שאלה לבחורות. (קטע לא קצר)

שאלה לבחורות. (קטע לא קצר)

פגשת איזה אחד. פגישה קצרה, החלפתם כמה מילים. זה אחד שחברות שלך מכירות ומעידות עליו כבחור טוב בהחלט. אתם מדברים בטלפון וקובעים להיפגש. פגישה ראשונה. הוא מגיע בערב לאסוף אותך מהבית. את יורדת והוא למטה כבר מחכה, כמובן שהגיע בזמן. נעליים חדשות, מכנס מחוייט וחולצה מכופתרת אופנתית. כאילו עכשיו יצא מחתונה משפחתית. האוטו חדש ומצוחצח, כאילו בהזמנה. דיסק של מוזיקה ישנה וטובה ברקע. נסיעה קצרה והגעתם - בית קפה קטן וחמוד. מילקשייקים וכאלה. בסוף הערב הוא מחזיר אותך הבייתה ואומר שהיה מצויין. הוא עוד יתקשר. עכשיו, אחרי כל ההקדמה החמודה הזאת... בנות - זה לא משעמם מדי? או שמא זה האידיאל לפגישה ראשונה? בחור כזה יתפרש אצלכם כבחור 'יבש' או שאולי שאחד שניסה הכל כדי שיהיה טוב באותו ערב? בדיעה אישית - הייתן מעדיפות פגישה ראשונה יותר מעניינת? יותר מיוחדת? אני לא שואל אם אותו בחור היה זוכה לפגישה שניה כי כמובן שזה תלוי בבחור עצמו ובחיהור ביניכם...אני שואל על ההשפעה של כל השאר. של איפה הוא לוקח אותכן..איך הוא מתלבש..איך הוא נוהג..איך הוא מתייחס אליכן..וכו'. ברור שאין פה שחור ולבן - אבל דעתכן בעניין. (תיאור הערב בתחילת ההודעה סתם בא לתת המחשה לפגישה רגועה מאוד, עם בחור רגוע מאוד, כנראה).

ת מ י מ ה

New member
אני אוהבת פגישות לא שגרתיות

מכנס וחולצה מחויטת לא קצת הגזמת? אבל בוא נגיד שלא זה מה שישפיע עלי ישפיע אם יש על מה לדבר, אם אפשר ללמוד ממנו דברים , ואולי חוץ מהערב הזה יש מצב לדברים יותר מעניינים.... ואם במידה בא כזה בחור "כאילו" המושלם שאתה מתאר אצלי זה ייתפס כמשעמם וספק אם תהיה עוד פגישה..

בדיוק על זה שאלתי.

אם ה"מושלמות" הזאת תפריע, וכמה. אני לא אומר שהבחור כל היום הולך עם חליפות ומשחק אותה ג'ימס בונד... אבל לפגישה ראשונה הוא בא כאילו הוא הולך לקונצרט. הוא מתנהג כאילו הוא במאה ה18, מנומס, אדיב וכמובן משלם עליך בסוף. מצד שני הוא מתגלה כבחור טוב, מצחיק, מעניין וכו'. (נתחשב בעובדה שהוא נראה בסדר גמור). בפגישה ראשונה את מעדיפה שהוא יתייחס אליך כמו מלכה או שיהיה כמה שיותר אמיתי ורצוי שיקח אותך למקום מעניין שתזכרי את החויה?

ת מ י מ ה

New member
אמיתי שיתנהג

לא אוהבת משחקים של ילדים בני 4 עברנו את זה..... שיקח אותי או אני אקח אותו למקום מעניין ששנינו נהנה

pain is MY love

New member
דווקא במקרה הזה

נראה לי שהבחור קצת הרס... הוא עשה רושם של אחד שמשקיע יותר מדיי... לא יודעת למה אבל זה נתפס אצלי כחולשה... גם מכנס מחוייט, גם מוסיקה ישנה, גם מילקשייק... מה נסגר פה?! מבחינתי בפגישה הראשונה לשבת בים על איזה בקבוק בירה או סתם לצאת לסרט אבל נראה לי כל ההשקעה הזאת מיותרת, לא אוהבת את כל הקיטש המפגר הזה

זכוכיות

New member
זה אינדיווידואלי,

אני לא הייתי מגיעה למצב של לשבת בבית קפה, אני שונאת בתי קפה. מצד שני, אני גם לא טיפוס של דייטים, אז.. ממ. אולי יש בחורות שאוהבות את זה.

מה הבעיה.

סת הולכת לשתות איתם בירה או משהו. זה לא דייט.

זכוכיות

New member
../images/Emo3.gif

זה באמת לא היה דייט, א. אני תפוסה. ב. לא לי ולא לו יש עניין רומנטי אחד בשני. לא היו שום כוונות. זה היה כמו לפגוש חברת נט. אף פעם לא עשית את זה, פגשת סתם ידידים וירטואלים? ג. שילמתי על עצמי
חח סתם... גם אם הייתי יוצאת לדייטים הייתי משלמת על עצמי :)

זכוכיות

New member
כל האקסים שלי,

והחבר הנוכחי, היו ידידים שלי קודם, הרבה מאוד מאוד זמן. זה פשוט התפתח משם איכשהו. ובלי דייטים.

כמעט25

New member
תראה...../images/Emo2.gif

הכל תלוי בשלושה גורמים: א.האופי של הבחורה ב. איך זרמה השיחה ואיך הלכה הכימייה תוך כדי הפגישה. ג.האופי של הבחור. באופן אישי, אין לי בעיה עם "דייט" רישמי והגון שכזה, העיקר שיעניין אותי תוך כדי פגישה...הוא יכול להיות הכי מקורי ופרוע ולא יודעת מה עוד ברעיון עצמו של הפגישה אבל אם אין כימייה ומשיכה חבל על הזמן גם אם הוא יזמין בלון פורח לקפריסין.

liontamer

New member
לגבי העניין, מסכים איתך, אין ספק

לגבי מקוריות, זה כבר יותר בעייתי. עם כל הפרידג'יות של ימינו, את סוטה מהדרך ולו בקצת עם האוטו בשביל איזה מקום פסטורלי, וישר מחזיקים חרמן שמחפש גוש בשר, או לחלופין ישר הן מתחילות לצעוק אונס, אונס לא חסרים רעיונות מקוריים, השאלה היא עד כמה אפשר לצאת מהדפוס הנורמלי בדייט ראשון במסגרת הפוליטקלי קורקט לאון מה? רק לי זה קרה?

אם הייתי בחורה...

הייתי מפהק אחרי 2 שתי דקות ושולח הודעה לאיזה חבר שיתקשר אליי עוד רבע שעה שדחוף דחוף צריכים אותי... והמממ אחרי בטלפון כבר מסביר שזה לא זה וזה לא אתה זה אני... ובלה בלה... זה יותר נשמע כמו איזה בעל בהזמנה כמו שתיארת שם... אם יש אחת שיהיה לה כיף עם אחד כזה שמתנהג כמו רובוט... שיבושם לה..

לדעתי שזה תלוי בסוג הקשר שמחפשים

מי שרוצה הרפתקאות, ומחפשת אקשן עם מישהו שירדוף אחריה ושיידע לעשות עליה פוזות... תעדיף דייט מעניין יותר ומי שעייפה מבחורים וממשחקים, ורוצה אהבה אמיתית, תרצה דייט מושלם וחמוד.

למעלה