שאלה לאסטרולוג

דנה.ש

New member
שאלה לאסטרולוג

שלום כתבתי שאלה חבל שלא עונים ,,שאלה שנייה האם אתה מקיים קורסים לאסטרולוגיה .תודה

epitaph

New member
אני יודע שאני לא האסטרולוג אבל...

אני יכול לענות על השאלה שלך והתשובה לשאלתך היא....(תופים ברקע),כן, יאיר מקיים קורסים לאסטרולוגיה ואם את רוצה להתקשר כדי לברר פרטים תתקשרי אליו לטלפון 5563947 03 שמחתי לעזור -עדי- :)

ozmiri

New member
רוצה המלצה דנה?

אני יכולה להמליץ לך על אסטרולוג מצויין שנותן שיעורים פרטיים..אסטרולוג שאני לומדת אצלו והוא ה...``אס`` בעיני ..כל שיעור שווה אלף קראית מאמרים או ספרים בשיטת למד בעצמך..משום שבשעור אני שומעת את גלגלי המחשבה והידע שלו בניתוח והבנת האדם מאחורי המפה שזה פשוט מאלף.. לי יש קצת בעיה עם המורה כי כשאני נתקלת בכל הידע אני מקבלת פשוט בלק אאוט טוטלי...אבל זה סיפור שלי ... דרך אגב למאסטרו הזה קוראים ------יאיר טריבלסקי.

דנה`לה - היכן השאלה ?ולגבי הלימוד..

חיפשתי ולא מצאתי.. נראה שגם שבי חיפש ולא מצא. האמנם הופעת בשם אחר ? ולגבי קורסים - אני עצלן מטבעי, ומאמין גדול בשעורים פרטיים, שכן אז התלמיד באמת משקיע את כל כולו. אבל - וזה כי אני באמת שומע לא מעט פניות, וזו החלטה שקיבלתי ממש אתמול - אם באמת תצליחו לרכז אנשים ולקחת עת עצמכם את הענין - אני מוכן לעשות את זה, אבל כאמור - מלאכת הארגון, הפיקוח, עשיית השעורים וכל אלה - ממש שנואים עלי. אנשים בוגרים בנפשם שבאמת מוכנים לקבל ידע ולהשקיע - אני מוכן ללמד. אבל - זה צריך לבוא מכם.

דנה.ש

New member
תשובה ליאיר ולשבי

שלום שלום מאד שמחתי להתייחסות שלכם ...אם תלכו לדף 10 אני חושבת השאלה נמצאת שם באותו שם ,אבל אחזור עליה שנית..או שאתם לא עונים שאלות כאלה בפורום ,אני אבין...אני ילידת 11.10.44 שעות הבוקר בקיצור מאזניים עקרב, רציתי לדעת אם אפשר לראות במפה שלי קושי שקיים ביצירת קשר ????? כי אני אשה די נאה אינטלגנטית חייכנית די סקסית !!!!ואני לא מצליחה ליצור קשר עם אדם רציני ניסיתי כל מה שעולה על דעתכם ושום דבר לא קורה... תודה אם תענו לי ,דנה

דנה.ש

New member
תשובה ליאיר ולשבי

שלום שלום מאד שמחתי להתייחסות שלכם ...אם תלכו לדף 9אני חושבת השאלה נמצאת שם באותו שם ,אבל אחזור עליה שנית..או שאתם לא עונים שאלות כאלה בפורום ,אני אבין...אני ילידת 11.10.44 שעות הבוקר בקיצור מאזניים עקרב, רציתי לדעת אם אפשר לראות במפה שלי קושי שקיים ביצירת קשר ????? כי אני אשה די נאה אינטלגנטית חייכנית די סקסית !!!!ואני לא מצליחה ליצור קשר עם אדם רציני ניסיתי כל מה שעולה על דעתכם ושום דבר לא קורה... תודה אם תענו לי ,דנה

למעלה