שאלה לא שיגרתית

שאלה לא שיגרתית

קיבלתי צמח טורף. למישהו יש כזה או יודע איך לטפל בו? האם הוא זקוק להאכלה השקיה כלשהי, תנאי מזג אוויר. תודה

הנה שלי..

אפילו האכלתי אותו בזבוב וזה היה ממש מגניב...איך שהזבוב נחת בתוך ה"פה" הצמח פשוט סגר עליו ונקווה שטעים לו..

האמת, מחו"ל

אבא חזר ובגלל שטחנתי להם בשכל ללכת לקנות הוא הביא לי. אבל יש בארץ 2 חוות (לפחות) של צמחים טורפים.

DaniDosh

New member
יש משתלה שמוכרת כאילו

היא נקראת "אוטופיה" והיא נמצאת בישובי עמק חפר בכניסה למושב בחן . יש שם עוד סוגים של צמחים טורפים וגם אחרים

מאורפ

New member
מגניב

אני במקומך הייתי שם את האצבע הוא ממש אוהב את זה... חחחחחחח תכלס מה אפשר להאכיל את הדבר הזה? מה תתחיל לצוד צבובים.

כבר צדתי אחד...

את האמת...זה דיי מספק כי יש לך מטרה ממש טובה בשביל לצוד זבובים. עזוב את זה שאתה נראה ממש טמבל כי כולך מאושר אחרי כל ציד כזה עדיין..זה מגניב לראות איך הוא סוגר על הזבוב..

אתהבהחלט צודק..

אבל א'פחד בבית לא מעשן ככה שיהיה קשה לנסות...חוץ מזה שאני מפחד על הצמח..כולו קטן ומסכן...אפילו לאכול לבד הוא לא עושה עדיין ואני צריך לדחוף לו זבובים...

אודלינה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיהיה בהצלחה...

maorubin

New member
אולי תעשה סרטון ותעלה אותו?

סרטון של הצמח אוכל איזה זבוב או משו... זה יכול להיות מממשששש מגניב...

Black Soul Om

New member
מהה יא קמצן! תפנק אותו באיזה

באפל בלגי... תן לו גלידה... ותנסה לייבש אותו מעניין אם הוא ממסטל

אני אעשה...מבטיח!

רק שיסיים כבר לאכול את הזבוב הראשון שנתתי לו! ראבק חשבתי הוא אוכל זבוב ביום...אבל כבר שבוע הוא אוכל את אותו זבוב!! כמה זמן לעזאזל? כמה זמן? -חח ולא עונים לי בפורום גינון..וואי אנשים שם פאגים ברמות

למעלה