שאלה לא קשורה, אבל אני זקוקה לעזרה

relax

New member
שאלה לא קשורה, אבל אני זקוקה לעזרה

מכם. אולי מישהו יודע/שמע/ראה איפה אפשר למצוא בעל מונית מסוג המוניות האנגליות (הלבנות) שהתחילו להופיע בארץ בשנים האחרונות? תודה על כל עזרה! בוקר טוב.

mstern

New member
יש אחד בתחנת מוניות בר"ג, תחפשי

אין הרבה. בהצלחה

relax

New member
בוקר טוב!

אני עושה כרזה בנושא בריטניה בעין הישראלית. עד כעשיו היו לי הרים של התלבטויות, בעצם, אני עדיין מתלבטת, מאחר ולא נאמר (זוהי תחרות של שגרירות בריטניה בארץ) האם זו כרזה פרסומית, תדמיתית, מי קהל היעד וכו'... כל פעם שצץ לי רעיון אני עושה תחקיר קטן בין חברים ומכרים כדי לראות האם הוא מובן וקולע למטרה שאני חושבת אותה לנכונה. עד עכשיו לא הגעתי למשהו שאני עומדת מאחוריו ב 100 אחוזים. וזה מביא אותי לשאלה נוספת: האם לשלוח כרזה שהיא בעיני לא הכי טובה שאני יכולה לעשות, להשתתף בתחרותולראות מה יהיה, או לא להשתתף בכלל...

relax

New member
המועד האחורן הוא 30.1.04

כן, קרוב מאוד. אני כבר שלושה שבועות, מאז ששמעתי על התחרות, הוגה רעיונות ביחד עם שותפי וחברים ומבטלת אותם... (לא עומדים במבחן המובנות/קליעה למטרה/עניין וכו...) וכן, ניתן להגיש רק אופציה אחת. מתסכל... ההשתתפות, במישה ואזכה במקום ראשון, תתן לי שלט בגודל 10 על 12 מטר שייתלה על בניין השגרירות. וסכום לא מבוטל של כסף.

מה עם עבודה שמכניסה כסף?

מה דעתך להחליט לבד בלי חברים ושותפים? את יכולה? איזה שלט זה יהיה, עם השם שלך או מה שיצרת?

relax

New member
השלט הוא בעצם הכרזה שאני אגיש

כאן אני לא יכולה להחליט בלי אחרים כי הם בעצם חלק מקהל היעד של הנושא. אז אני יכולה למצוא רעיונות שנראים לי מצויין, ומבחינתי כבר מזמן הייתי מגישה. אבל זה לא עובד ככה. ברגע שמישהו לא מבין את העבודה או לא מגיע לאותו רעיון שעומד מאחוריה, מבחינתי הכרזה לא טובה.

למעלה