שאלה- לא,זה לא קשור לדף יוצר שלי

s n o r k y

New member
שאלה- לא,זה לא קשור לדף יוצר שלי../images/Emo3.gif

חחחח טוב אז ככה... למדתי פסנתר 11 שנה (אני כבר שלוש שנים לא מנגנת בגלל הצבא
) ואם זאת שאני ברמה טובה מאוד בכל מה שקשור לנגינה קלאסית, אני לא ממש מצליחה ללוות את עצמי... הכוונה היא לא לשיר ולנגן ביחד (אם מביאים לי תווים אז אין לי בעיה עם זה), אלא ל"יצור" מנגינה עם קצב. ממממ... אני לא בטוחה שמישהו הבין אותי
אבל במידה ומישהו כן (
) - אולי יש הצעות איך מתגברים על זה? כי אני מרגישה קצת תקועה עם הגיטרה וחשבתי שאני יוכל להעשות הרבה יותר עם פסנתר...

TheMo

New member
למדת 11 שניםפ קלאסי?

כדי ליצור צריך רפרטואר גדול - תנסי ללמוד בעתיד עוד סגנונות... (כן, אני יודע שאת לא יכולה ללמוד עכשיו, ולכן העצה שלי לא עוזרת אפילו קצת:/) יש לי רעיון בשבילך: תתחילי בקטן ופשוט. תכתבי משהו פשוט ותלחיני אותו. סביר להניח שלא תהי מרוצה מזה בכלל, אבל זאת לא המטרה - המטרה שלך היא לצבור נסיון בכתיבה והלחנה. כרגע את מנגנת ברמה גבוהה מאוד (11 שנים וכאלה) וסביר להניח שהרמה שתלחיני בה תבאס אותך, כי היא לא תתקרב לרמה שאת מנגנת בה - אבל אל דאגה! עם הזמן הפער ילך ויקטן! אולי לא תהי מרוצה מהיצירה הראשונה שלך, אבל השניה תהיה ברמה יותר גבוהה באופן ניכר. את מנגנת טוב, כך שתתקדמי בהלחנה מהר. הכי חשוב שלא תפחדי לעשות! בנוסף, כדאי שתשאבי השראה מסוגים רבים ומגוונים של מוסיקה, זה ייתן לך רעיונות נוספים (ולמידה של עוד סגנונות - אפילו לבד - תתן לך כלים נוספים). מקוה (ומאמין) שעזרתי :) מתן.

inbal287

New member
אין לי מה להוסיף, אחלה עצות../images/Emo127.gif../images/Emo47.gif

למעלה