שאלה לבועז בר בהקשר לסידור פרחים על ואזה

סיון 240

New member
שאלה לבועז בר בהקשר לסידור פרחים על ואזה

בסוף חודש יולי הסברת וצירפת קובץ על סידור פרחים על ואזה גבוהה, הסברת שתוקעים בערך חצי מהספוג על הואזה, אבל האם הספוג ספוג במים? ואם כן אז איך ? לא צריך אזישהו כלי מתחת למרות שיש את הואזה אבל עדיים הצדדים של הספוג נותרים ללא תחתית ? האם תוכל לענות על שאלותי בכדי שוכל להבין זאת יותר בבירור ? תודה, סיון

בועז בר

New member
הספוג מלא במים כמובן,

ונתמך ע"י השוליים של פתח הוואזה, הוא לא ממש תקוע לתוך הוואזה, אלא קצת לחוץ עליה כדי שיקבל מגרעת בצורת הפתח וישב טוב. אח"כ עשיתי חיזוק עם צלוטייפ כדי למנוע ממנו ליפול. לא צריך כלי מתחת. עודפי המים כשנוצרים עם תקיעת הפרחים, נוזלים אל הואזה. צידי הספוג משמשים גם הם כ'משטח עבודה', ומתמלאים בפרחים וירק. תעברי שוב על התמונות, זה נראה שם די ברור.

סיון 240

New member
תודה רבה בועז

תודה רבה על ההסבר בועז, האם יש לך עוד כמה דוגמאות לשזירת פרחים מסוג זה , אני מאוד מתעניינת מכיוון שיש לנו עסק לעיצוב ארועים וחשוב לי להתנסות בכל מיני דוגמאות בכדי שאוכל לממש בפועל בארועים הקרובים, דרך אגב אני תלמידה ב- zer4you בקורס מתחילים ואני לומדת כל מיני סגנונות אבל בכל אופן אשמח לקבל עוד דוגמאות וטיפים במידה ואפשר . בכל אופן תודה רבה . [email protected]

בועז בר

New member
אינספור אפשרויות, כמעט כל פרח מתאים.

צריך להתאים פרח מוביל וכמה נילווים לפי העונה, ההיצע והמחיר. בתור בעלת עסק, בכמה את חושבת צריך לתמחר סידור כזה?

סיון 240

New member
תשובה

כרגע אינני יכולה לתמחר אני עדיין לא בשלב של לתמחר, אני חדשה בתחום הפרחים זה רק בקרוב ישולב בעסק אבל אין ספק שהסידור שלך נראה מדהים איכותי ומרשים . האאם אני יכולה לעשות סידור גם על פמוט?

למעלה