שאלה לבועז אורדן בקשר לדסטיניטור

ערן שחר

New member
שאלה לבועז אורדן בקשר לדסטיניטור

לפעמים קורה שהוא פשוט מנסה להוביל אותך בדרכים ממש לא הגיוניות לדוגמא בנסיעה מבאר שבע לאילת הוא פשוט מסרב לנסוע דרך כביש בערבה גם שאתה בכביש הערבה הוא כל הזמן מנסה להוריד אותך לכבישים צדדים שחלקם בכלל דרכי עפר כנ"ל גם בדרך חזרה

ידוע, לאו דווקא המקרה הספציפי

כשנכנסים לבאר-שבע מכיוון תל-אביב, הוא מציע לך לעשות פניית פרסה ליד חברת החשמל. בכניסה לעיר הוא משתגע ומאבד לויינים. בנסיעה מבית קמה למשמר הנגב וההפך, כנראה יש משמרת של איזה פלסטיני למעלה בלויין, והוא מציע לך לפנות לרהט פעמיים אם לא יותר. הצעות: א. נתק את ה-IR, זה משבש קליטה כשיש שמש בחוץ. לא תאמין כמה שיפור יהיה כשתעשה IR OFF. ב. תחליף לספיר אם יש לך מקלט רגיל. ג. שים את האנטנה במקום אחר, יש לך משבש RF בין אם בשמשה או מכשיר אחר ברכב. ד. בדוק את תקינות ה-GPS. ה. בתפריטים שחק בין האפשרות המסלול המהיר ביותר והמסלול הקצר ביותר. ו. בנסיעה לאילת לא צריך DESTINATOR. כשאתה יוצא מבאר-שבע סע כל הזמן קדימה

ערן שחר

New member
תשובות :

מקובל עלי שבכניסה לבאר שבע הוא מנסה להוביל אותך לדרך הישנה דרך העיר ולא בכביש העוקף שעוד לא מופיע אצלו ככביש הראשי א. מנותק ב. רק קניתי לפני כמה חודשים איך זה שהאמטנה כבר לא טובה ג. שמתי את האנטנה על הגג ד. איך בודקים ה. עשיתי וזה לא עזר ו. זה בדיוק המבחן שלו שקשה אז הוא צריך להראות מה הוא יכול מה שמצחיק שבדיוק אחרי צומת ערבה הוא מפנה אותך ימינה למקום שבכלל אין שביל ניסיתי ללכת שם ברגל וזה פשוט מדבר בלי שביל זה דבר שגם פגשתי בגליל הוא מפנה אותך למקומות שאין כביש ואף פעם גם לא היה

יש אנטנה משופרת, לא טוען שהקודמת

רעה. אני לא קניתי את החדשה, כי לא הוצע לי טריידאין משתלם. ולקנות עוד אנטנה ב-200 ומשהו דולר, לא תודה. אני עובד עם הישנה ללא בעיות מיוחדות. לגבי הטעויות הללו, אין מכשיר מושלם. ביום שישי בלילה נסעתי מאשדוד (חוף) לבאר-שבע (בית) בלילה לפי הדסטינייטור. בחרתי לנסוע דרך קרית גת ולא אשקלון כפי שהוצע לי, הגעתי בשלום. ללא טעויות (חוץ מבכניסה לב"ש).

תשובה אפשרית

אני אמנם בועז ארדר ולא בועז אורדן, אבל מקווה שההתיחסות תעזור: יתכן ובשל קליטה גרועה של לווינים המכשיר לא מסוגל למקם אותך בדיוק לכביש שבו אתה נמצא וכתוצאה מכך מפנה אותך לדרכים לא רלוונטיות. תבדוק אם כשהתופעה קורת האינדיקטור של מספר הלווינים הנקלטים (בצד ימין למטה במסך הדסטינטור) מופיע צבע רקע אדום...

למעלה