שאלה לביוטי

שאלה לביוטי../images/Emo105.gif

במה גבי אסרף הוכיח לך שהוא לא מתאים לפי דברייך בהודעות הקודמות?? דווקא ממך קשה לי לשמוע דברים כאלה! והמבין יבין!

zivsb

New member
שלום ילדה" אבודה"שוברת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את רוצה להיות סימפטית ואכן שם כינוי נאה בחרת לך גם עוקבת בפרטים בפורום אהבתי את הילדה ה
כן הזו הנערה הזו
מתוחכמת מידי ולי אין ניסיון בזה(נכון) גילויים הם מעולם לא חד סיטריים אותו היגיון חל על כל גילוי תודה על ההגנה עלי את מכירה את THE BUTY? מה זה "המבין יבין" מה אני שלא מבין צריך להבין ותמשיכי עם המנהל ותגייסי את "אחותך" אני מאוהב

the buty

New member
תשובה סימפטית...../images/Emo140.gif

שלום סימפטית נחמדה... אופס.. כמה כעס שיחררתי.. האמת שלא הייתה לי כוונה להכפיש . כי אני שונאת הכפשות מכל סוג שהוא. כבר אמרתי שאני מכבדת אנשים באשר הם. התכוונתי לאמר שגבי אסרף כבר הוכיח לכמה הוא מסוגל להגיע . בהנחה שכל מי שהצביע עבורו בבחירות הקודמות , יצביע לו גם עכשיו .הוא נשאר עם אותו גוש תומכים . הוא כבר הוכיח למה הוא יכול להגיע. תקופת השיא שלו ( מבחינת לסחוף את הציבור ) עברה...המקסימום , גבי אסרף יקבל 29% ותזכרי את דבריי.. דרך אגב , אנחנו מכירות ? מה זה : "המבין יבין " ? לא הבנתי...

zivsb

New member
../images/Emo23.gifשלום my the buty ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

נתונים זה חשוב לנתח נתונים זה מקצוע אבל נגיד שגבי יקבל 29% ביום הבחירות המוציפליות כמה קיבל בני??????????את זוכרת? אני מאוהב ומשוחד אבל הליכוד קיבל לכנסת בקלפי 35 179 קולות כמה יקבל בני ביום הבחירות? רוצה רשימה שמית אבל שיהייה לך שבוע טוב ומבורך

למעלה