שאלה לאנשי המקצוע ולבונים עצמם

שאלה לאנשי המקצוע ולבונים עצמם

כבר מזמן לא כתבתי כאן אבל אני עוקבת אחר הנעשה ולומדת מהשאלות והתשובות המלומדות. (סיגל, הצטרפותך לפורום מוסיפה הרבה, תודה!) ולשאלתי: ביתי בשלבי סיום בנייה. עכשיו אנו בשלב הרכבת המטבח ושאר הארונות. 1. האם יש להתעקש שהבית יהיה נעול (במפתח) לפני הכנסת המטבח ושאר הארונות? 2. האם דרישתי להיות נוכחת בעת התקנת המטבח הינה הגיונית או מיותרת? (היה לי וויכוח עם הנגריה שממנה הזמנתי את המטבח - לטענתם ממילא אין לי מה "לתרום" בשלב ההרכה ואני טוענת שכמו שעקבתי אחרי כל שלב ולא פעם הערתי תו"כ הביצוע גם כאן אני צריכה להיות, מה שאומר שההתקנה תתבצע במועד שנוח לי) אשמח לתשובות מהירות, מועד ההתקנה נקבע לעוד יומיים והבית אינו נעול. הרבה תודה!!!

תשובתי הלא מקצועית

אבל מנסיון אישי 1. בטח שלהתעקש, כשלא נעול אפשר לגנוב .... 2. הגיונית וחצי, הנגריה טוענת שאין לך מה לתרום כי לא בא להם מישהו שישב להם על הראש וישגיח שהכל יהיה לשביעות רצונך. לאחר מעשה יהיה יותר קשה להביא אותם לעשות מקצה שיפורים

amonit

New member
צודקת ב 100 %

חשוב להיות שם מפני שיש פרטים של הרגע האחרון שאפשר להחליט על המקום חשוב להיות שם שאם יש טעות, תוכלי לעצור בזמן!!!

זה הבית שלך!!!! ותעשי מה שאת רוצה

היי הקבלנים למינהם שוכחים לפעמים מי בעל הבית ומי מקבל תשלום ממנו.... שלא לדבר על עניין השירות! הבית חייב להיות נעול מהרגע שאפשר "לקחת" דברים ולפרקם. אם תגיעי ויחסר משהו , איך תדעי אם הם הרכיבו ומישהו גנב או שפשוט לא הרכיבו????????? יש מקומות שלא מרכיבים כלים סניטריים לפני שיש אפשרות סגירה.... ובעניין המטבח , זו לא רק זכותך - זו חובתך!!!! כדי שלא יהרסו, יטעו בתום לב, או ינסו "לטייח" טעויות בייצור. אל תשכחי שזה ביתך ולא בא לך שיסתובבו שם חופשי, אפילו שזה עדיין לא גמור. דווקא בגלל ההתנגדות שלהם, אני הייתי מקפידה יותר עכשיו!!! ואגב, כבר היה לי לקוח שהגיע אחה"צ לראות את המטבח שהורכב וזה בכלל לא היה גוון הדלתות שהוא הזמין!!!!! היי אסרטיבית ואפילו תקיפה!!! את בעלת הבית ואת תחליטי בכל נושא!!! בהצלחה

למעלה