שאלה לבנות בפורום

שאלה לבנות בפורום

שלום אבקש את חוות דעת שלכן. אני מעוניין לדעת עם הרעיון שלי טוב שהוא: "בעל להשכרה" שזה אומר-כשיש בעיה בבית וצריך יד עוזרת נוספת לכל תחום כמו מדף נפל או להרכיב משהוא טכני,מנורה לא עובדת, צריך להרים משהוא כבד, ועוד נושאים כאלה שקשה שאין גבר בבית. חשבתי גם על עזרה כמו של (סופר נני),כאשר אדם חיצוני שלא קשור למישפחה נותן לילד להקשיב להורה. בכל מיקרה זה בערך סיגנון הרעיון שלי אם זה נראה טוב אשמח לדעת תודה מראש זיו

daniela1975

New member
חושבת שהרעיון בבסיסו נחמד...הכל תלוי כמובן

במחיר...אני באופן אישי לא מסוגלת לעשות את הדברים שציינת... לגבי ה"סופר נני"...יש לי קצת ספקות...מהמעט שהבנתי ממך...גם כאן הרעיון הוא בעצם הגיוני, אבל חושבת שהגורם החיצוני צריך להיות בעל נסיון או רקע בתחום.

התמורה היא:

זה תלוי בקושי הנושא, עם זה דברים קטנים מסמר בקיר או הרכבה פשוטה אבקש 25 שח(זה הרבה מדי?) אני מנסה להגיע למצב שבו כולם מרוויחים (ולא לעבור את 100 שח, לדעת מעלי זה כבר מוגזם)

m i c h a l i

New member
רעיון נחמד בחלקו

אני לא הייתי משתמשת במושג "בעל להשכרה" - יש לזה קונטציות לא נעימות בעיניי. זו דעתי. אני יודעת שיש כיום בעלי מקצוע כאלה שנותנים את השירות הזה. לא הבנתי את החלק של ה"סופר נני" - אולי תוכל להסביר?

ron68

New member
זיו הרעיון נפלא

וזה נקרא תיקוניצ'יק. אדם שמתקן כל מיני דברים קטנים. המחיר צריך להיות ממש זול מפני שההצלחה שלך תהיה מפה לאוזן. מכירה מישהו שעושה את זה. וזה עובד נפלא.

סיגל369

New member
רון , איך ניתן להשיג את הסרט הזה ?

לא הצלחתי לשלוח לך מסר דרך המסרים. מצטערת שזה לא קשור לשירשור.

ron68

New member
סיגל את תצטרכי להמתין עוד זמן מה

בשבוע הספר העברי היה עלון של ספרים חדשים שיצאו וגם סרטים חדשים בדי.וי.די. ביניהם היה גם הסרט "שיער". זה אמור להגיע לסטימצקי, בכל אופן אתמול בדקתי עדיין לא הגיע לחנויות. אני השארתי את מספר הנייד שלי בחנות שיודיעו לי ברגע שיגיע אליהם הסרט. תתקשרי לחנות סטימצקי באיזור מגורייך ותבדקי. אגב לגבי הספר להישאר בבית הוא אזל בחנויות שלהם, צריך לבצע הזמנה אישית.

סיגל369

New member
תודה רון , הספר ברשותי כבר אולי 5 שנים ויותר

והאמת שאתם הזכרתם לי שהוא קיים. מה שאומר שאתחיל להקריא אותו לקטנה בת ה- 7 , עכשיו תורה. אני גרה בראשל"צ ואם את קרובה אשמח להשאיל לך. אני אחפש הסרט בסטימצקי , תודה !!

אני מרמת גן

אני מצטער על השם "בעל להשכרה" רק היום הובן לי מה הפרוש שלו, אני מעדיף את השם "תיקונציק" או "יד שלישית" בקיצור עזרה בבית

למעלה