שאלה לא קשורה כול כך :)

AquaStyle

New member
שאלה לא קשורה כול כך :)

אהלן, החלום ילדות שלי זה לגור מול שדה תעופה,מול טרמינל. אני מודע לרעש וכו אבל זה החלום שלי ותמיד יהיה :) אני לא אומר שאני הולך לממש אותו אבל רק רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם ישנו,בניין מגורים גבוה או בית פרטי שהוא בדיוק מול אחד אחד המסלולים? וכמובן שעוברים מעליו מטוסים לנחיתה המראה ואפשר לצלם אפילו בלי זום.

ארזS

New member
למה שאלה לא קשורה? הכל קשור...

אבל אני לא חושב שיש דבר כזה בארץ. ענייני ביטחון, אתה יודע...

AquaStyle

New member
לא היתי בטוח שזה קשור :)

חבל,כול החיים שלי חלמתי לחצוב חלון ענק שקוף מול השדה לשבת ולהסתכל,אני אומר לכם זה יותר טוב מטלויזיה,אבל יותר ממכר :) שאני חשבתי על זה כבר אמרתי לעצמי בטוח אין גם בגלל ענייני ביטחון וכו. אגב איך זה באור יהודה? זה ממש מול המסלולים? השטח שמה אמור להיות ממש זול לא? אגב יש שמה בתים טובים חדשים?

e dor

New member
אז ככה

א. לדעתי ממרחק קרוב אין ממש בארץ. ב. אני מקווה שידוע לך שבבן גוריון אין תנועה רבה כמו בשדות אירופאים או אמריקאים טיפוסיים, יש תנועה - אבל לא כמו אצל אחינו שבגולה. ג. הרעש פשוט עצום, כיף לשבת ולצפות אך באיזשהו שלב זה נמאס והרעש ישנו גם כשאתה רוצה לנוח או לישון ולא לשבת ולצפות. ד. אור יהודה צמודה אך מגדל הפיקוח יותר
ה. תהנה באיזו דירה שלא תהיה

SaRgE

New member
יש לי הרגשה שזה יעבור לך מהר

באם תעבור לגור שם. התושבים שם לא מתים על הרעיון כמו שזה נראה.

mickey lip

New member
אתה יכול

לעבור לגור לידי.....שדה הרצליה יותר פעיל מבחינת המראות ונחיתות. לגבי הרעש...בשבילי זה כמו מוצארט

AquaStyle

New member
תשמעו

אני בטוח שזה לא יפריע לי,אני נרדם עם צלילי מטוסים ברקע מנוגננים מהIPOD :) אגב אפשר לשים עצלך אוהל על הגג?

רן 56

New member
השעון המעורר שלי זה המטוסים

שממריאים או נכנסים לבסיס ימנית 29 על הבוקר... קונצ'רטו למנוע בוכנה מסכן
ולפעמים יש את הסימפוניה לטורבו פרופ בשילוב שריקה הרמונית.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifבונים מגדלים בקצה אור יהודה,

כמעת בדיוק מול 12. רואים משם כעל כף היד את כל השדה והטרמינל. רעש זבש"ך

למעלה