החשמל בברזיל לא מתוקנן ולכן לא בכל מקום זה אותו הדבר, בסאון פאולו, בעיר עצמה 110 אבל בסנטוס זה 220... בד"כ באיים זה 200 ובערים גדולות 110 אבל הכי חשוב פשוט לברר לפני שאת שמה משהו בשקע...
אני מתבלת בעלי דפנה ופלפל אנגלי, ולפעמים מוסיפה אבקה של רוטב צלי (לא צ'ילי!) או של מרק בשר. אבל בברזיל ניתן להשיג "תיבולית" של קנור מיוחדת לפז'ואדה - שעושה הבדל של שמיים וארץ בתוצאה. ניתן להשיג בקוביות (ממש כמו התיבולית שיש אצלנו) או בצנצנת זכוכית קטנה. עד כמה שאני יודעת, זה לא מתאים לשומרי כשרות.