שאלה לא כזאת קשורה...

fear dark

New member
שאלה לא כזאת קשורה...

אני עכשיו קניתי גיטרה חשמלית חדשה-והתחלתי גם ללמוד עם מורה אני עד עכשיו למדתי לבד... מה שרציתי להגיד זה שהמורה שלי מת על פינק פלויד ואני לא כזה מכירה אותם.. מה שרציתי לשאול זה אם נראה לכם שהשירים שלהם קשים,או לפחות כ"כ יפים ששווה לי להתעקב עליהם לפחות 5 שיעורים שזה לפחות 600 שח ככה... אני רצינית חשבתי לעבור מורה...עזבו תודה ביי לילה טוב!

את צוחקת?

הלוואי שהמורה שלי היה מלמד אותי פינק פלויד... מה זה משנה בעצם, את לומדת, עם מה שלמדת את יכולה לנגן עוד מלא שירים... תתנחמי בעובדה שיש כאלו שלומדים קרנבריז ומשינה ואת לומדת משהו טוב:)

meandmeandme

New member
מבחינה טכנית זה לא קשה...

השירים של פינק פלויד בגיטרה מבחינה טכנית בכלל לא קשים. זה בעצם בכלל שדיוויד הוא לא וירטואז ממש. אבל מה הקשה זה לגרום לזה להשמע טוב. קשה מאוד לנגן איתו ולפעמים צריך לזכור קטעים ארוכים יחסית. בסך הכול אני חושב זו להקה מצוינת להתחיל איתה על חשמלית. היא מפתחת את הרגש בנגינה תוך כדי שהיא מקנה לך את היכולת הבסיסיות באילתור ונגינה על גיטרה חשמלית. אני ממליץ לך לקנות את echoes (אוסף של פינק פלויד). שם תמצאי את הכל קטעי הנגינה המוכרים של פינק פלויד, וזה בטח אותם דברים שהמורה שלך ילמד אותך. תנסי את זה ותראי אם את מתחברת. אם לא אז לא נראה לי שכדאי להחליף מורה, פשוט לבקש ממנו ללמד אותך דברים אחרים.

Jam Head

New member
הגיטרה של פינק פלויד...

תראי , הגיטרה של גילמור היא לא מהירה או משהו כזה . אבל כל תו שלו , יש בו כל כך הרבה רגש , ויש שירים שהטכנקיה מאוד מאוד גבוהה , בעיקון גילמור היה נגן גיטרה מהרמות הגבהות ביותר , למרות שרק על פי שמיעה זה נשמע פשוט , אבל להגיע ליכולת הטכנית שלו זה דבר כמעט בילתי אפשרי.

nnnnnnnnn

New member
אני בכיתה ג'

למדתי לנגן איזה שיר של פינק פלויד (לא זוכרת איזה...) בכינור(!) בקיצור בזכות זה התחלתי לשמוע אותם בכיתה ג' כבוד

malolds

New member
../images/Emo70.gif תשובה רצינית ../images/Emo70.gif

אז ככה. דייויד גילמור(הגיטריסט של פינק פלויד) לא היה כ"כ וירטואוז, אך המוזיקה שהוא יצר מדהימה, לכן זו מוזיקה קלה עם צליל טוב, אפילו את שיין און שזה שיר של 25 דקות אני למדתי לבד.. אם אני יכול כל אחד יכול

למעלה