שאלה לאתי אלבכרי

שרונס

New member
שאלה לאתי אלבכרי ../images/Emo39.gif

אתי´לה, מה נשמע? יש לי שאלה לגבי מאפרת ולכן אני חושבת שאת הכתובת. עשיתי איפור ותסרוקת נסיון במספרה במלון בו אני מתחתנת, לפני כחודשיים. יצאתי די מרוצה אך לא לגמרי שלמה עם התוצאה. התסרוקת לא החזיקה מעמד יותר משעתיים ולגבי האיפור: הוא יצא מאוד יפה אך לא זיהיתי את עצמי במראה. זה היה לגמרי לא טבעי. בנוסף לזה המאפרת השתמשה במייק-אפ כהה מדי בשבילי ולא נראה לי שיש לה תיק איפור אלא את האיפור האישי שלה (כלומר רק צבע אחד של מייק-אפ). הבעיה העיקרית שלי עם הכל היתה שהעבודה על התסרוקת והאיפור לקחה ארבע שעות ואני לא חושבת שאצליח לעמוד בכל-כך הרבה שעות ביום החתונה. אי לכך החלטתי אתמול לעשות איפור ותסרוקת נסיון עם אנשים אחרים. במספרה שלי ראיתי ספרית "בפעולה" על כלה ומאוד אהבתי את העבודה שלה. כמובן שאנסה אותה קודם. קבעתי גם פגישה עם מאפרת שאיפרה חברה שלי בחתונתה וזה היה מאוד עדין ויפה. השאלה היא: המאפרת/ספרית של המלון עבדה עלי מאוד קשה. אמנם שילמתי על הנסיון 150 ש"ח. לא נעים לי להעליב אותה כשאתקשר להגיד שאני מבטלת את מה שקבענו ליום החתונה. כמובן שאבטל כבר מחר את חצי היום שפינו לי שם ביומן (שבועיים וחצי לפני החתונה). השאלה אם נראה לך שהיא תעלב ואיך אפשר לעשות את זה בצורה שהיא תדע שאני מאוד מעריכה את עבודתה הקשה, למרות שלא אשתמש בסופו של דבר בשרותיה. כמובן שקיימת האפשרות להתקשר למספרה ולבטל מבלי לדבר איתה, אך זה נראה לי ממש מעליב. אשמח לשמוע את דעתך! שרון.

מה שלומי? 39 מעלות חום כבר כמעט

שלושה ימים ולענייניך. מאפרת מנוסה, מאוד מבינה את צרכיה של כלה. לידיעתך, לעיתים ביטולי מגיעים למאפרות שבוע לפני בגלל שבשיחה חברת נפגשנו עם מישהי שהיא מאפרת ובלה ובלה והאיפור נסיון היה ממילה לפני חודשיים..וכבר שכחנו איך נראינו או לא.. מה זה חשוב בעצם? חשוב שהכלה תהיה רגועה שהיא בידיים טובות. תמיד אפשר להגיד את האמת בעדינות. "תראי עשית עבודה יפה..לא לטעמי זה לא שאת לא בסדר אני פשוט קצת קשה... מנסיוני, הדרך הכי טובה לצאת ממצבים לא נעימים היא לקחת את האחריות על עצמך. מוסרית, הצד שמנגד יוצא פחות פגוע ואת מקבלת בדיוק את מה שאת רוצה. חוץ מזה? אל תוותרי!! השקט הנפשי שלך חשוב יותר. מקסימום תקני מתנה קטנה.

שרונס

New member
יופי! זה בדיוק מה שחשבתי שאעשה.

ואיך את מסתובבת לך חופשי בפורום עם חום כזה? ישר למיטה! חוץ מזה, נכון שחיכיתי חודשיים אך מההתחלה לא הייתי רגועה. הסיבה שאני מתלבטת בגללה איך לנהוג היא שהמאפרת/ספרית היא קצת מפחידה. מה להגיד, אישיות לא נעימה. עובדת מאוד יפה ומאוד מסורה לכלה, אך לא נראה לי שהיא תאהב את הרעיון שאני מבטלת את התור. אני מקווה שאין לך כלות לאיפור בימים הקרובים. את צריכה לנוח המון. תרגישי טוב, נשמה, והחלמה מהירה ומלאה! ותודה על העצה! שרון.

סהר12

New member
שרונס, יכול להיות

שאני אוכל לעזור לך . אם תתני לי כתובת מייל שלך -אשמח לכתוב לך משהו אני לא יכולה לההיכנס לצ´אט בעבודה.

שרונס

New member
תודה! האימייל שלי מופיע תמיד בכרטיס

האישי שלי וגם אצרף אותו כאן:[email protected]. אני לא מחוברת לאינטרנט רוב היום, אך סביר להניח שלא אצליח להתאפק ואכנס שוב לפני הלילה. ובכלל, שכחתי את הדבר הכי חשוב: ברוכה הבאה לפורום!!! ומזל טוב על האירוסין! שרון.

סהר12

New member
sorry, זו לא אני

שהתארסתי. אני לא בענין אירוסין. סתם מצטרפת חדשה... מכל מקום, ניסיתי לבדק והאימייל שלך היה חסוי. אם עדיין יש לך צורך במאפרת - יש לי שכנה שהיא מאוד מקצוענית וחזרה עכשיו משהות ארוכה בארה,ב. אם אינני טועה כאשר דיפדפתי בפורום ראיתי גם שהשם שלה הוזכר או ע"י אתי א. או ע"י אחרות. יש לך עדיין ענין??

שרונס

New member
תודה! יש לי מחר איפור נסיון ואם הוא

לא יהיה מוצלח אשאל אותך לגבי יותר פרטים. תודה רבה בכל אופן! מה זאת אומרת שלא התארסת? את עומדת להתחתן? אם כן, ונדמה לי שאני זוכרת נכון שאת כן, אז את טכנית מאורסת. גם אני לא בקטע של מסיבות אירוסין, למרות שזה יכול להיות מאוד משמח. אנחנו פשוט לא זוג שאוהב טכסים וארועים. אבל עדיין, מאז הצעת הנישואין אנחנו נחשבים, או נקראים, מאורסים, לא? שרון.

סהר12

New member
לא אני

אני לא מוארסת אבל עומדת להתחתן. יש דבר כזה... אני כבר חמש שנים עם החבר שלי - וזהו! מתחתנים. למעלה כתבתי גם איך הכרנו..

למעלה