שאלה לבאי הפורום

Saladin

New member
שאלה לבאי הפורום

אם אתם אסקסואלים, כלומר אתם אנשים שלא מרגישים משיכה מינית, כלומר זה דבר שאינו קיים אצלכם, בשביל מה אתם צריכים פורום? האם הפורום נועד כדי לחלוק ביניכם חוויה של היעדר?

Tristitia

New member
תבקרי בשאלות נפוצות לפני שאת שואלת שאלות../images/Emo13.gif

Limbonic Art

New member
ראשית יש

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1493&QID=17638 אבל אולי זה לא מאוד יענה על השאלה- כי היא ממוקדת לפי השאלה המקורית שנשאלה בעבר. למה יש את הפורום? דבר ראשון ,פורום זה- הוא מעין פורום תמיכה, לכל אותם אנשים שבזמן זה או אחר חשו שמשהו לא בסדר איתם - פה הם מרגישים בבית ויודעים שהם לא היחידים. שהכל בסדר איתם והם לא לבד ,שלא מרגישים דבר בכל הנוגע למיניות. כמו כן, יש מתלבטים שאולי רוצים לשאול שאלה ונוכל לעזור . בנוסף, יש א-מיניים שמעוניינים בקשר לפי הצורך שלהם - איפה ימצאו בן/בת זוג מתאים? איפה יכירו בכלל אנשים כמוהם- אם לא במקום שמגבש את אותם האנשים הללו? בחוץ- הרי הא-מיניות לא דבר מוכר במיוחד , בחוץ אנחנו "זוכים" לפעמים ישר לתגובה כמו "לכו לטיפול", "זה לא משהו שכמה הורמונים לא יעלימו את התחושה שלכם" פה אנחנו משתפים חוויות , פה גילנו- שכמה עברו בדיקות הורמונליות והן יצאו תקינות לחלוטין- כך שאין קשר בכלל לדבר..וזו רק דוגמא אחת מיני רבות. מקווה שעכשיו זה יותר ברור למה

התווסף לשאלות הנפוצות ../images/Emo45.gif

בנוסף, יש פורום בשביל שיהיה לנו מקום לדבר עם אנשים כמונו, בסביבה בה אנחנו יודעים שלא יטיפו לנו ולא יסבו אותה לכיוונים שלא נעימים לנו. אפילו אם מדברים על נושאים לא קשורים לגמרי.

queen helen

New member
מה ההגדרה לפקאצה?

ויותר חשוב מזה - האם זה politically correct לצחוק עליהן?

פקאצה-פרחה קטנה וצעקנית.

כל בנות ה14 החרמניות שמתחיל אצלם שלב המיניות ומתחילות לרייר נמרצות על מיקל לואיס, עפר שכטר, יודה לוי, סקעת ושאר הבררה שיש לנו בטלויזיה

korpiklaani

New member
מה? מי?

מי אלה כל הרשימה הזאת"מיקל לואיס, עפר שכטר, יודה לוי, סקעת"?

Tristitia

New member
סקעת זה מ"כוכב נולד" -היתר בטח גם.

מיותר לציין "אמנים" סוג ג' בלי טיפת כישרון והבנה מוזיקלית בסיסית כן?

למען האמת, השאר "שחקנים"

מייקל לואיס, עפר שכטר ויהודה לוי כולם שחקנים [טובים או לא, זה כבר נתון לוויכוח
]. יהודה לוי גם דוגמן, ואני חושבת שגם מייקל לואיס. או: כבת-נוער אי אפשר להתחמק מלדעת מי האנשים האלה ><

p019

New member
למדתי להיזהר בשנה האחרונה

זה שיש בנות בנות 14 שמשתגעות על מישהו - לא אומר שהוא זמר/שחקן רע. כשהייתי פחות או יותר בגיל הזה ממש לא אהבתי את אדם (זמר למי שלא יודע) בגלל כל הבלגן של הערצה אילו. לא מיזמן ראיתי תוכנית שבה רעיינו אותו ופיתאום ראיתי את כל הנושא בצורה שונה לגמרי. מסתבר שהוא הפסיק לשיר בגלל ההתנהגות הזו והוא ממש לא אוהב את זה, ואנשים שבתקופה ההיא תקפו את השירים שלו היום מודים שהם שירים לא רעים - איך שהוא ההתנהגות סביבו גרמה להם לאנטי. צריך להיזהר לא לשפוט מישהו רק בגלל שיש אנשים ששכחו להכניס את המוח שלהם לתוך הגולגולת (טוב, לפעמים זה לוקח כמה שנים
).

Tristitia

New member
ויש אנשים

שפוסלים מוזיקה לפי דברים אחרים לגמרי. אף פעם לא הפריע לי "אובר" הערצה לזמר /זמרת/להקה מסויימת. אבל כן מפריע לי אם התכנים דומים מידי , אם יש תבנית קבועה לסגנון בלי שום גיוון מינימלי, ואם הלחן דפוק ודיבלי או מאוד טכני זה גם עלול מאוד להפריע לי. ולא לשכוח שלפעמים גם לבנות 14 יש טעם טוב- בלי קשר לדוגמאות הנוראיות שם למעלה

queen helen

New member
כשחושבים על זה...

לפני 14 שנים (כשהייתי בת 14), כל נערי ונערות ישראל היו חולים, או ליתר דיוק קרועים על התחת של קורט קוביין. מי יקום ויגיד שהוא לא
בו ובנירוונה עד עצם היום הזה?

Limbonic Art

New member
בגלל זה היא ציינה

שלפעמים בנות 14 כן מעריצות משהו טוב
. ויפה לך להיות בסביבה שהעריצו אותו. אצלי תמיד העריצו באקסטריט בוייז, וויסטלייף, ספייסגירלז ומאוחר יותר בריטני ספירס וכריסטינה מגעילרה .... פיכס! אם הייתה לי סביבה שמעריצה נרוונה עוד היה לי סיכוי למצוא איתם לפחות נושא שיחה אחד לדיבור (שזה לא הרבה , אבל לפחות משהו).

queen helen

New member
באמת כשחושבים על זה

די מפתיע שבכפ"ס היו די הרבה אנשים עם טעם טוב במוזיקה. היום כמובן כולם הולכים להופעות של רמי וריטה (כי הם שייייוווווו כ"כ רומנטיים), אבל בחטיבה לאנשים משום מה היה טעם ממש לא רע! (לא שזה הפריע להם לזרוק עלי חול ואבנים, אבל זה כבר נושא אחר)

למעלה