שאלה לבנות הנוטלות טמוקסי

שאלה לבנות הנוטלות טמוקסי

בעוד שבועיים יש לי ביקורת אצל האונקו' , האם אתן עושות בדיקות דם בכל ביקורת ? אני לא זוכרת מתי לקחו לי דם, לא חושבת שלקחו דם מאז שהתחלתי לקחת טמוקסי (כבר 8 חודשים ). אני מניחה שאם היה צריך - האונקו' שלי הייתה מוצאת לנכון לבצע, אולי כדאי לשאול אותה ? ועוד שאלה - למי שנוטלת טמוקסי - כל כמה זמן המליצו לכן לעשות בדיקת פאפ אצל הגניקולוג, כל שנה כרגיל או כל חצי שנה ? ------------------------------------------------------------

rona39

New member
טמוקסי

היי לולו פאפ אם אין בעיה אפשר לעשות פעם בשנה. מה שצריך לבדוק זה את השחלות ע"י אולטראסאונד כל חצי שנה. אם את מקבלת גם זולידקס אין צורך בזה המון בריאות רונית

תודה רונה ../images/Emo20.gif

אני לא מקבלת זריקות זולדקס, רק טמוקסיפן. מה לגבי בדיקות דם ? צריך או לא ? אמרו לי משהו לגבי תיפקודי כבד שצריך לבדוק אם אינני טועה.

rona39

New member
היי לולו

היי אני מתארת לעצמי שהרופאה כבר תתן לך. אני אישית עשיתי במסגרת רופא המשפחה בדיקות דם כלליות. המון בריאות רונית

מזי א

New member
שלום יקירה

מה שלומך? אני עושה בדיקות דם לפני כל ביקורת אצל האונקולוגית, עשיתי השבוע ויש לי ביקורת בסוף החודש. אולי באמת, תרימי טלפון ותבררי. אצלי לא אמרו כלום על בדיקת פאפ, אפילו שאני מקבלת את הזולדקס, רק אולטרה סאונד פעם בשנה. אבל, אולי שם, היכן שאת, יש נורמות שונות? בכל אופן, כאן ההזדמנות לאחל לך , חג פורים שמח

פורים שמח, מזי'לה מתוקה ../images/Emo151.gif

את צודקת, אני באמת ארים טלפון ואשאל אותה. שלומי מצוין, תפסתי התקררות (תמיד לקראת סוף החורף זה קורה לי ) - אבל אני מרגישה בסדר,] עסוקה ופעילה כמו תמיד

anati4

New member
הי מזי ולולו- מה שלומכן???

אני גם עם הטמוקסיפן אמרו לי לעשות בדיקת פאפ פעם בשנה אולטרהסאונד פעם בחצי שנה ומעקב על תפקודי כבד לולו- אני בדרך לארה"ב אולי אגיע למקום בו את נמצאת תשלחי לי בפרטי טלפון? אתקשר אלייך אם אגיע לשם ואם במקרה את בניו יורק - תכתבי לי ביי ביי ענת חג פורים שמח לשתיכן ולכולם והרבה בריאות לכולנו!!!

קוקייייייייי !!! ../images/Emo6.gif

מתוקה התגעגעתי !! אם את מגיעה לאזורי את מוזמנת!! טוב לשמוע ממך

מזי א

New member
אהלן

מה נשמע? עדיין לא נסעת? שיהיה לך בילוי נעים ותחזרי עם הרבה מרץ דרך אגב, הורדת כבר? את יודעת

ענתי - כשתבואי -

אני רוצה לראות בלונד קצוץ
עוד לא שכחתי מה שאמרת כשנפגשנו בארץ
מקוה שתעמדי בהבטחה
סתם סתם ....

anati4

New member
לולו ומזי- אהלן אני עוד כאן

אני נוסעת רק ביום חמישי הקרוב ואז בבוקר לפני הטיסה אני מתכוונת להוריד את הפיאה....ולהסתפר סוף סוף אחרי כזו תקופה ארווווווווכהההה.... די נמאס עם הפיאה וזהו הגיע הזמן!!! אז לולו מקווה שנתראה ומזי להתראות בינתיים נשתמע כשאחזור ביי ביי

נאן

New member
היי לולו../images/Emo13.gif

היי לולו בתקופה בה נטלתי טמוקסיפן עשו לי אולטרסאונד ומשטח פאפ כל שלושה חודשים. להזכיר שהסיכון בנטילת טמוקסיפן או סרטן רירית הרחם לכן המעקב היה צמוד. בקשר לבדיקות דם. לפי דעתי ועל ניסיוני חיבים לקחת תפקודי כבד מידי פעם. כדי שיהיה מעקב עם זה עולה או לא. אני לא יודעת כל אונקולוג חושב אחרת. אבל באיזור שלי מאחר וצצים בעיות עם טמוקסיפן אז אולי יותר היסטרים בבדיקות. מקוה שעזרתי(קצת באיחור המחשב שלי אושפז אצל ד"ר אדם) נאנוש

נאנושקה - תגעגעתי ! תודה ../images/Emo24.gif

איך המרגש אצלך ? אני מתפלאת שהאונקולוגית שלי, שהיא הדירקטורית של מחלקת בריאות השד בדנה פרבר בבוסטון אמרה לי שאין לי צורך לעשות יותר מפאפ אחד בשנה ! כשאמרתי לה שעשיתי כל חצי שנה היא חשבה שזה מיותר. בשבוע הבא יש לי ביקורת ואני בהחלט אשאל אותה על אולטרסאונד לשחלות, אני יודעת שבארה"ב נוטים בגלל ביורוקרטיה לוותר על בדיקות מסוימות (גם במעקב הריון זה כך למשל) וזה מעצבן ! אבל תודה על התשובה :) --------------------------------------------------------------------

נאן

New member
היי לולו../images/Emo24.gif

היי לולו היתי בשבוע שעבר אצל ה גינקולוג שהוא גם אונקולוג בביקורת אחרי 8 שבועות מכריתת השחלות.ונאמר לי מתי אני צריכה להגיע שוב מבחינתו גם כגניקולוג וגם כאונקולוג וככה כתבתי לך. כולל בדיקות דם למרקרים של השחלות למרות שאת השחלות תרמתי לפורמלין. בעוד שבועיים יש לי תור לאונקולוגית ונראה מה היא תגיד. בנתיים אני כבר 26 יום עם הכדור החדש אירימדקס והוא דיי משגע אותי. מקוה שאתרגל ושהוא פחות יזיק מהטומוקסיפן. המעקב של בדיקות הדם מלחיץ כל פעם מחדש כי חשוב לקחת תפקודי כבד. יש נשים שהטומוקסיפן טוב להן או פחות טוב להן. כל אחד והגוף שלה . ולכל כדור יש את הסיכונים שלו. הכי חשוב לבדוק כל פעם מחדש מה מתאים לך. ס"כ השמש זורחת והשתילים פורחים (תפסתי מנטרה בחיים) מנסה להספיק כל יום כמה שיותר פיצוי על השנה וחצי האחרונה. כאילו אין מחר כנראה. וגם אני געגעתי אבל ברח לי הברווז אז לא שמעת את הגעגוג...... נאנוש

למעלה