שאלה לבועז המומחה מה מידת האופנים

למען האמת אין לי מושג,

תבדוק באתר של טרק או שאולי תשאל את אמיר מ-CTC יכול להיות שהוא יודע.

טיראן מ

New member
לא בועז ולא מומחה ....

לאנס מקבל אופניים שנבנים במיוחד על-פי מידותיו ולאו דווקא בפרופורציות המקובלות. אופני קאסטום למעשה לכן למידה אין כל משמעות. אני מניח שמידת האופניים היא *בערך* 56 אבל המידות המדוייקות בטח לא מפורסמות. היחס בין המידה לבין ה-TT לא סטנדרטי ... וכו' ...

טיראן מ

New member
יגעתי ומצאתי ...

מידת האופניים - 58 (center to top) או 56 (CtC) רוצה מפרט מלא ? For day to day riding, a 58 cm (measured center to top, while center to center it's a 56 - normally bikes are measured c to c) Trek 5500 and when the profile turns up, a Trek Madone 5.9. Full 2004 10 speed Dura Ace components - gears, brakes, and cranks. His usual rear gearing is 11-21 but sometimes he'll go 11-23 depending upon the difficulty - in training it's 12-25 and it's always a 53/39 up front. As for pedals, he rides the Dura Ace pedal, no more old school Look-compatible Shimanos. On race day, he tracks his progress with a CicloSport HRM/Speedometer; while training, he uses an SRM (a high tech computer for watts, heart rate, etc.). Up front LA uses a a Deda Newton stem and handlebars. Lance rides Hutchinson tires, using clinchers in training, and sew-ups for the races. The wheels of choice are chosen from the Bontrager arsenal, depending on the terrain/conditions - Race X-Lite Aero, X-Lites, or Triple X Lite Carbon.

Amir CTC

New member
בוא נסגור את זה סופית...

TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום. לאנס לא רוכב על שלדת קאסטום אלא על שלדת מדף בגובה 58.

טיראן מ

New member
OK, שיהיה, הזהירו אותי שזה מוקש ...

עכשיו אני אכתוב 100 פעם : "TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום" "TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום" "TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום" "TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום" "TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום" "TREK לא מייצרים שלדות קרבון קאסטום" אגב, אמיר, מה זה קשור לעניין שהמדף בגובה 58 ? ...
אהה, במחשבה שנייה, אם השילדה תיפול ממדף גבוה יותר היא עלולה להישבר ...

Amir CTC

New member
אוי טיראן טיראן... ../images/Emo24.gif

לא זוכר שהענשתי אותך... ענישה עצמית היא סוג של ייסורים לא??!!..
אגב, השלדות שלנו לא נשברות מנפילה ממדפים, אולי אחרות כן.
לילה טוב, חג שמח, שנה טובה, צום קל, גמר חתימה טובה ועוד ברכות שבטח שכחתי...

IlanShacham

New member
ענו לך בפורום הראשי...

58 חבל להפציץ בשאלות אם אתה לא בודק שענו לך...

למה הכוונה הפורום הראשי? ../images/Emo4.gif

חשבתי שזה הפורום הראשי, ופורום אופניים הוא שלוחה חדשה של הפורום הזה
.

למעלה