצוב בהלוויה. יש גם ימים שמחים. מצער לדעת שהחבר מת, בוודאי היה לך קשר טוב אתו ואתה מתגעגע לזיכרונות יפים ממנו. כמו שאני כתבתי בקשר לאהבת חיי שלא רצתה בי, טוב להתעודד בעזרת הזיכרונות היפים.
למה השבעה לא הייתה עצובה? מוות הוא תמיד עצוב.זאת שבעה, לא לוויה. ואגב, אחת השבעות הכי פחות עצובות אי פעם. מי שמת זה אבא של החבר, לא הוא.
סיפרו זכרונות, אבל גם שלל בדיחות כי האבא המנוח ביקש להיות שמחים.למה השבעה לא הייתה עצובה? מוות הוא תמיד עצוב.
היו לו שלל בעיות, בהן עודף לחץ דם וסוכרת.אני מקווה שאבי החבר לא סבל מדי ממחלת לב לפני מותו.
גם אני צפוי לסבול מבעיות כאלה, אם לא אשלוט בתזונה שלי.היו לו שלל בעיות, בהן עודף לחץ דם וסוכרת.
כנ"ל, צריך משמעת ברזל.גם אני צפוי לסבול מבעיות כאלה, אם לא אשלוט בתזונה שלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.