שאלה לאתי דחוף????

שאלה לאתי דחוף????

אני מעוניינת לדעת היכן אני יכולה לקבל מידע על בתי מלון נגישים ושיש שם גם בריכה נגישה יש לציין שביקרתי באתר נגישות ישראל ולא מצאתי את מה שאני מחפשת

alonpaz

New member
תתקשרי לרשתות של המלונות ו....

תקבלי מהם את כל האינפורמציה על המלונות שלהם.

אורית28 היחידה

אורית יקרה. מידע בבתי מלון מקבלים חלקית. לא תמיד מוסר המידע מעודכן או מבין שהפתח לחדר חייב להיות לפחות 80 ס"מ. השירותים צריכים להיות רחבים ובעלי אביזרים על פי חוק. מספיק שמזרן לא קשה מספיק לאדם מסויים אז לא ישנים בלילה. בבקשה לקבל ברוח טובה. ישנם גם בתי מלון נגישים. למיטב ידיעתי בסחנה (גן השלושה) יש מתקן הרמה אל הבריכה. נגישות במעגן יש בטוח. לא בדקתי את הבריכה אבל יש מודעות וטלפון אחד לקיבוץ, תקבלי מידע. באתרי בתי המלון בארץ בחלקם הקטן מופיע מידע על נגישות. לא תמיד ענייני לכן נגישות ישראל בודקת לאט אבל בטוח אתרים. בקישור אתר מנענע בו גם מידע על נגישות לבתי מלון נגישים בארץ. בילוי נעים ובבקשה להעביר חוויות על נגישות כאשר תחזרו.

maruan

New member
לכבוד אורית היקרה תשמעי טוב את זה

בפורטל הזה יש את כול מה שאת מחפשת גם לך וגם לכול הנכים תהני מלאכית www.agaf-hashikum.co.il תלכי שם מצד ימין יש קישורים לאתרים תכנסי לשם ותלחצי שם על תיירות ונופש אני מבטיח לך שתמצאי את מבוקשך באתר הזה ומאחל לך כול טוב והמון המון בריאות בכבוד רב צד"ל \מרואן
חזק מכול ה-
ישראל הוא ה-
שלי לנצח good luck angel

yuvalwag

New member
מעלונים לבריכה

את צודקת בהחלט. בפועל ידוע לנו בעמותת נגישות ישראל על מלון גני מוריה בים המלח וצימר נגה בגולן, בהם מותקנים מעלונים לבריכה. בכל מקרה אנו נמצאים בפעילות לקידום הנושא בכל בתי המלון בארץ. בכל מקרה לאתר נגישות ישראל מתווספים כ 600 מקומות סקורים באמינות ודייקנות בכל חודש. יובל

yuvalwag

New member
גישה לבריכה בבתי מלון

ראי תשובה בפורום הנכים ב YNET

maruan

New member
לכול אחד שאוהב נופש ובתי מלון בבקשה

אני שולח לכם קישור מקווה שתאהבו אותו תהנו www.e-shop-europe.com/handicap.html בכבוד רב מרואן
ישראל הוא ה-
שלי

למעלה