שאלה , לא בטוחה שזה הפורום המתאים....

aduvdav

New member
שאלה , לא בטוחה שזה הפורום המתאים....

שלום, קצת ארוך אבל חשוב... אני גרה בבניין משותף בר"ג ויש לי שכן שהחליט לתפוס מספר מקומות חניה ולסמנם כמקומות חניה לנכים. ממש לקח צבע לבן , סימן איקס ותקע תמרורים שהמספר בכלל לא תואם את מספר הרכב.לשכן הזה באמת יש בן שהוא נכה ועד לפני כמה שנים היתה לו חנית נכה חוקית עם תמרור והכל. קנו לו רכב חדש שמותאם במיוחד לכיסא כדי שיוכל לנהוג ולהרגיש עצמאי ואת הרכב הקודם אין לי מושג מה עשו איתו אבל הוא כבר לא נמצא. האבא סימן איקס בגודל שתופס שלוש חניות אפשריות במקום אחת, ורק לאחר בקשה של אמא שלי שיוריד את התמרור של הרכב הקודם כדי שלא יתפוס ככה שני מקומות חניה לנכים הוא הוריד ומן הסתם מס' הרכב החדש אינו תואם לזה שבתמרור שלא לדבר על הסימון המקומם הזה. לאותו שכן יש עוד בן, צעיר יותר, שהחליט לתפוס טרמפ על אחיו הנכה וברוב חוצפתו הדגיש את סימון האיקס בחניה הקודמת של אחיו!! וכל מי שמעז לחנות שם כי יודעים שהוא לא נכה אז הוא חוסם אותם!! אתמול בבוקר אני מגלה שהוא שם תמרור אין כניסה עם מס' הרכב שלו על החניה - תמרור אין כניסה!! וגם יש לו על הרכב את הנייר הזה עם המשולש של הנכה שזה בטוח מזויף ואני יודעת כבר שזה לא תקף, שיש עכשיו כמו רשיון נהיגה כזה ששמים על השמשה. אבא שלי למשל המסכן שנה וחצי היה מול בטוח לאומי כדי שיכירו לו בנכות. אומנם הוא לא על כסא אבל הוא נורא מתקשה בהליכה ויש לו נטורופתיה קשה ורק השבוע קיבלנו את הכרטיס הזה והוא בגלל שהם תופסים בצורה כזאת מגעילה את החניה והטמבל הזה שעושה בדיחה מהנכים ולוקח מקום חניה בצורה כזאת אנחנו היינו נאלצים לחנות רחוק יותר ואבא שלי בשביל בדיקות היה צריך ללכת עד לאוטו! זה לא חוצפה לדעתכם?! מה אפשר לעשות בנידון? למי לפנות? מה העונש שאפשר לקבל על כזה דבר כי זה לא יכול לעבור בשתיקה! תודה רבה, עדי.

חד משמעית

נכה לא יכול לסמן חניה על דעת עצמו ובודאי שלא לקבוע תמרורים. באם אתם גרים בבית משותף כדאי לכנס את ועד הבית. באם אכן אין לו תו חדש ניתן להגיש תלונה על זיוף. על חסימת רכב ניתן להגיש תלונה על בריונות ואני מעריך שגם על השתלטות רכוש משותף ניתן להגיש תלונה. נשמע לי כמו בריונות לשמה. השכן יכול לפנות לעיריה שהיא המוסמכת למן מקום חניה לנכה בשטח המדרכה הסמוך למבנה.

aduvdav

New member
הבעיה היא שכל השכנים מפחדים ממנו

הוא והבן שלו שניהם בריונים כאלו סטייל אלפרון. אני כנראה אגיש תלונה באנונימיות, השאלה מה ההרתעה שהעיריה יכולה לעשות לו? כי להוריד את הצבע והתמרור זה לא תהיה הרתעה מבחינתם ושוב הם יעשו את זה

שלוםקר

New member
חוצפה

תתלונני באילום שם במחלקת הפיקוח העירוני והם כבר יטפלו בו. אסור לתת לאלימות להרים ראש. בהצלחה.

aduvdav

New member
אתמול התקשרתי להתלונן

כמובן באילום שם למה אני לא רוצה להסתבך איתם. האישה אמרה לי שהיא מעבירה את התלונה הלאה.. אני מקווה באמת שיטפלו בזה ולא יזניחו את זה.....

שלוםקר

New member
יופי.

עדכן אותנו על התפתחויות באם יהיו. אם תראה שאין פעילות של העיריה בנדון. אל תניח להם. צלצל ונדנד שוב בהצלחה|

aduvdav

New member
אגב..לא עשו כלום עם התלונה..

כנראה שבגלל שמדובר במגרש חניה פרטי לכאורה, העיריה לא מתערבת וכך הדיירים יכולים לעשות מה בראש שלהם לצערי.. אפילו שאבא שלי כבר השיג את התג נכה, בגלל שמדובר בחניה פרטית אז העיריה מוכנה להעמיד את השלט רק מחוץ לחניה, מה שקצת אידיוטי כי הוא לא מסוגל ללכת את המרחק הזה...

למעלה