שאלה לבאי הפורום ולארינה

שלגיה-

New member
שאלה לבאי הפורום ולארינה ../images/Emo70.gif

לבאי הפורום, מעניין ומסקרן אותי, אם מישהו פה התנסה באירוע או בחוויה שחזו לו בעזרת טארוט. אם כן, אנא ספרו ושתפו! (עד כמה שאפשר...) לי אישית פתחו בקלפים וחזו ארוע שיקרה תוך שנתיים. הארוע לא קרה. היו עוד כמה נקודות, שגם הן לא קרו במציאות... וכאן השאלה לארינה, כיצד את מסבירה זאת? וגם...עד כמה אפשר לדייק בחיזוי העתיד באמצעות טארוט? מצד אחד, אני נוטה להאמין בטארוט, אך כשארועים שצפו לך אינם קורים, אז הנטייה להאמין פוחתת... זה מאוד מעניין אותי, אשמח לקבל פה תגובות. תודה!

ga_la

New member
גם וגם ../images/Emo18.gif

אני רוצה להגיד לך שזה תלוי !יש לי חברה שכאשר פתחו לה קלפים (רגילים) אז אמרו שהיא בהריון היא לא ידעה את זה ולבסוף התברר שפותחת קלפים צדקה ). היא הלכה אליה הרבה פעמים ובכל הפעמים האלה בסוף התברר לחברתי שהיא פתחה נכון
. החברה שלי המליצה לי גם ללכת אליה . זו היית פעם ראשונה ואחרונה
שאני הלכתי לשם ולפותחת קלפים בכלל . באותה תקופה עניינה אותי שאלה למה חבר לשעבר שלי עוד פעם רוצה לחזור אליי . היא ענתה לי תשובה מזעזעת : אמרה שהיתה לו מישהי שעכשיו בהריון ממנו ובעזרתי הוא מנסה להתחמק ממנה . קודם כל היה לי מאד קשה וכואב לשמוע את זה . אני רציתי לברר אם זה נכון . התקשרתי אליו ופשוט שאלתי ( לא יודעת אם היה נכון לעסות את זה או לא ) . אנחנו התחלנו להתווקח לבסוף הוא אמר שאני מעליבה אותו וסגר לי טלפון בפרצוף. מאז כבר 5 חודשים אנו לא בקשר
אני ניסיתי עוד פעם לדבר איתו באינטרנט - איך הוא לא רצה ורק אמר :"לפחות חשבתי שאת מאמינה לי !" . הבעיה מאד מתרידה אותי . עדיין אני לא יודעת את האמת . וככל שזמן עובר כואב לי יותר כי אולי אני סתם העלבתי אותו , סתם אבדתי אותו ! לכן אפילו סתם מקרה שאת הלכת לפותחת קלפים יכול לשנות את החיים שלך ! פעם הלכתי לאסתרולוג- עדיין שום דבר ממה שהיא עמרה לא התקיים ! אני מאמינה בכוחות המסתוריים ! אבל לא תמיד למגלות עתידות ( םליחה ארינה , אם אני פוגעת בך , לא מתכוונת אלייך) .

ארינה

New member
גלינה צודקת

אנשים רבים נתלים בקצה חוט שנותנים להם גם אם הוא חיובי וגם אם הוא שלילי וזה יכול להשפיע על חיינו. הטעות לדוגמא שגלינה עשתה היא שלא התייעצה עם מישהו או מישהי נוספת לגבי ההריון והסיקה מסקנות מהתחלה. נכון שהדבר גרם לה להרס אך את הכל ניתן לתקן. ייתכן גם שאותה מיסטיקנית אמרה דברים נכונים לחברתה ולגלינה לא כי יש אנשים שהם חסומים ולא ניתן לקרוא להם כמו שלי אישית קרה פעם או פעמיים שפשוט לא הצלחתי לקרוא. בתחום המיסטיקה צריך אמונה וסבלנות

Alin ;-)

New member
הי

אני אלין ויש בן אדם אחד שמא אהבנו אחד את השני אבל מסיבות שונות פשוט היה בילתי אפשרי שנהיה ביחד וארינה פתחה בקלפים ואמרה שהכל יסתדר מהר מאד ותהיה לנו אהבה עמוקה ואני שמחה להגיד שהיא צדקה

ארינה

New member
אלין, אני מאושרת בשבילך

ואני שמחה שאת שמחה. הרבה אושר ואהבה ארינה

ארינה

New member
שלום שלגיה

בתחום המיסטיקה יש המון שהם שרלטנים ויש המון שאומרים את האמת לאמיתה. הבעיה בטארוט היא שלא ממש רואים זמנים מדוייקים וגם אם דוגמא נאמר שתוך שנה תתחתני ישנם גם עיכובים בדרך שלא ממש תלויים בנו אלא בגרמי שמיים. זה לא אומר שהדבר לא יקרה אלא שהדבר יתעכב. יתכן גם שהפורס או הפורסת לא היו מיומנים מספיק כדי לחזות את העתיד בדיוק וכנראה שהוא או היא ראו קווים כללים ובנו מזה סיפור. אני אישית גם נפגעתי מהמון שרלטנים למיניהם ושקרנים שרק רצו לגבות ממני כספים על כלום, והיום למדתי לא להאמין.

למעלה