שאלה לבנות שבנינו

shualpower

New member
שאלה לבנות שבנינו ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

אם יום אחד אתן הולכות ברחוב ואתן חמות ר-צ-ח ופתאום אתן רואות מישהו מה זה כוסון (או בעברית נכונה "זינון") יש סיכוי שאתן פשוט באות ומזמינות אותו למיטה?

לא .. אבל יש סיכוי שאני יפתה אותו

או שאולי לא מה אני כלב?! כלבים רואים ברחוב איזה ככלבה כוסית ככה.. עושים לה היי בובה הם משתעשעים להם כמה שעות (ריצה בשדות.. טוב נו כלבים מה אתם רוצים?) ואז הוא עולה עלייה.. בנווווות אדם רוארות כוסון ברחוב עושות לו עיניים אולי הם מחליפים טלפונים אבל מיטה לא נסחפת? למרות שלא אחת שמעתי על בנות שראו מישהו שווה התקרבו התקרבו דפקו לו תנשיקה של החיים ואז הן פשוט המשכיו ללכת ולא שמעו ממנו בחיים

shualpower

New member
מה פתאום

למה כלבות? אני בטוח שאין בן שיסרב לזה.. וזו גם חוויה.. (לדעתי לפחות)

323F

New member
בלבלת אותי

ממש בלבלת אותי עם התשובה שלך.... ' לעשות עיניים, ולהחליף טלפונים ' - כן אבל לקפוץ למיטה לא ? אז בשביל מה אחרי הכל החלפתם טלפונים ? הרי תפגשו, תדברו, תדברו, תדברו, עוד פעם תדברו- ואז בסוף למיטה תגיעו ... אז אני חושב שידידי פשוט רמז שספונטניות חביבה שתדלג על שלב הדיבורים המיותרים היא לפעמים נועזת וחביבה לבנות עם ראש פתוח.

לא אני לא יזדיין עם מישהו שהחלפתי

איתו טלפון ברחוב קודם כל כי אני בתולה ודבר שני כי לוקח זמן להכיר בן אדם לפני שמזדיינים איתו ותעשה לי טובה אם הכל היה כל כך מהיר למה בכלל לדבר ? למה לא להכנס למיטה וזהו?!

323F

New member
:)

חמודה זאת הייתה פה כל הפואנטה .. שהבחור שאל האם את רואה מצב של הכנסות ספונטנית למיטה .. עם מישהו שאת לא ממש מכירה.. איזה 'חפוזון' כזה עם זר. הבנתי שאת לא הטיפוס המתאים, ואני שמח וחושב שרוב הבנות אינן צריכות להיות ככה ובטח שזאת לא צריכה להיות הנורמה השולטת. אבל בכל זאת ייתכן שיש כמה שובבות שבמקרים מסויימים היו זורמות עם זה- למרות שאישית קשה לי מאד להאמין.

shualpower

New member
או קיי.. את בתולה. אבל יש כאלה שלא

חוץ מזה אני כבר רואה איך מוציאים אותי טיפש. אז להזכיר לכם. זה סתם סיקרן אותי.

shualpower

New member
אני אגיד לך למה שאלתי את זה

למה העלתי בכלל את ההודעה המקורית.. פשוט נזכרתי שקראתי בעיתון לא מזמן על תיירת גרמניה שהיתה כל כך חמה לפני שהיא עלתה למטוס היא הסתובבה ערומה בטרמינל וחיפשה פרטנר

kundason2003

New member
ווי אני זוכר את זה!

אני זוכר את הכתבה הזו!חחח הגרמנייה הזו היתה ממש חמה הא? רצתה להזדיין עם ישראלי... בסוף קלטו אותה במצלמות, ובאו שוטר ושוטרת לעצור אותה. מי עובר איתי לגרמניה?!

shualpower

New member
אני!

גרמניות זו פנטזיה. יש לגרמנים שפה כל כך מחרמנת.. הם יכולים לקלל את אמאמאמא שלך ואתה תהיה בטוח שהם באמצע אורגזמה

למעלה