שאלה לבנות (בעיקר)

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
שאלה לבנות (בעיקר)../images/Emo54.gif

שלום לכולן אני חדשה פה בפורום, אני לא בטוחה שהשאלה שלי בפורום הנכון. קראתי בעיתון שיש חברה שמייצרת תחבושות/טמפונים אורגניים (שלא נוסו על בעלי חים) שנקראת natarcare והתחילו לייבא אותה לארץ. מכיוון ששאר התחבושות שאני מוצאת בשווקים נוסו על בעלי חיים או מזיקים לסביבה, אני מנסה להשיג את התחבושות הנ"ל. בדקתי בסופר-פארמים ובבתי טבע ליד הבית ולא מצאתי. האים מישהי יודעת היכן ניתן להשיג אותן? (רצוי באיזור השרון) בתודה מראש jgut

Coma White1

New member
בטח שיש לפרות מחזור....

הן יולדות והן ממשפחת היונקים, יש להן רחם... למה שלא יהיה להן מחזור ?

Curufinwe

New member
לפי מאמר שבאתר אינטרנט שמצאתי שעוסק

בנושא. הם בגודל של כיסוי לניסן לרגו.

רגע, את טוענת שנשים מתייחמות?

כמו פרות, גם הנשים יולדות, ממשפחת היונקים, יש להם רחם. למה שלא יתיחמו?

מאגוט

New member
רק שתדעו גם מנסים אמצעי מניעה על

קופים!!! האם זה לא עינוי?!?!? והאם לזה יש תחליף?? לא נראה לי .. אז מה אתם עושים בנידון , כולכם גורמים בדרך זו או אחרת ל עינויים המבוזבז של חיות מסכנות...

אולי...

אולי אפשר לעשות פחות - - - (נו, אתם-יודעים-מה) יש תחליף? בהחלט! אנשים! כן, אנשים שינסו על עצמם. האם תינוק אינו יכול להבין שהקונדום פועל כי הוא עוצר את הזרעים... (משתמשת במילים גסות כי אין לי בררה,
)

מה לגבי שמפו?

זה כל כך נורא אם חופפים את הפרה עם שמפו? בתנאי כמובן שמשתמשים גם בקונדישינר.

january18

New member
יש אותם בארץ../images/Emo70.gif

אני קראתי לפני שבועיים בערך אני חושבת, באיזה עיתון סופשבוע כזה, אני חושבת שזה היה ´סופשבוע´ באמת
(אבל לא בטוח 100%) על חבורת צעירים שהקימה מן חנות/מועדון כזה בת"א על חורבה של מספרה ישנה וקוראים לזה ´הסלון של מלכה´ אני חושבת..או שם דומה. חבורה של אידיאליסטים (צמחונים..)שמנסים להעביר כל מיני מסרים. הם מוכרים שם בין השאר גם טמפונים טבעיים, שמיוצרים מכותנה אני חושבת. יש גם כל מיני חוברות מידע, סרטים וכאלה. אם מישהו יודע יותר ממני אז בבקשה.. זה מה שאני זוכרת, אני אנסה למצוא את הכתבה בשבילך. רעות.

Coma White1

New member
לא חופפים את הפרה עם שמפו...

הניסויים בשמפואים מבוצעים במיוחד על ארנבים, במסגרת הניסויים בעיקר מזליפים להם חומרים המצויים בשמפו לעיניים, שזה מאוד מטופש - משום שלארנבים אין מערכת הדמעה, מה שגורם להם לנזקים קשים מאוד בעיניים. זה באמת מטופש, אבל יכול לעזור במקרה של תביעה משפטית.

ראיתי בחנות טבע של שוק הכרמל

בחנות הטבע בכרמל, רח´ הכרמל 21 ראיתי שהם מחזיקים אותם ועוד מוצרים בסגנון. תנסו דרך אגב חנות טבע יחסית זולה אולי בגלל שהיא ממוקמת בשוק, יש את כל המוצרים שהייתי קונה בניצת הדובדבן יותר זול

למעלה