שאלה לבנות בעיקר.

חי טוב 3

New member
שאלה לבנות בעיקר.

מה חשוב לכן יופי או אופי למה אני מתכוון? יכול להיות אחד עם אופי מושלם אמין. מתחשב. חוש הומור בריא. ועוד כל הדברים שבנות מחפשות אך מה לעשות אבל אינו מלך היופי ואולי אפילו רחוק מיופי א"כ דילמה מה עושים? לעומת זאת יכול להיות אדם יפה תואר ויפה מראה אבל דרק. ושמוק.וחרה של בן אדם. א"כ מה שווה ה"יופי"?

mika tal

New member
תראה../images/Emo179.gif

חשוב לי שבחור ייראה חמוד. לעיתים אני יכולה גם להימשך למישהו שלא נראה טוב אבל הוא מושך אותי.. משהו בו סקסי, שובה... אין לי ממש קטע של:לצאת עם חתיכים.. כל הקטע זה תכל'ס בן אדם...

חי טוב 3

New member
MIKA

את מתפרצת לדלת פתוחה מסכים איתך כל אחד רוצה להימשך גם אני לא אצא עם שמנות מידי (מצטער אם אני פוגע) אבל השאלה היא איזו משיכה של אופי כימיה הדדיות ודברים משותפים או יופי והאופי הוא דבר משני (בשביל לומר בפורום שגם אופי זה חשוב...)

the match maker

New member
תשובה לבנים בעיקר

אתה יודע מה? פעם כתבתי טור בדיוק על זה. אז במקום לכתוב את הכל מחדש, אני פשוט אתן לכם לקרוא מה כתבתי בדיוק בנושא הזה: זו שאלה שכנראה לא תיפתר לעולם. מה באמת חשוב יותר? אופי מדהים של מלאך, או יופי סוף הדרך של דוגמן על? השאלה מכשילה. המון אנשים בטוח יגידו, שהאופי חשוב להם הרבה יותר. שהם בסך הכל מחפשים את אהבת חייהם, ושהאופי זה מה שחשוב. אז אופי חשוב, ללא כל ספק, אבל האם הוא חשוב יותר מהיופי? ואם כן, אז כמה? אכן, שאלה קשה. אז לכן הבנות, כדאי שתדעו מה באמת אנחנו מחפשים. אופי טוב יכול להתפרש בהמון צורות: אנחנו רוצים אישה מצחיקה, שלא תהיה בדיכאון תמידי כדי שנעשה ביחד מוי כיף. משהי משכילה, עם תחומי עניין מגוונים, כדי שנוכל לדבר על הכל ועל כלום. משהי שאפתנית, שתרצה להתקדם בחיים, ושלא תשב לנו בבית ותעשה כביסה כל היום. משהי רגישה, כדי שתוכל להביע את כל מה שהיא חושבת בלי לעשות חשבון, משהי רומנטית, לפחות כמונו, כדי שלקשר בינינו תהיה תשוקה עזה. משהי עם ראש פתוח, שלא תהיה מקובעת כדי שהקשר יוכל לזרום לכל מיני כיוונים. משהי שתוכל לתת "ספייס" כשצריך כדי שנוכל לצאת עם חברים קצת לבד לפעמים, ושלא תהיה קנאית, כי בדיוק כמוכן, גם לנו יש "משתפי פעולה" אצל המין השני (בד"כ קוראים להן ידידות...), משהי בראש שלנו, כדי שנתאים, אבל משהי קצת הפוכה מאיתנו, כי הרי הפכים נמשכים. ומבחינת היופי? שתשקיעי בעצמך במידה הנכונה, שתהיי עם נוכחות, שתדעי להתלבש כמו שצריך, שתרתקי אותנו, שתוכלי לשדר לנו מסרים רק מלהסתכל עליך, שתהיי חושנית וסקסית. לא צריכה להיות דוגמנית, אבל פחות מ 7.5 בסולם, אין מצב. אז מה יותר חשוב? יופי או אופי? אותם אלה שיגידו שאופי חשוב להם הרבה יותר משקרים לעצמם או לא חוו קשר רציני מעולם. לא יעזור, אבל לא תוכלו להתאהב באמת אם אין לכם משיכה כלפי בן הזוג שלכם. אלה שאומרים שרק היופי זה מה שמשנה להם, הם קצת שטחיים, הרי קשר שאין בו שיחות נפש ו"תשוקה שכלית" הוא ממש לא קשר, כך שעדיף לדלג על החוויה הזו. בסופו של דבר, אנחנו רוצים הכל. שיהיה מצחיק וכיף, שיהיה סקס טוב, שיהיו שיחות מעניינות, שיהיו מחשבות משותפות ודעות שונות. שתהיה תשוקה חזקה, ושכל יום ירגיש כאילו מדובר ביום הראשון, ושיהיו פרפרים בבטן של אהבה אדירה. אז מה באמת חשוב יותר? 51 אחוז יופי, 49 אחוז אופי. זו ההגדרה הכי טובה לאידיאל. עכשיו רק צריך לחפש אותו.

למעלה