שאלה לבנות פה..

שאלה לבנות פה..

קפצתי לאוני בחיפה עם חבר ופגשנו שם עוד חבר קיצר הגיעה איזה ידידה של שניהם שהיא גם חברה של חבר טוב שלהם אחרי כמה דקות היא הלכה לצלם משהו אז היא ביקשה מאחד מהם את הכרטיס של המכונת צילום לצלם.. הוא אמר לה שאולי אין לו שם הרבה כסף... אז אמרתי לו... נו מה אין כסף... אתה רוצה לתקוע אותה באמצע... חח אחרי שהיא הלכה לצלם הם אמרו לי שהגזמתי והתבאסו עליי.... עד כדי כך מוגזם...? או שהם היו כבדים... חוץ מזה אמרתי את זה בצורה רצינית כזאת.. בלי לצחוק או משהו... בכל מקרה היא לא מכירה אותי.. ולא תראה אותי שוב עוד פעם... אני לא חושב שזה כזה סיפור...

נועם m

New member
אם הבנתי נכון את הסיטואציה

(ואני לא כל כך בטוחה שהבנתי...) נראה לי שהם סתם היו כבדים. ודוגרי- אם אתה לא הולך לראות אותה שוב, מה אכפת לך?

לא אכפת לי...

פשוט סתם רציתי לדעת אם באמת הגזמתי או שהם לקחו את זה קשה בגלל שהיא חברה של חבר טוב שלהם..... אה וגם רציתי לרשום הודעה חדשה בפורום... ראיתי שלא רשמו פה היום ....

comet9

New member
קורים לי דברים כאלה כל הזמן.

אתמול לדוגמה, מישהי חיכתה לאוטובוס מהתחנה שאני נוסע בה הביתה מהחד"כ. ג'ינג'ית מתוקה כמו סוכריה. ועלתה על איזה קו ושאלה איזה קו מגיע לראשון או רחובות לא זוכר. ואז הנהג אמר לה שקו 274 מגיע לשם ושהוא ממש אמור להגיע. אז היא הסתובבה, אלוהים יודע איך המבט שלה הצטלב בשלי. חייכתי בקטנה כזה ואז קלטתי את האוטובוס שלה מגיע. ואמרתי לה "הנה 274 הגיע בשבילך" ועד שהיא קלטה שהיא צריכה לרוץ 3 תחנות כדי לעלות, היא הסתכלה עליי במבט של "כוסאמו. עבר עבר." ובדיוק אמרתי לה, "התחנה שלו בהמשך. אם תרוצי תספיקי". אני לא זוכר כבר אם היא סיננה תודה אבל אני בטוח שהיא מודה לי
והכל קרה ב4 שניות אולי. דברים כאלה. כל הזמן קורים לי.

duduamar

New member
אח שלו

אתה חייב להסביר לי מה הקשר בין 2 הדברים.... כי נשבע לך שחיפשתי. שלחתי אפילו משלחת חיפושים ולא מצאתי.

pardoi

New member
אולי אני לא פונקציה

כי אני צוחקת מדברים כאלה אבל זה ממש לא נראה לי ביג דיל כמו שהם עשו מזה

למעלה