שאלה לבנות - דייט על גבי אופנוע?

am i am i

New member
שאלה לבנות - דייט על גבי אופנוע?

אתן מכירות בחור מעניין, והוא מזמין אותכן לצאת לפגישה ראשונה, בהנחה שאין לכן התנגדות לזה שהוא יאסוף אותכן מביתכן, ובהנחה שיש לבחור אופנוע ולא מכונית.

האם תהיו מוכנות שהוא יאסוף אותכן באופנוע? או שתעדיפו לקבוע מקום ושכל אחד יגיע בנפרד?

לדעתי זה אפילו יכול לתרום לך

כי זה שונה ומרגש וקצת מפחיד ואולי מלחיץ לבחורה
וכל הרגשות האלו מגבירים את ריגוש שלה
זה שונה ולא שיגרתי וכו'
אלו דברים שעושים לבחורה רטוב בפוטנציה עוד לפני שהתחלת לדבר בכלל
אם תביא עם זה את הגישה הגברית הנכונה זה שלך
&nbsp
זה יכול לשמש אותך להגברת ה"ווליום" הפנימי שלה
אבל בסופו של דבר זה לא החומר, זו הגישה של האדם שרוכב על החומר שהוא מביא איתו
&nbsp
&nbsp

puma141

New member
למה לא?

חוץ מזה אוקיי- אז הפעם תגיעו כל אחד לבד נגיד...
מה הלאה? :)
אם אתה איש של אופנוע, אז זה גם מה שיהיה הלאה...מה תעשה?

puma141

New member
אני אענה לך בשאלה..

אם בדייט הראשון, שני, הגעתם כל אחד בנפרד ואח"כ היא אומרת לך-
"בלי האופנוע, אני לא עולה על האופנוע שלך...." אתה נוטש אותו?

dori78

New member
עונה כרוכבת

באופן העקרוני - אין לי בעיה להיות מורכבת, כשמדובר במישהו שאני סומכת עליו ועל הנהיגה שלו.
בדייט ראשון אני לא סומכת על אף אחד, לא משנה עם אילו גלגלים הוא מגיע...

צלשלספק

New member
מניסיון, רובן לא מתלהבות מהעניין.

כעיקרון יש לי גם וגם.
(אופנוע ומכונית)

למה רובן מעדיפות שלא, המון סיבות. בטיחות, אופנוע הוא כלי מסוכן, והרכבים מסביב לו מסוכנים עוד יותר לאופנוען. קרבה לאדם שמעולם לא פגשה. אגב יש בחורות שנמנעות מבחינה בטיחותית להאסף בדייט הראשון.

לפעמים הייתי שולף את עניין האופנוע בקטע של ההומור מבחינתי, אם הייתי חושד שמדובר באחת פרינססה שאם לא יאספו אותה מהבית היא לא תזיז את עצמה עצמונית לפגישה, אלא תחכה בשיטת מצליח לבא אחרי עד שיבוא איזה פראייר "אז צ'ומעת..וואלה אין לי בעייה לאסוף אותך בסבבה, אבל ראית את האופנוע בתמונות, לא...? אהה. לא מסתדר אופנוע...? ואין לך איך להגיע? טוב, לא נורא, בהצלחה מותק...

am i am i

New member
הייתי ממש רוצה להחזיק גם וגם :)

גם אופנוע וגם מכונית מבחינתי זה חלום.
אבל אז צריך לשלם ביטוח כפול! גם לאופנוע וגם למכונית, וזה כבר הוצאה כלכלית לא נחמדה

צלשלספק

New member
זה רק עניין של סדר עדיפויות, ולאן אתה מתעל את התקציב שלך.

רוב האנשים שמחזיקים אופנוע שטח / דו"ש מקצועי, נאלצים להחזיק גם מכונית. אם לא לבד אז מכונית בשותף עם ההורים / חברה / אישה / גרושה וכד'

am i am i

New member
כשתהיה בת זוג קבועה אני ב-100% קונה אופנוע.

אבל כשיש ילדים, מניסיון של אחרים אז מוכרים את האופנוע

puma141

New member
מי זה "רובן"?

לא חושבת שזה נכון...
יכול להיות מאלה שהכרת כמובן, לא מעבר.
המון בנות מאוד מאוד אוהבות אופנועים........

צלשלספק

New member
רוב הבחורות (הבוגרות) לא מוכנות שגבר זר יאסוף אותן על אופנוע

או קטנוע בדייט הראשון. גבר שאינן מכירות, אותו אישית או איך הוא נוהג. כל העניין של הקרבה, הבטיחות, להיות מורכב זה לא לרכב בעצמך. יש עניין של ללבוש שמלה ואופנוע, שיער והאופנוע. ואני לא מדבר על בחורה שהיא אופנוענית או בעלת קטנוע ורגילה לזה, יש כאלו שיסרבו מבחינת בטיחות, חוסר רצון להיות תלויה בגבר זר, אפילו אגו נשי.

כך שיש הרבה יותר סיבות "למה לא?" מאשר למה כן.

ברור שלחלק זו יכולה להיות חוויה לא נורמלית טרמפ על אופנוע שטח גבוה או R1 (אופנוע סופר ספורט)

puma141

New member
בדרך כלל הוא יגיד לה שהוא אוסף אותה

על אופנוע, כך ששמלה באותו יום- לא חובה :)
אבל יש מצב שאתה צודק-כי החשיבה שלי היא לא בכיוון של בליינד דייט, שלך כן. אולי זה ההבדל.

"חוסר רצון להיות תלויה בגבר?" ואם הוא נוהג ברכב? טיעון מוזר, צל...
"אגו נשי"? אני רואה בזה אגו גברי יותר.....או פימיניסטית קיצונית!

לא דיברתי על אופנוע שטח...לא צריך ללכת לקצה.

צלשלספק

New member
תלוי אם יש לו במה לאסוף אותה.

יש לא מעט תל אביבים (ולא רק) שכברירת מחדל אין להם רכב, אם בגלל הזמינות או מחירי השכירות או מאותגרי רישיון מסיבות אלו ואחרות.

חוסר הרצון להיות תלויה בגבר זר מאתר הכרויות, לאו דווקא בליינד דייט אבל גם מן הסתם.
הכוונה להיות תלויה במישהו שההצעה שלו (עם רצון או בלי) או האגו שלה הביאו אותם לכך שהוא אוסף אותה,
ואז משהו לא מסתדר, ואז היא תלויה בו או חוזרת בדרך לא דרך כי הוא לא מה שהיה בתמונה, או שהיא לא הייתה בתמונה והוא דופק לה קטע.
טוב לא חייבים ללכת לקיצוני, ותמיד רצוי לבוא בגישה חיובית ששני אנשים רוצים להכיר, נטו להכיר עם כוונות כנות עד הוגנות ושקיפות, אבל לא תמיד זה ככה.

puma141

New member
אז זהו, כמו שחשבתי.

אתה חושב על זה מנקודת מבט שונה משלי-כהתחלה.
מהנקודה שאתה מדבר עליה, אני יכולה להבין את הבחורה.
צודק.

למעלה