שאלה לא מובנת

bb2002

New member
שאלה לא מובנת

Question #3: If I marry an illegal alien, can we file? Does he have to leave the US? Can he get work authorization? Carl Shusterman: That depends on what type of illegal alien you marry. Generally, someone who overstays his visa or violates his status may adjust status in the United States if he marries a US Citizen. However, a person who originally entered the US without being inspected by an immigration officer is ineligible to adjust status or obtain a work authorization in the US, with a few exceptions או.קי,הקטע שלא הבנתי פה הוא הקטע שאני צריך להיבדק ע"י מפקח ההגירה. מה זאת אומרת?כשהייתי בפעם הקודמת בארה"ב (אם ויזת תייר ל-10 שנים)שום מפקח לא בדק אותי,ותאורטית,אם הייתי מתחתן אם אזרחית,לא היו עושים לי בעיות אם הגרין קארד.אז מה הקשקוש הזה על הבדיקה מטעם מפקח ההגירה??? את הקטע הזה לקחתי מאתר בנושא ההגירה. תודה מראש על התשובה.

odedee

New member
לא כל מה שאתה לא מבין הוא קשקוש.

זה מאד ברור - אם מישהו נכנס בצורה חוקית לארה"ב (עבר פקיד הגירה בשדה התעופה) אבל נשאר מעבר לשהות שהותרה לו, הוא יכול לקבל גרין קארד עם הוא מתחתן עם אזרח אמריקאי. מי שמראש נכנס לארה"ב בצורה לא חוקית (למשל הוברח ממקסיקו במשאית סחורות) הוא לא זכאי לגרין קארד באופן הזה.

doronf65

New member
מנהל
the immigration officer

is the person who recieved you in the airport when you entered the US, and allowed you to go in. they are called immigration officers.

bb2002

New member
תודה על התשובה

תודה לכם על התשובה חברים יקרים,עכשיו הכל ברור. עזרתם לי לפתור עוד שאלה לא מובנת וקידמתם אותי עוד צעד להגירה. תודה לכם.

למעלה