שאלה לבחורות ...

minotauro

New member
שאלה לבחורות ...

טוב, אני בטוח שהנושא כאן נטחן בעבר... אבל זה מסקרן אותי... מישהו יכול להסביר לי, למה שאתה ניגש לבחורה בפאב היא מתייחסת אליך כאילו אתה איזה פושע נמלט או אנס? אני בחור טוב, למדתי 4 שנים בטכניון, יש לי עבודה קבועה ואני מרוויח טוב, היה לי קשרים ארוכים עם בחורות, אני נראה בסדר גמור (לא אגיד נראה טוב/מצוין כי זה ענין של טעם, אבל בוודאות אני לא מכוער או משהו בסגנון) ומחפש קשר רציני, אבל שאני בא לדבר עם מישהי בפאב, הבחורות פשוט אנטיפטיות! לא מבין את זה ... חלק אפילו לא עונות לי אם אני שואל אותן איך קוראים להן... תאמינו לי, אני לא איזה טרול/חסר ביטחון/מכוער/חננה או משהו, וזו תופעה שקורת לכל החברים שלי ולהרבה אנשים שאני מכיר אני משתגע מזה, מה יהיה עם הבחורות פה? אחר כך אתן בוכות שאין פה בחורים טובים ...

magenta73

New member
קודם כל תרגע.

ועכשיו... תנשום. ועכשיו... כל, אבל כככ-ללל פעם שאתה ניגש לבחורה בפאב היא מתייחסת אליך כאילו אתה מצורע? א. לא נראה לי. ב. אם זה נכון, כנראה שאתה מסתובב במקומות הלא נכונים. ג. וכנראה שאתה ניגש לבנות הלא נכונות. ד. אולי, ,אבל רק אולי... אתה ניגש בצורה שגורמת להן להתיחס אליך ככה... איך זה?!?

minotauro

New member
...

תראי, ברור שאני עושה הכללות אבל, אני מבלה במקומות ה'סטנדרטים' בת"א, לא במועדונים מפוקפקים אני ניגש בכבוד ולא בזלזול, אני לא ערס/אידיוט ברור לי שאם בחורה נראית טוב אז בערב ממוצע מטרידים אותה הרבה בחורים שהם באמת ליצנים, וזה מעיק ויוצר את התופעה הזו ברור שמדי פעם יש בחורות כן נחמדות, לא 100% לא נחמדות אבל, באופן כללי, בחורות ישראליות (וסליחה על ההכללה) כן 'תופסות תחת' ומתייחסות באופן כללי חרא לבחורים, כאילו כל אחת היא מינימום דוגמנית על עם תואר בהנדסת חלל
- אני לא חושב שתכחישי את זה

magenta73

New member
ואם לא בא לי לסלוח על ההכללה...

מה תעשה לי? אתה מההתחלה יוצא מנקודת מוצא לא בריאה. ש- א. בערב ממוצע מטרידים אותה ליצנים. אז... אם זה כך, כנראה שמדובר בפיק אפ בארים? כי אני (סליחה על הצניעות) נראית טוב ולא מטרידים אותי כ"כ... אולי כי אני לא הולכת למקומות בהם יש מטרידנים... ואולי כי אני גם לא משרה אוירת "בואו, תטרידו, בא לי". ב. אנחנו תופסות תחת ומתייחסות חרא לבחורים? באמת?... ממש לא. ממש ממש לא. אולי זה מה שאתה חושב ואז אתה כל הזמן מצדיק את עצמך בכך, וכאן אני אחזור לסעיפים הראשונים מההודעה הקודמת שלי, שאתה הולך בכוונה על בחורות שיתיחסו אליך ככה. במקומות שכביכול "מותר" להתיחס ככה. וחוץ מזה, אז הבנות האלו לא נחמדות, יאללה, גם כן, מי צריך אותן? יש מספיק בחורות נחמדות בארץ ובתל אביב.

minotauro

New member
תראי

לא מסכים איתך בכלל ... לא משנה בכל מקרה, אני לא לוקח את זה קשה למרות שזה מעצבן אם תוכלי לגלות לי איפה הבחורות ה'נחמדות' לטענתך מסתובבות אני אשמח

magenta73

New member
בבית הקולנוע הקרוב למקום מגוריך :)

אני אגלה לך רק אם אתה תגלי לי איפה כל הבחורים הנחמדים...

אני אומנם לא בחורה.... אבל..

אני לא מבין... באמת... מה אכפת לך ?????? אתה ניגש לבחורה שנראית טוב (אני מניח שזה המצב...) לאור התאורה המאתגרת באותו פאב אפלולי. פונה אלייה ומגלה שהיא אנטיפטית... אתה באמת רוצה משהו איתה ? אני הייתי אומר תודה שגיליתי את זה עכשיו ועובר הלאה... וד"א - המדיום הוא המסר !!! תמיד !!

ואם במקרה היא לא רוצה שיגשו אליה??

חשבת על זה?? אז זה הופך אותה באופן אוטומטי לאנטיפטית??? ואם סתם בא לה לשבת ליד הבר בלי שאף איש זר יפנה אליה, זה לא בסדר? האם זה שהיא בחורה מחייב שזה שהיא יושבת ליד הבר אומר שהיא מצפה שיפנו אליה? אולי כדאי, שתחשוב אחרת? אתה בעצם פונה לאדם זר לחלוטין ומבקש ממנו את השם הפרטי שלו. תעזוב שזו בחורה. אתה בעצם מנסה לחדור לפרטיות שלה. היא לא ביקשה זאת ממך, זו יוזמה שלך, אז שא באחריות. תנסה להיות בצד השני. תחשוב, שאתה בחורה, שלא אוהבת, שמתחילים איתה. גם זה קורה, מה לעשות. אתה רוצה לפנות, תחפש שיטה קצת פחות חודרנית, דרך שלא תגרום לך להעלב במידה והיא לא מעוניינת. תשלח לה פתק. זו לא חובה, אתה יכול בהחלט להתעלם ממנה, זה גם בסדר. אם בא לי סתם להסתובב ברחוב בלי הערות, זה אסור? זה ישר הופך אותי לאנטיפטית? איזו מין גישה זו?? מי קבע את האקסיומה, המגוחכת הזו, שכל בחורה מתה, שיתחילו איתה??? אולי תחשוב פעם כמה זה יכול להיות מעיק? פונה אלייך מישהו, את לא מעוניינת, אבל מתאמצת לענות בנימוס, חושבת איך לענות באופן כזה שלא ייעלב, אבל כל סירוב כמובן, שפוגע באופן מסויים ואת מוצאת את עצמך פוגעת על לא עוול באדם, מבלי שהייתה לך כלל כוונה. מבאס! רוצה להתחיל? קח את ה"סיכון". אם אתה חושב, שהן אנטיפטיות עזוב אותן לנפשן. יש עוד דרכים להכיר בחורות/בחורים.

orrin

New member
כמה אתה צודק....

גברים כנראה עוד לא הבינו שיש המון סיבות לצאת לפאב/מועדון/בית קפה מעבר לשאלה אם יתחילו איתי או לא..... לפעמים בנות, בדיוק כמו בנים, יוצאות לבלות כדי לנקות את הראש, כדי להנות, כדי לבלות זמן עם מישו קרוב- חברה, ידיד, אחות וכו'. לפעמים בנות לא ממש מחפשות מערכות יחסים או קשר מכל סוג שהוא אלא רק זמן כיפ מחוצ לבית. לפעמים בנות לא אוהבות שמתחילים איתן, לפעמים בנות לא ממש אוהבות את איך שמתחילים איתן.... לפעמים אתם צריכים להבין את זה..... אנחנו לא אובייקט שיוצא מהבית רק כדי למצוא את גבר החלומות, אנחנו בני אדם- בדיוק כמוך, ולפעמים אנחנו לא רוצות שיתחילו איתנו. ושוב- כמו שאמר פה מרשל- המדיום הוא המסר.....

superjets

New member
אני אסביר לך

הבחורות מתייחסות אליך כאל פושע נמלט כי כשהן נמצאות בפאב כל ההגנות שלהן מורמות למעלה, בנוסף האווירה היא לא נינוחה, יש חושך, רעש, צפיפות ומחנק שלא מוסיפים להרגשה הטובה הכללית ולכן היחס שאתה מקבל הוא לא חיובי. במקום ללכת עם הראש בקיר ולנסות להתנגד למציאות עדיף שתכיר בה, אם מנסיון שלך ושל חברים שלך אתה רואה שהתופעה הזו קורת הרבה אז תבין שהבעיה היא לא שאתה לא נראה טוב או שאתה ערס או כל דבר אחר, אלא שפאב זה לא מקום אידאלי להכיר, ומכיוון שאין לך בעיה לגשת לבחורות שאתה לא מכיר אז עדיף שתעשה את זה במקומות פחות מלחיצים כשהאוירה היא יותר נינוחה.

celeste9

New member
גם אני כשאני יוצאת לפאב

והרבה נשים כמוני ההגנות שלהם הם כאלה למעלה אני ביישנית ולפעמים לא מעוניינת שיתחילו איתי חוצמזה לגברים בישראל יש עוד מה ללמוד נתחיל בזה שיפסיקו לשרוק ולזרוק הערות כמו איזה כוסית את זה לא סתם בסוף הגיע לבית המשפט כעילה להטרדה מינית

straycat

New member
../images/Emo45.gif נכון

יש לא מעט גברים, שפשוט לא מבינים, או לא מוכנים לקבל, תשובה שלילית, בעיקר אם אומרים אותה בנימוס. גישה כזו לא מותירה לנו ברירה, אלא להיות יותר אסרטיביות, עד אגרסיביות, לפעמים (שמתבטאת במענה "אנטיפטי").

straycat

New member
שתי אפשרויות:

יתכן שמשהו באופן שבו אתה ניגש אליהן גורר תגובות מהסוג שתארת. הצעתי, בקש מידידה, מכרה, עמיתה לעבודה וכיו"ב (רצוי שתהיה כמה שיותר אובייקטיבית לגביך) לצפות בך בזמן שאתה ניגש למישהי, או נסה להדגים עליה -- ואח"כ נתחו ביחד את התהליך. לפעמים, יש דברים שאנחנו לא רואים בעצמנו וזקוקים למישהו שיתבונן מהצד ויידע אותנו. אפשרות נוספת היא, שאתה בוחר (במודע או שלא במודע) לגשת לנשים מסוג מסויים, שזו תגובתן הצפויה מראש. נסה לברר, אם יש מכנה משותף כלשהו בין כל או רוב הנשים שאליהן אתה פונה. לבסוף, הערה: "בחורות" הוא מונח שמתאר נערות ונשים מאוד צעירות, בגילאים 15-21, פחות או יותר. מעל גיל 20 או 21, מקובל להגדיר אותנו כ"נשים". יתכן שההתייחסות הזו מהווה חלק מהבעיה שתארת; "בחורות" הן קצת יותר מ"ילדות" (או "בנות"), ויתכן מצב שמסתכלים עליהן מלמעלה, בהתנשאות (שאינה במקומה, כמובן). לעומת זאת, אל "נשים" חייבים לדבר בגובה העיניים, דבר שמשום מה קשה ללא מעט גברים / בחורים.

minotauro

New member
המסקנה

שהגעתי אליה מהדיון פה היא שפאבים הוא כנראה לא המקום להכיר...(אבל אפשר לנסות) מאחר וגם האינטרנט זו לא מציאה גדולה מדי, המצב קשה
טוב, צריך להיות אופטימים
נ.ב אני לא מסכים עם ההגדרה שלך ל'בחורה', אני לא ראיתי את ההגדרה (לפי גילאים) שאת מדברת עליה במילון ...

orrin

New member
חסר לך קצת

ש: א. לא כל בחורה רוצה שיתחילו איתה. לפני שאתה ניגש לבחורה תסתכל על שפת הגוף שלה- היא רומזת לך שתיגש אליה? או שהיא מרוכזת בעצמה/ בבן שיחתה? ב. איך אתה מתחיל איתה??? באיזו דרך??? ואגב, סוד שבנים אולי לא מכירים: משפטים בסגנון "אבא ש'ך גנן? כי את פרח" או "שכחתי אצלך משהו- את הלב" ממש ממש לא עושים לנו את זה ג. שבנות לא בהכרח יוצאות מהבית בשביל למצוא חבר/ סטוץ/ נפש תאומה ד. שאם מישהו אומר לך לא בצורה מרומזת זה אומר בדיוק אותו דבר כמו "לך תחפש את החברים שלך כי ממש לא מתאים לי" בהצלחה

אל תתייאש....

תפתח עור של פיל ואל תעלב מכל אחת , ואם מישהי מוצאת חן בעינך תיגש- הרי אין לך מה להפסיד חוץ מ"לא" או איזה הרמת אף ....שטויות - כמו שיש חמודים כמוך שמחפשים קשר יש גם בנות שמחפשות ( אני שומעת מחברותי הרווקות שהן מתלוננות לא פחות ממך ) ופאב זה כן מקום להכיר... אני הכרתי את בעלי שם

straycat

New member
לא הגדרה מילונית, אלא הגדרה חברתית

לא מדובר בהגדרה מילונית למונח "בחורה", ההגדרה היא חברתית. בדיוק כפי שלא מקובל לכנות אישה בסביבות גיל 30 "נערה", גם לא מקובל לכנות אותה "בחורה". המונח "אישה" נשמע הרבה יותר עוצמתי (כמובן, יש לא מעט גברים שזה מפחיד אותם, ולכן יעדיפו "להקטין" אותנו ולקרוא לנו "בחורות", "בנות" וכיו"ב). באשר למסקנות, קיבלת פה מספר תגובות מאוד ענייניות עם טיפים מצויינים, לדעתי -- המסקנות כבר באחריותך הבלעדית.

למעלה