שאלה לבירור זהות תרופה

תיקתקית

New member
שאלה לבירור זהות תרופה

הי, הייתי בטיפול הומיאופתי לפני כמה שנים ואני רוצה לחזור למטפל אחר דרך קופ"ח. התרופה הראשונה שקיבלתי באותו טיפול עבדה טוב מאוד, אבל לאחר שבוע השתמשתי בטעות במשחת מנטה והיא הפסיקה. שאר התרופות לא עבדו מאחר והתבססו על אבחנה לקויה, המטפל רצה לטפל במשהו יותר מהותי שהתברר שהגורם לו הוא ספיציפי וניתן לתיקון בלי קשר להומיאופתיה. אני רוצה לחזור לטיפול ולתת למטפל החדש את התרופה שקיבלתי בזמנו (היא עדיין אצלי), כדי שיוכל לשחזר אותה. מבחינתי אין בעיה להמנע ממנטה כדי שהתרופה תעבוד, זה מחיר שלא איכפת לי לשלם, גם אם זה אומר שהתרופה לא מתאימה לי (לדעתי עם הזמן אפשר לקחת מנות קטנות אמוד של מנטה ולהרגיל את הגוף). שאלתי היא האם אפשרי שהמטפל החדש ידע מה הרכב התרופה ע"ס מה שאסביר לו לגבי הבעיה ועל סמך מה שכתוב על הבקבוק - SIL M? האם חובה על המטפל הקודם שלי להעביר את התיק שלי למטפל חדש אם אבקש ?

שלום לך

כשתלכי אל המטפל החדש קחי איתך את המרשם שקיבלת או את המיכל של התרופה. אני מציע שתיידעי את המטפל רק לאחר שיחליט מה לתת לך בעצמו, זאת כדי שלא יבוא עם דיעות קדומות. כמו כן ספרי לו את סיפורך מההתחלה, זו הפעם הראשונה שלו. אם ירצה יוכל לבקש את התיק מהמטפל הקודם. קודם לפגישה הצתיידי במספר הטלפון שלו ובשמו, כמובן. והכי חשוב, עלייך לוודא שההומיאופת החדש הוא הומיאופת קלאסי ולא אחרת. אין הומיאופתיה אחרת מלבד הקלאסית למרות שיש אסכולות הטוענות שגם הן הומיאופתיה, ולא כך. לפי מה שאני מבין היית אצל הומיאופת קלאסי. בהצלחה

תיקתקית

New member
תודה ושאלה נוספת

אני מאוד מתלבטת, בגלל המחירים, האם ללכת להומאופתים של מכבי. ביררתי אצלהם ומדובר ברוקחים שלמדו הומאיפותיה קלאסית. מה"טראומה" של הטיפול הקודם, אני לא רוצה למרוח את הטיפולים עד אין קץ בהתאמת רמדיות, בעיקר כשאחת כבר עבדה, אז אני יכולה לדעת בדיוק מה אני רוצה. אבל מאחר והומיאופתיה היא לא מדע מדוייק, אני יודעת שזה תלוי בבחירת מטפל טוב. המטפל שלי היה טוב, כי הוא קלע בר בפעם הראונשה, אבל הוא התעקש שלא לחזור לתרופה הזאת ולהמשיך עם אחרות כי לטענתו הייתה בעיה חשובה יותר (שכמו שאמרתי הייתה תלויה בגורמים חיצוניים אחרים בכלל - כך התברר בדיעבד). השאלה שלי, האם למישהו כאן יש דיעה חיובית (אשמח לפירוט מלא כולל שמות וטלפונים במסרים) על המטפלים של מכבי ? האם כדאי לחזור להומיאופת שלי (שלא התראינו הרבה זמן ואני קצת כועסת עליו) ולהסביר לו שהבעיה שניבה לטפל בה נפתרה, ושאני מעוניינת רק בטיפול לבעיה הראשונה? אני מרגישה שהוא קצת משך אותי סתם, ולכן אני חוששת לחזור. מצד שני הוא כן נתן לי טיפול שעבד, וזה היה מאוד משמעותי מבחינת איכות החיים שלי, אז אולי כדאי להיות ממוקדת ולחזור ? מאוד אשמח לדעתכם. תודה

למעלה