שאלה לבנות שבפורום

• פותח הנושא FTK
  • פורסם בתאריך

FTK

New member
שאלה לבנות שבפורום

האם קרה לכן שבזמן שהלכתן ברחוב גבר הסתכל לכן על הגוף. אני מתכוון שאם הוא הלך מאחוריכן אז הוא הסתכל לכן על הישבן ואם הוא בא מהכיוון הנגדי אז הוא הסתכל לכן על הגוף. איך הרגשתן מזה? כעס, גירוי, מבוכה? ההרגשה תלויה במראה שלו? כלומר אם הוא יפה אז הוא יגרה אותכן ואם הוא לא נראה הכי טוב אז תכעסו על זה?

ואוו...

כמה פעמים שזה קרה לי! מצד אחד אני מרגישה מבוכה, ומצד שני מחמאה. הרי זה אומר שאני נראית טוב...

אני יכעס על כל אחד כזה

אבל אם הוא נראה טוב אני יכעס ויצחק עליו אם הוא נראה רע אני יכעס וידפוק לו תפרצוף הכי סנובי שלי אבל בדוגרי זה גם יביך אותי גם יגרום לי להרגיש בעעע וזה ממש לא לעיניין!

למה לכעוס?

זה דבר טבעי לחלוטין, אני אישית מסתכלת על מי שבא לי, ולא אכפת לי הרבה אם ישימו לב או לא... גוף/פנים יפות זה דבר מושך, אין בזה שום דבר רע. אם בחור עובר ומסתכל עליי, לא אכפת לי הרבה,ואם כבר, אני מחייכת, לא כועסת :)

../images/Emo46.gif

אני ש-ו-נ-א-ת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלשום הלכתי עם עוד 2 חברות בלילה להסתובב בת"א וכל מכונית שניה צפצפה לנו או התחילה להציק לנו לסוע אחרינו לדבר איתנו וידה ידה יה דה... אני אישית שונאת את זה,בנים שעושים את זה ישר מחוץ לתחום אצלי אני חושבת שזה בהמתי,ברברי,גס,גורם לי להרגיש לא נוח ומה לא!!! בקיצור בנים שקוראים תהודעה,תפסיקו.

miss tamborin

New member
אוייש...

בעיקרון שזה אנשים יותר בסביבות גילי 15-18 ככה..אז סבבה..שייסתכלו..שלא יפשיטו אותך בדמיון באמצע הרחוב אבל שייסתכלו.. אבל יש אנשים בני 40-50 והם מסתכלים ואישית אני נגעלת מהם כ"כ...זה פשוט דוחה..

זה לא קרה לי הרבה.. אבל כשזה כן

נהנתי מזה. למה לכעוס? צריך לקבל את זה כמו מחמאה. מישהו נהנה להסתכל עליך, הוא חושב שאת נראת טוב. ולא משנה מי זה, אלא אם כן זה באמת איזה זקן בן 100 (מה שעוד לא קרה לי) אוהבת כינרת

טינקר2ל

New member
בדיוק!

מסכימה עם מה שכינרת אמרה....חוץ מזה גם אני עושה קטעים כאלה לבנים ואף פעם לא קיבלתי תגובות שליליות...אז למה בנות צריכות להתעצבן מזה?...

מבוכה...

ובושה.... כאילו, אם הוא רוצה שיתחיל לדבר, אבל לא לבחון אותי ככה

למעלה