שאלה לא קשורה

שאלה לא קשורה

(סתם כי זה הפורום היחיד שאפשר להגיד שאני "משתתפת " בו) מישהו ראה את ההצגה "נישואים" וידע איך היא?

או ש...

מישהו יכול להמליץ על איזה הצגה ממש ממש ממש שווה שרצה עכשיו? בכל אופן , תודה:)

תיכף מג'נטה תשים לך עוף...

בכל אופן, שלי שמה כאן קישור כמה פעמים להופעה שעוד לא הייתי בה אבל אני בהחלט מתכוונת ללכת כי היא נראית לי מעולה וכי אני מכירה את השחקן הראשי ויודעת שהוא מעולה. קוראים להופעה ג'ורונה, צירפתי לך קישור לאתר. תהני!

BABELICIOUS

New member
יואו איזה חמודית מפרגנית את ../images/Emo9.gif

אכן יש 2 מופעים: אחד עוד שבועיים בתאטרון תמונע והשני בסוזן דלל בסוף החודש

belli80

New member
אכן,

ממש ממש לא קשור.. לכן- מומלץ להכניס
בכותרת, אחרת הגננת תתרגז, ובצדק.. אבל, מאחר ובשנים האחרונות גיליתי מחדש את התיאטרון, יצא לי לראות לא מעט לאחרונה, ואני מנצלש"ת כדי להמליץ לכוווווולם: - מקווה (MIKVE). הצגת מקור של יוצרת צעירה ומוכשרת, הדר קלדרון, אם אינני טועה- מ-ד-ה-י-מ-ה. בהחלט מקום ראשון בסקאלה שלי. לרוץ לראות. - הגר - הצגה עפ"י ספר של יוכי ברנדס. הצגת יחיד מצויינת. - מותו של סוכן - קלאסיקה של ארתור מילר. - תפוחים מן המדבר - מקורית, עוד לא יצא לי לראות אבל שמעתי ביקורות מצויינות אם יחזור לרוץ: - זהות - עם ששון גבאי בתפקיד אדיר - מומיק - עפ"י החלק האמצעי של "ע"ע אהבה" - עיבוד מעולה של תיאטרון גשר. - מועדון האלמנות העליזות - ליה קניג. וכל מילה מיותרת. להימנע: - חודש בכפר - אצולה אריסטוקרטית משועממת ששום דבר לא מתרחש בה. - העז, או מי זו סילביה - מוני מושונוב (האדיר!) מתאהב בעז ושמה סילביה... זהו כרגע מה שאני זוכרת מהחודשים האחרונים, אבל אם תרצי הערות תוכן עמוקות יותר- זה כבר יהיה בפרטי. תבלו

כן..טעות שלי...

אני לא חזק בעיניני פורומים אז שכחתי... ממש תודה על הביקורות..למרות שחשבתי דוקא ללכת על הצגות שרצות בחאן הירושלמי . למרות שאני מהמרכז, הסיפור מאחורי החאן כל כך נחמד שממש בא לי לראות שם הצגה. הוא מציג את "נישואים" ו"שלוש נשים מחכות" למשל... יש לך מושג עליהם?

belli80

New member
אז במקום

לשאול שאלה כל כך כללית, למה לא שאלת כבר מה שרצית לדעת?! בכל מקרה, לא, לא ראיתי אותן. יש לי מינוי לתיאטרון ירושליים, אבל כבר חודשיים לא הלכתי לכלום, ובחודש הקרוב אין שום דבר שווה.. רוב מה שהמלצתי עליו הוא מה"מרכז" - בית ליסין, גשר, הבימה. לגבי החאן - ואני אומרת את זה בתור ירושלמית מאוד נאמנה למקורותיה- הוא על הפנים בהצגות. המיקום מזעזע כך שהגישה עם רכב כמעט בלתי אפשרית. ונניח שלא התפנקת ובאת עם תחבורה ציבורית - האקוסטיקה והזוויות לצפייה על הבמה כל כך גרועות ברובו, שכדי להינות מטיבה המלא של ההצגה את צריכה ממש ממש להשקיע ולקנות כרטיסים מרכזיים... לילה טוב!

אויש

איזה מבעס... דוקא הייתי שם (לא בהצגה) והתלהבתי מהמקום . את המיקום לא הייתי מגדירה כמזעזע. דוקא אחד האזורים היותר יפים של ירושלים לטעמי .מה שכן, לא ידעתי שהצפיה לא משהו... תודה ולילה טוב גם לך!

למעלה