שאלה לבנות החמודות!

dmor_il

New member
שאלה לבנות החמודות! ../images/Emo13.gif

שלום לכולן!
יש לי שאלה אחת פשוטה: האם יש פה בנות בגילאים 15-17.5 מאזור ת"א ???? אני שואל בגלל שהגעתי למסקנה שפשוט אין!
תמיד שאני מצ´וטט, באינטרנט או במירק, אני לא מוצא אף בחורה מת"א! זה כזה מוזר, העיר הכי גדולה במדינה, והכי מאוכלסת, אבל באינטרנט פשוט אין!
שלכן, דניאל

No Doubt

New member
חחחחח....

אולי זה בגלל שת"א היא העיר שמאוכלסת בהכי הרבה פרחות וכידוע לך פרחות אפילו לא יודעות להדליק את המחשב מחשש שתיפול להן ציפורן או משהו

dmor_il

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

הצלחת להצחיק אותי!
אבל בתור תושב ת"א כל חיי, אני חייב להגיד שזה לא תמיד נכון! יש בת"א בנות מכל הסוגים
- לפעמים נפלאות ונחמדות, לפעמים לא, לפעמים "פרחות", ולפעמים סנוביות בטירוף !!! מה לעשות... בכל אופן, באינטרנט פשוט אין !!! זה פשוט לא יאומן! דניאל, שחזר מוקדם היום מיציאה קצרה, ואין לו מה לעשות !!!

No Doubt

New member
../images/Emo8.gif אני שמחה לשמוע....

בכל אופן.... פרחות רואות אותי כפריקית פריקים רואים אותי כפרחה.... בת"א אני נחשבת בן אדם נורמלי לחלוטין
וזה מאוד מצחיק אותי, כי הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי.....זה נורמלית

No Doubt

New member
אני?

אני שילוב של פריקית וראפרית..... פרחה אני ממש לא למרות שיש לי בגדים של פרחות אני לא וטוב שכך....

פלוק!

New member
ת"א היא העיר שהכי פחות מאוכלסת

בפרחות בהשוואה לכל שאר ערי הארץ שמאוכלסות ב-99.9 אחוז פרחות. אני מת"א... בפבארואר בת 15.

dmor_il

New member
שבת שלום לכל עלמות החן! ../images/Emo13.gif

אהלן בנות חמודות!
כן, אני מת"א ואני בן 17.5! עם מישהי מאזור ת"א רוצה לדבר היא יותר ממוזמנת!
תשמעו בקשר לתשובות, קצת סטיתם מהנושא...
גם אם ת"א זאת בירת הפרחות שאני רואה שאתן ממש חושבות ככה, אז למה הן לא באינטרנט? אתן יודעות כמה פרחות אני מכיר שהציפורניים שלהן בכלל לא מטופחות ואין להן מה שישבר
!!! מחכה לתשובות, שלכן, דניאל

פלוק!

New member
למה הן לא באינטרנט?

כי הן לא חשות שום משיכה למחשב בכללי.. הדבר היחיד שהן נמשכות אליו זה לציד כוסונים בקניון.

peace and love

New member
ת"א לא מאוכלסת בהרבה פריחות

לעומת ירושלים שכולה מפוצצת... אני מרגישה קצת רע כשאני מכלילה ככה, אבל בכל זאת בכל הארץ יש עכשיו פריחות כי זה נהיה מאפיין תרבותי כזה. אני מקווה שזה יעבור כמו שתקופת ההיפים עברה ( לצערנו...). בכל מקרה גם אם אתה גר בתל אביב זה לא כל כך קשה לנהל קשר גם עם בת שהיא לא בהכרח מתל אביב.... תחשוב על זה... רוני

dmor_il

New member
../images/Emo13.gif

אז גם פה אין אף אחת מת"א בגילאים 15-17.5 ??? לא יאומן!
שלכן, דניאל

ShmupyGirl

New member
גם אני....

אני בת 17 וחצי ואני מת"א... הריגוש... חרא של עיר, עם פרחות, בלי פרחות, זו העיר הכי מגעילה שיש... (לגור בה) שמופי

*STARSHINE

New member
HOW COULD YOU????

ת"א היא העיר הכי מופלאה בארץ...!!!!! אני כ"כ אוהב את תל אביב! אני מסתובב בה נונ-סטופ. תחי תל אביב!!

dmor_il

New member
היי שמופי! ../images/Emo13.gif

איזה שם מרענן!
רציתי לשאול איפה את לומדת? תודה, דניאל

ShmupyGirl

New member
אפשר גם אפשר

מותר לשאול...
אני לומדת בבית ספר אקסטרני...
אז זה לא כל כך עוזר לך בטח איפה אתה לומד?

למעלה