שאלה לבנות המין היפה

hananshay

New member
שאלה לבנות המין היפה

אני מבין (אולי) את הסיבות של הגברים לבגידה.
צורך אבולוציוני להמשכיות הזרע, צורך ילדותי "לשחק" בעוד צעצועים, ההרגשה של הילד שגונב והריגוש של לא תופסים אותו, צורך בכיבושים נוספים להאדרת האגו,
חוסר סקס בבית אחרי הריונות ולידה וכד'.
אבל מה הסיבות שלכן ?
תשובות עינייניות בבקשה רק כדי אולי להצליח להבין יותר.
באמת שאלה תמימה.
תודה ויום טוב.

DON קישוט

New member
לא נראה לי

שאפשר לרשום את כל הסיבות
פשוט יש כל כך הרבה
לא פחות מאשר לגברים
כל אחת וסיבותיה שלה

bonbonita2

New member
מזל!

שקראתי את התגובה שלך לפני שכתבתי..
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב..
הסיבות שונות ומשונות אצל כל אחת...
גם אצל הגברים..
גם הסיבות אצל אותה אישה משתנות לפי המאהב הראשון השני

היד נטויה ..

turangaleela1

New member
צורך אבולוציוני

הרגת אותי, אני ודרווין פה על הרצפה מרוב צחוק.
מאיפה הבאת את ה"מדע" הזה?
חוסר סקס בבית? הריונות? לידה? להגיד לאישה שבגלל דברים כאלה אתה בוגד בה זה פשוט הדבר הכי חסר רגישות שיש.

טוב אני מתנצלת על הציניות שלי, יש דברים שקשה לי לשמור לעצמי, מקווה שלא נפגעת. ועכשיו ברצינות.
לנשים יש צורך ואהבה לסקס כמו לגברים. מעבר לזה, הבלעדיות המינית היא המצאה של גברים, ותכלס השיטה הזו די נכשלת אצל לא מעט אנשים (כן, גם נשים). למען האמת שלפי לא מעט סקרים דווקא נשים הן אלו שבוגדות יותר והן גם אלו שיוזמות יותר גירושין. בעצם לא בטוחה שהנתון הזה עדכני ונכון לארץ, אבל יש כאלה נתונים.
צורך אבולוציוני זה יותר מן המצאה כזאת לכל מני דברים שקורים, בכלל על פסיכולוגיה אבולוציונית יש כל כך הרבה מה להגיד, אבל אני אניח לזה כרגע.

turangaleela1

New member

תודה נשמה.
לפעמים אני נכנסת קצת יותר לעומק, תגיד לי סטופ כשאני עוברת גבול, סומכת עליך

חוסר סקס בבית? הריונות? לידה? להגיד לאישה שבגלל דברים כאלה א

מזתומרת?
מעדכן אותך שאצל הרבה הקרירות המינית והשינויים שעברו על האישה הוציאו אותם.
&nbsp

turangaleela1

New member
בוא רגע נתחיל מהנקודת התחלה

שממנה נראה לי יהיה הגיוני יותר להמשיך- גבר שבוגד או אישה שבוגדת זה קודם כל בגלל עצמם. הנסיבות יכולות להיות כל מני, אבל הבגידה עצמה היא בחירה של הבוגד/ת.

עכשיו בוא נלך עוד טיפה אחורה, אישה לא סתם ככה ביום בהיר אחד הופכת למישהי שלא רוצה סקס.
גם לזה יש כל מני סיבות- הריון עושה דברים לגוף לא יודעת אם שמעת על זה, לידה זה די כואב לפי מה שידוע לי, ילדים זה דבר כזה קטן ומעיק שדורש המון תשומת לב ומפיל מהרגליים בסוף היום. ועוד ועוד.
מלבד זאת, אני מזכירה ש30% מהנשים לא גומרות בכלל בסקס וזה גם מוסיף לנו איזה משהו על "קרירות" מינית.

כי אתן

כלכך מסכנות ואומללות
אין לכן בכלל יד ודבר בעיניין
זה רק אנחנו,הגברים שאשמים,,,,

שנייה
עוד חב' טישו
שולח לך גם

turangaleela1

New member
מי זה 'אתן'? מי אמר שגברים אשמים במשהו?

מי מסכנה ואומללה? איך כל זה קשור למה שאני כתבתי?

למעלה