שאלה (לא קשורה לאסון)?

שאלה (לא קשורה לאסון)? ../images/Emo35.gif

קראתי את רוב החומר שכולכן (נפלאות !!!) שלחתן לי על שחלות פוליציסטיות בהם מתוארים כל הסימפטומים השונים לכך: אבל אם אין לי לא שעירות יתר,בעיות משקל וכו´ ורק באולטרסאונד האחרון ראו כמה זקיקים (עשו לי כמה פעמים אולטרסאונד קודם בנסיבות לא קשורות ומעולם לא העירו לי על זקיקים וגם הרופא עכשיו לא אמר לי שזאת הבעיה) האם ייתכן שאין לי בעיה או שהבעיה היא אחרת אולי אני סתם מנסה להשלות את עצמי ?!

yaelhul

New member
שלום מאיה

ראשית, תופעת השחלות הפוליציסטיות באה בכל מיני דרגות. בדרגה הנמוכה של ההפרעה ההורמונלית הזו היא מתבטאת בריבוי זקיקים, ובמחזורים לא לגמרי סדירים. בדרגות הגבוהות שלה היא מתבטאת גם בשיעור יתר, פצעים, מחזורים מאד לא סדירים (תקופות ארוכות ללא וסת), דימומים קשים בזמן הוסת ועוד ועוד. יתכן שאת מבנות המזל שההפרעה ההורמונלית אצלן הינה מזערית, ואז יהיה קל יחסית לרופאים "לסדר" לך את הביוץ ולהשיג הריון. מצד שני - יתכן שהבעיה לגמרי אחרת. אני במקומך הייתי מקבלת עוד חוו"ד. בהצלחה. יעל.

תפסיקי להילחץ אים זיכרוני אינו ../images/Emo13.gif

מטעני את עוד לא ניבדקת לעומק בעינין זה ואף אחד כאן לא רופא למרות הניסיון הרב של הבנות כאן תיקחי הכל בעירבון מוגבל כי מה שיש להם לא חייב ליהיות לך ו יכול ליהיות שיש סימפטומים דומים לכל מיני בעיות (בלי ליפגוע ב אף אחת כמובן) בכול אופן אני מאחל לך שנה פוריה ומוצלחת מכל הבחינות והכי חשוב לא להפסיק לחייך ולישמור על מורל גבוה

מי אתה שתאמר למישהי לא להלחץ?

כמה פעמים אתה קיבלת מחזור אחרי שהיית בטוח שהנה, או-טו-טו...וזה החודש....? קצת טאקט, יקירי, לא היה מזיק בתשובה שלך!

יכול להיות שהוא נשמה, אבל בכל

פעם שעולה וצץ לו המשפט המרגיז: "אל תלחצי", לחץ הדם שלי עולה!!! וזה בדר"כ מגיע מאנשים שלא עברו על גופם את הטיפולים.

למה את תוקפת אותי אנחנו כניראה לא ../images/Emo10.gif

מבינים אחד את השני הכוונה שלי היתה טובה בסך הכול מיצטער אים פגעתי

david 5

New member
ידידי אחי ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif -

כעת אתה מרגיש קצת מהרדיפה שאני סובל כאן לא יעזור מה שלא תיכתוב תמיד תבוא עליך המכה מאיזה שהוא מקום אני זוכר ליפני כמה זמן גם אחד בשם שלומלום כתב כאן משהו בענין התמיכה של הגברים -מיסכן איזה התקפה הם הביאו עליו ששכח את החד הוריות ? מיסכן כמה שהוא היה מיתחשב ועדין עוד מעט אנחנו הגברים כאן נעשה פורום תמיכה לניפגעי פורום הפוריות

עמית@

New member
אני חושבת

שנסחפת בתחושת הצדקנות האישית שלך. אל תמהר לספח את כולם אלייך רק משום שהם גברים ואל תמהר לדחות מעל פנייך אחרות רק משום שהן נשים. אתה אמנם צדיק ועדין ומתוק ונפלא אבל גם אתה עשוי לדרוך על יבלות מה לעשות

עידית ד

New member
ידידי דויד ../images/Emo35.gif

אפשר בבקשה לקבל קצת חומר רקע מי אתה? איך הגעת אלינו? ובעיקר למה???????? כמובן אם אתה לא רוצה לשתף אותנו זו זכותך

אני אלישע הנביא - ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

אלישע בן אבוייה את יכולה לקרוא לי אלישע

../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

למה יש לי תחושה שגרמתי למהומה גדולה ?! בסך הכל שאלתי שאלה תמימה ?! אנשים לאור מה שקרה אתמול בואו נרגע ונקווה רק לטוב

david 5

New member
זה בסדר מאיה ../images/Emo24.gif

זה נורמלי מה את לא יודעת שכשיש תרנגול בשטח כול התרנגולות מיתחחמות?

דוד,

קראתי את דבריך ואת השתלשלויות הדברים בעקבותיהם, ועד עכשיו לא כתבתי גם אני כי כוחותי הנפשיים די מוגבלים בימים אלה. אני לא מעבירה עליך ביקורת אלא רוצה להסב את תשומת ליבך לכמה דברים. הפורום הזה והחברים בו מאוד רגישים. מטבע הדברים, אנחנו נמצאים במצב רגיש בחיינו וכל מילה שלא נשקלת היטב עשויה להצית אש. לכן, צריך מאוד להקפיד על מה אומרים ועל איך. היו כמה וכמה הודעות שלך שאני ממש תהיתי "למה התכוון המשורר?". שים קצת פסיקים ונקודות, תקרא את הדברים לפני שאתה שולח ואולי הדברים יישמעו אחרת. לפעמים אנחנו צוחקות פה על דברים ואומרות אחת לשניה דברים שאם אתה היית אומר אותם היינו כועסות. למה? מכיוון שאנחנו מכירות אחת את השניה ואת הסיפורים האישיים שלנו ואנחנו יודעות היטב מה עובר על כל אחת מאיתנו כי עברנו דברים דומים. אנחנו משתפות, מי יותר מי פחות. אבל משתפות. וזה מסייע לרכך דברים שנאמרים, גם אם הם כאלה שלפעמים לא נעים לשמוע אותם. מרב

כאחת שנכנסה לפורום להצצה, קראתי

את התכתובות של דויד - לדעתי, וזו דעתי בלבד, הבחור עם חוש הומור, ללא כוונות רעות ! תגידו לי בנות, כשאתן מדברות על כל התהליך, אתן לא משתמשות במושגים הומוריסטיים? נו באמת, לא צריך להיפגע מכל מילה מכל משפט. נכון, אומרים שמי שלא עובר את זה לא יודע מה זה - אז אני אגיד לכם מה איתי - אני עוברת את זה ה מ ו ן !!!!!!! ואם לא הייתי מכניסה הומור ושעשוע לכל החרא הזה, ותסלחו לי על המילה, הייתי צריכה להיות עכשיו מאושפזת בבית חולים לחולי נפש! תנסו לקרוא בין השוורות של דויד את הדברים הטובים !

למעלה