שאלה לבנות שבפורום - מספר כשיש חבר

iveygreen

New member
שאלה לבנות שבפורום - מספר כשיש חבר

היה לי מקרה מעניין. בדר"כ כשפוגשים בחורות עם חבר - הם לא לוקחות את המספר שלך. הן פשוט מסרבות לחיזורים בתירוץ שיש להן חבר. הפעם הבחורה אמרה לי לרשום לה את המספר טלפון שלי. כשאמרתי לה שאני רוצה את שלה, היא אמרה שלא, יש לה חבר - אבל היא תיקח את שלי. בצער רב ויגון עמוק נתתי לה את המספר שלי בהנחה שהיא לא תתקשר אף פעם... מה דעתכן? האם היא לא הייתה מעוניינת ורצתה רק לנפנף אותי? (יש לציין שהיא יודעת שהיא עוד תראה אותי הרבה כי אנחנו מבלים במקום משותף בתכיפות, לכן היא לא לוקחת סיכונים מיותרים עם ברבורי שכל) בנות - לקחתן פעם מספר טלפון של בחור כאשר היה לכן חבר, סירבתן בו"ז לתת את המספר שלכן (מכבוד לחבר הנוכחי???) ואשכרה התקשרתן לבחור חודשים לאחר מכן כאשר נפרדתן מהחבר?

נימשון

New member
לא, לא ושוב פעם לא../images/Emo70.gif

אני לא מאלה שעוברות מאחד לשני. כשיש לי בן זוג אני איתו ורק איתו, אם לא טוב אז נפרדים ואז מחפשת מישהו חדש ולא תוך כדי ככה על הדרך. לא מבינה את ההתנהגות שלה, נשמעת כמו ילדה קטנה ולא ממש נאמנה.

boo1

New member
קטע..

קרה לי לא מזמן (שבועיים) משהו די דומה, מישהו שהתחיל איתי ולקח את הטלפון שלי התקשר אחרי כמה ימים ואמר שהוא וחברה שלו לשעבר נפגשים- אבל הוא שומר את הטלפון שלי כדי להתקשר מתישהו (אגב גם אנחנו מבלים במקום משותף). באותו רגע אמרתי לו "טוב, סבבה" אבל אח"כ באמת שלא הבנתי מה הוא רצה מחיי. או במילים אחרות מה שניסיתי להגיד לך זה שלדעתי אין לזה צורה. ולשאלתך, לא, זה לא אומר שהיא רק רצתה לנפנף אותך, זה אומר שהיא מסוג האנשים שאוהבים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.. להשאיר את כל האופציות פתוחות וזה לא דבר טוב אבל זאת רק דעתי.

אין סיכוי!

כשיש לי חבר, זה מה שאני אומרת לבחור שמתחיל איתי. לא לוקחת לא מספר טלפון, לא סקייפ ולא מספר כרטיס במכולת!

לא הבנתי דבר אחד :

להלן ציטוט : "בצער רב ויגון עמוק נתתי לה את המספר שלי..." למה לעשות את זה ? כאילו - אני מבין את המחשבה על אותו סיכוי אחד למליון - אבל עדיין....

למעלה