שאלה לבאים בשערי הפורום...

mixman21

New member
שאלה לבאים בשערי הפורום...

אני מבין את האהבה שלכם לאלבומים האחרונים של הרד הוט... השאלה אם מישהו פה באמת שמע אי פעם את האלבומים שהגיעו לפני mother's milk? והכוונה היא שהוא גם חזר לשמוע אותם.. :) כי בסופו של דבר... המהות של הרד הוט זה פאנק.. והאלבומים האחרונים הרבה יותר מלודיים...

hellrazor1

New member
אתה רציני?

רבים מהפורום אוהבים את האלבומים שלפני יותר מאלה שאחרי(כל האלבומים יותר טובים מביי דה ווי) אני שומע הרבה יותר את הישנים מאשר החדשים אם זה עונה על השאלה

michaelblum

New member
אני

למעשה כרגע שומע יותר את UPLIFT MOFO הרבה יותר מדיסקים אחרים. אחרי זה את BSSM ואת CLIFONICATION.

sLoVaKit

New member
ממ...

אני מכורה ל umpp מהיום שקניתי אותו (שנה וקצת), ולדיסק הראשון שלהם המקפיץ והמושלם, trhcp (מ 84 או 3, נכון.??) חוץ מזה אני גם מטורפת על קליפורניקיישן (אי אפשר שלא...) אבל מעולם לא הרגשתי צורך עז לשמוע את ohm למרות שהוא לא רע... שורה תחתונה--- כל הדיסקים טובים, אבל הישנים הרבה יותר.

DAN1EL

New member
אפשר לאהוב גם את החדשים וגם את

הישנים. אין פה סתירה. ברור שהסגנון שלהם ישתנה עם השנים, זה מובן מאליו. זה תהליך שעבר ועובר על כל הלהקות הגדולות. הסגנון של אירוסמית' לא השתנה עם השנים?

Shachaf D

New member
tumpp &mm&bssm

שולטים !. וגם One hot minute.. מohm ומטה זה הדיסקים הכי טובים שיש cali ן btw לא מתחרים איתם אפילו

אוי נו.

"המהות" גיב מי אה פאקינג ברייק. שינוי. זה משו שכולם עוברים זה משו שתמיד קורה תתרגלו לזה. דיי כבר!!!

C H U C K E R

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיחה טובה לא שומעים את האלבומים שלפני מזרס מילק אלה האלבומים הכי טובים

Rusty Cage

New member
איש, אם היית טורח להתסכל קצת

בעמודים הקודמים של הפורום, היית רואה שרוב (?) האנשים פה מעדיפים (בהרבה) את התקופה הישנה והFאנקית של הצ'יליס, כולל אותי=)

למעלה