שאלה לאריה (רצינית!)

• פותח הנושא link
  • פורסם בתאריך

link

New member
שאלה לאריה (רצינית!)

הי אריה פתחת לי צוהר לעולם חדש - צמחים טורפים וזה ממש מרתק. יש לי שאלה והיא רצינית. האם יש להאכיל את הפרחים, בחרקים באופן מסודר או שהם "מסתדרים בעצמם עם מה שיש? תודה.

itu1

New member
"האכלת" צמחים טורפים

אין חובה ל"האכיל" את הצמחים הם גדלים ומתפתחים גם ללא תוספת "מזון" כמובן שכאשר יש להם תוספת כזו הם מתפתחים טוב יותר מהר יותר וגודלם גדול יותר ובדרך כלל הם מסתדרים לבד בכל בית מסתובב איזה שהוא זבוב נמלה יתוש (חבל אבל רק הזכרים בדרך כלל נשמכים אליהם) ראי למשל בתמונה המצורפת את הנמלים המגיעות לכדנית ורובן תפולנה ותשמשנה כמזון לצמח. חלקי הצמח הלוכדים הם בדרך כלל עלים או גבעולים ולא הפרחים. בתמונה שופרית מכלוא ועליה מזון בפוטאנציה אריה

ofirgaon

New member
צמחים טורפים כפתרון ליתושים

שלום, יש לי יתושים בחדר האם ניתן לגדל בחדר צמח טורף מסוג כלשהו ע"מ שיוריד את מספרם?....

itu1

New member
בעיה

מי שעוקץ הן הנקבות (בלי להכנס להערות שובניסטיות זו המציאות לפחות אצל היתושים) הנשמכות לריח הזעה-דם ואילו הזכרים אינם עוקצים והם נמשכים לריח הצוף של חלק מסצמחים הטורפים. אם הייתי יכול לטפח זן זהיה פותר או מקטין את מספר היתושים בחדר לא הייתי צריך להיות מודאג בבעיות פרנסה ויצרני התרסיסים והאבזרים למינהם להמתת יתושים היו בבעיה רצינית. אריה

למעלה