וואוו!!! היה כזה כיףףףף
הצלחתי לראות את החצי שעה האחרונה של התוכנית "להט קובני" ומחר אני יקליט את כולה. זה היה כזה כיף לראות את ההופעות! בעבר, לפני שנתיים ככה, הייתי יוצאת עם חברים שלי מדרום אמריקה לרקוד סלסה, הם היו קולומביאנים, פורטוריקנים, צ´ילה, אקוודור וכו´... והיינו יוצאים לסלסה והייתה מוזיקה מדהימה וכל החבר´ה היו רוקדים בשביל הכיף, לא היה את כל הקטע של האל איי ותרגילים וסיבובים, פשוט הרגשנו את המוסיקה בכל איבר בגוף וזזנו איתה. אז למדתי לאהוב את הסלסה, אז היא התערתה לי אל תוך הדם (יחד עם ה-8 בירות לשעה, שיהיו בריאים הדרום אמריקאים-הם יודעים לשתות!) וערבי הסלסה איתם היו מערבי הסלסה הכיפים ביותר אי פעם. ממש הרגשתי את הכיף והאושר שבריקוד! וההופעות האלו הזכירו לי את האווירה המדהימה שהייתה לנו תמיד, ואת איך שהמוסיקה חודרת לגוף... אם מישהו תוהה מה קרה לחבר´ה האלו: נערכה במוצ"ש אחד לפני שנתיים ככה פשיטה של המשטרה על הביילטינו כי כל החבר´ה האלו מדרום אמריקה לא היו חוקיים בארץ, והם עצרו את כולם (30 חברים שלי) ושלחו אותם לדרום אמריקה בחזרה
ההופעות בטלוויזיה ממש הזכירו לי אותם ואת הכיף שהיה-זה היה פשוט תענוג שמיימי, כן ירבו !