שאלה לבוקר יום ד´ - מילואים

rona25

New member
שאלה לבוקר יום ד´ - מילואים

עכשיו דיברתי עם חברה שהיא ובן זוגה קצת בבעיות בקשר כרגע והוא יצא למילואים שבסופם יוחלט - מתחתנים או נפרדים. אני אמרתי לה שדווקא במילואים גברים מתחילים לחשוב קצת על החיים שלהם, ועל החברה ומתגעגעים לפעמים זה גורם להם להתעורר מהבחינה של זוגיות / נישואים וכדומה. אני מכירה זוג שהבחור הציע לחברה שלו להתחתן איתו אחרי שהוא היה במילואים והתגעגע מאוד. האם חוויתן/ם פעם משהו דומה? מה אתן חושבות על כל נושא המילואים והשפעתו על הזוגיות שלכן/ם?

dorlim

New member
מילואים....

ברור שהמרחק עושה משהו ומתגעגעים... ולנו באופן אישי יש קטע עם מילואים
את הצעת הנישואין שלי קיבלתי באמצע המילואים של דורון (אבל הוא תכנן את זה כמה חודשים מראש
)
11 יום אחרי החתונה דורון גויס בצו8 למשך חודש

מיכלכהן

New member
מילואים..

אני מתארת לעצמי שיש בזה משהו.. אצלי לעומת זאת, בעלי היה בצו שמונה עד שבועים לפני החתונה..וכל בוקר היה מספר לי סיפורי גבורה על מה שהם עשו בלילה.. מה שבטוח, המילואים גורמים להרבה מאוד דאגה.. באופן כללי, הוא אומר שבמילואים יוצא המון לדבר עם החבר´ה, על יחסים, חתונה וכולי, אז ממש יכול להיות שכן מקבלים חיזוק לכיוון של חתונה, אם מתלבטים. בוא נגיד שלי לקח בערך 3 שנים לשכנע אותו להתחתן..ובאותם מילואים הוא סיפר לי איך היא ניסה לשכנע את חבר שלו שהגיע הזמן להתחייב.. אחרית הימים הגיעה..

POOH*

New member
אצלנו ....

המילואים מאד קשים לי... וגם לו. הגעגועים אוכלים את שנינו וחשבון הפלאפון קופץ... אבל בעיקר לי קשה כי בלעדיו אני פשוט לא ישנה ככה שכשהוא במילואים אני גם דואגת נורא וגם עייפה נורא... וד"א גם לי יש חברה שחבר שלה הציע לה נישואים אחרי שהיה במיל´ והתגעגע נורא... הם מתכננים להתחתן בקיץ הבא... POOH

fila

New member
הוא עושה מלא מילואים!

וקרה פעם אחת שזה יצא ממש בזמן, בתקופה דיי מתוחה ביננו , שנינו היינו צריכים את המרחב הזה , הוא הה עם החברים שלו ואני בעיקר עם עצמי והחברות שלי, ביום הראשון והשני היה בסדר אח"כ התחלתי להתגעגע... ולא אמרתי כלום... אח"כ כבר ממש התגעגעתי ולא אמרתי כלום כי גם הוא לא אמר ואז הייתי עצובה והתווכחנו שוב , אבל כשהוא חזר זה היה כיף אמיתי
ומה שהתכוונתי להגיד זה שאולי מילואים זה לא התקופה הכי נכונה להחליט החלטות כאלה חשובות אבל זה בהחלט זמן מתאים להיות קצת לבד להתגעגע (או שלא) ולהסתכל על הדברים בפרופורציות אחרות....

צילולה

New member
בהחלט...

לפני שנתיים ,אני חושבת, הוא יצא למילואים והיתה לנו את אחת המריבות היותר קשות.בילינו שעות על גבי שעות בטלפונים ובנסיונות להגיע להחלטה מה עושים ונראה לי שזה באמת היה הזמן שלו לחשוב על מה הוא רוצה ואיך... זה הזמן שלהם שהם לבד, שהם יכולים להתגעגע ולראות איפה הם עומדים ומה הם באמת רוצים.. קראתי פעם בספר של גברים ממאדים ונשים מנגה, שגברים צריכים את "המערה" שלהם כדי להיות לבד ולחשוב על מה הם רוצים כשהם כועסים.אולי המילואים זה איזשהו סוג של בריחה ללהיות לבד.להיות במין מערה ולהחליט מה אתה רוצה בדיוק....

למעלה