שאלה לא ידעתי לאן לשרשר...

קטיפה

New member
שאלה לא ידעתי לאן לשרשר...

אני רציתי לדעת אם חברת pamiley עושה ניסויים על בעלי חיים או האים יש מאמרים או משהו כזה על חברות שמבצעות ניסויים בבעלי חיים והאם כל שמפו מרכך קרם וכו´ שלא מסומן עליו את סמל הארנב נוסה על בעלי חיים?

Coma White1

New member
אני בטוחה שאף חברה

שלא עושה ניסויים, תוותר על סמל הארנב. אחרי הכל, אנשים מעדיפים לקנות מוצרים של חברות שלא מבצעות ניסויים מאשר של חברות שכן. אז למה שיוותרו על הסמל ? בכל מקרה, אני משתמשת בשמפו ודיאורדורנט של קרליין. הם מאוד מקפידים בנושא ניסויים בבעלי חיים ואיכות הסביבה, והמוצרים שלהם מצוינים.

קטיפה

New member
הבעיה עם קרליין היא ש:

אני רגישה לשמפו שלהם ולמרכך וכל זה זה שורף לי את העור

shanty.G

New member
לא כל ארנב הוא זכאי

ולא כל תוצר שאינו נושא את תוית הארנב הוא "אשם" באופן אוטומטי. כיום אין פיקוח על פרסום סמל הארנב, וכל חברה עושה כרצונה. צריך לעקוב אחרי הרשימה המתפרסמת באתר האגודה במדריך הקוסמטיקה. אני יכולה להמליץ לך, קטיפה, על מוצרי ד"ר פישר, וגם על מוצרי "פרמייר" של ים המלח. יש עוד אחרים, בידקי ברשימה.

E l i a n

New member
2 שאלות בנושא הזה..די דחוף..

1. ברשימה באתר של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים, כתוב שחברת "נקה" אינה מבצעת ניסויים בבעלי חיים. למה על רוב (לא ראיתי אחרים..) המוצרים אין את סימן הארנב?? זה ממש מוזר..זה היה מובן לו זה היה ההפך..בכ"ז..אשמח לתשובה. 2. האם חברת "סוד" מבצעת או לא מבצעת ניסויים בבעלי חיים? ראיתי מוצרים שהתווית של הארנב ישנה, וגם מוצרים שהתווית איננה. בינתיים עוד לא קניתי מוצרים של אף אחת מהחברות..אבל בבקשה תענו לי..זה מאוד דחוף.. אוהבת ומודה מקרב הלב.
אליאן דבש.

E l i a n

New member
מקפיצה למעלה...

למרות שההודעה על חשיבות הניסויים מאוד חשובה, אני חייבת תשובות לשאלות.. תודה שוב.וסליחה. אליאן דבש.

נועם ר

New member
אגב הארנב- שאלה

האם אפשר לסמוך על זה שכשהוא מופיע באמת המוצר לא נוסה על בע´´ח? כי אם אין בקורת אולי יש לחברות אינטרס להראות שזה לא מנוסה...

Weird Eyal 21

New member
לא!!!!!

אני ראיתי לפניי כמה זמן את הסמל של הארנב על משחת שינים של קולגייט משום שאין חוק לגביי הסמל הזה כל אחד יכול לשים אותו כולל חברות שמבצעות ניסויים!!!

קטיפה

New member
תודה רבה שנטי מתוקה ו..../images/Emo24.gif

אני מתנדבת בעמותת הצילו לחלק פליירים לטפל בחיות וכל זה! אבל אני לא כלכך יוצא לי להגיע לשם כי זה רחוק מהבית שלי ואמא שלי לא מוכנה להסיע אותי כי אחותי הגדולה לא באה איתי וגם אני חוששת להגיע כי כולם שם בני 18 ויותר גדולים אני כולה בת 13 עוד מעט אני לא מכירה שם אף אחד ותמיד צורחים עליי שם הילדים הגדולים תופסים גובהה ומסתלבטים עליי ונותנים לי מלא עבודה ואז הם יושבים בנחת ואני עושה את העובדה שלהם!

קטיפה

New member
? בכל אופן אני בכל זאת הולכת ברגל ו

אי הולכת לשם ברגל ועוזרת להם לגייס תרומות וכל זה

shanty.G

New member
האם אין שם מישהו שאחראי על

המתנדבים, איתו תוכלי לדבר?

למעלה