שאלה לאנשי המק

ֳאורליל

New member
שאלה לאנשי המק

קצת אוף טופיק, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא הזה. קניתי ווב קאם של לוגיטק למק שלי. הווידאו עובד מצויין אבל אין סאונד. עכשיו, אמור להיות מיקרופון בילט אין במצלמה, ואפילו יש לי אפשרות לשחק עם ההגדרות של הסאונד אבל אין לי סאונד מלכתחילה. האם אני צריכה חומרה נוספת בשביל הסאונד )כרטיס סאונד או משהו כזה(או שאולי אני צריכה מיקרופון חיצוני. תודה מראש

the M

New member
נראה לי

שלא תמצאי פה הרבה משתמשי מק, בארץ אוהבים את הפי סי... בכל מקרה

judyr

New member
פשוט תבדקי

לא זוכרת נראה לי בצד שמאל אופו התפוחון בקונטרול פאנל לגבי כרטיס הסאונד אין לי מושג איזה מק יש לך אבל לדעתי יש לך את הכרטיס כבר ופשוט צריכה לשנות בהגדרות משו

xorenx

New member
לא צריך כרטיס סאונד

במקינטוש (מאז 1984, שנים לפני כל הווינדוס למיניהם) יש כרטיס סאונד מובנה. לא צריך להגדיר את הכרטיס אבל יש כמה דברים שבכל זאת צריך לבדוק (ווליום, יציאות...). צייני את דגם המחשב ואת מערכת ההפעלה ואני אנסה לעזור לך. יום טוב

ֳאורליל

New member
המחשב שיש לי

הוא איי מק ג'י 3, עם מערכת הפעלה יגואר. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המצלמה אבל כלום לא עובד, ונראה לי שזה קשןר להגדרות של המחשב ולא של המצלמה. תודה על העזרה

ֳאורליל

New member
נפתרה הבעיה

תודה לכולם על העזרה. פשוט הייתי צריכה לשנות משהו בהגדרות סאונד של המחשב. בכל מקרה טוב לדעת שיש כמה צדיקים בסדום פה שמשתמשים במק. שוב תודה אורלי

למעלה