שאלה לבנות : מי מוכנה לעשות ילד לאביב גפן ?
S Simple Sam New member 28/12/07 #5 נצל"ש-מישו ראה אתמול את הסרט 'תן לי חתימה' בהוט? איך הוא היה? יש שידור חוזר מתישהו?
ג גדול מאוד קטן New member 28/12/07 #6 יש בוי.או.די אני אהבתי.. רוב הקטע על אביב זה בכלל על רונן אבל בסדר
ס סכין חדה של געגוע New member 29/12/07 #10 על מה זה בעצם?... מה התוכן? מה הם מנסים להראות שם? ומי הקליט?
ג גדול מאוד קטן New member 29/12/07 #11 זה תוכנית על הערצה באופן כללי מאיפה באה ההערצה, מה מרגיש המעריץ וכאלו.. אז הם לקחו כאילו את הדוגמאות הקיצוניות- הפועל ת"א, שלמה ארצי, אביב...
זה תוכנית על הערצה באופן כללי מאיפה באה ההערצה, מה מרגיש המעריץ וכאלו.. אז הם לקחו כאילו את הדוגמאות הקיצוניות- הפועל ת"א, שלמה ארצי, אביב...
H Hosh17 New member 29/12/07 #18 גברת בואי כבר למסנגר,משעמם לי ../images/Emo3.gif ריק בחוץ ריק בפנים ריק בראש ריק ברחוב ואין מה שידליק אותך אין בנינו אף אחד, אין מי שיתן חיוך כלום אצלנו לא זורם,מתאמצים להתחמם נפתח עוד חורף שיטפון נקי!
גברת בואי כבר למסנגר,משעמם לי ../images/Emo3.gif ריק בחוץ ריק בפנים ריק בראש ריק ברחוב ואין מה שידליק אותך אין בנינו אף אחד, אין מי שיתן חיוך כלום אצלנו לא זורם,מתאמצים להתחמם נפתח עוד חורף שיטפון נקי!
ק קיץ ענבים New member 29/12/07 #14 כנס שניה... איך אפשר להכנס לכל הארכיון וידאו???? כי כשלוחצים על הוידאו זה רק מראה 9 סרטונים.
כ כולם אוהבים את ישראל New member 29/12/07 #16 כניראה שיש גבול ליכולת של האתר לשים סירוטונים וכל פעם צריך לשים כמה בגלל בעיית מקום ביו טיוב יש גם כמה קליפים,,,או ב,, www.flix.co.il
כניראה שיש גבול ליכולת של האתר לשים סירוטונים וכל פעם צריך לשים כמה בגלל בעיית מקום ביו טיוב יש גם כמה קליפים,,,או ב,, www.flix.co.il
ס סכין חדה של געגוע New member 29/12/07 #20 ../images/Emo207.gifקטע מהסרט ועוד.. הנה קטע מהסרט "תן לי חתימה", מהארכיון. וכתבה על אביב(ודילן) מעובדה. דילן ממש חמודי ואהבתי את העטיפה של life parade
../images/Emo207.gifקטע מהסרט ועוד.. הנה קטע מהסרט "תן לי חתימה", מהארכיון. וכתבה על אביב(ודילן) מעובדה. דילן ממש חמודי ואהבתי את העטיפה של life parade