שאלה לבנות שלוקחות "פרסולט" - טאקית את פה?

שאלה לבנות שלוקחות "פרסולט" - טאקית את פה?

אני מקבלת 3 כדורים ביום 20 מ"ג כל אחד והתחיל לי אודם חזק בפנים ותחושת חום בלחיים, כמו אחרי מאמץ גדול/ הסמקה רצינית. האם התופעה מוכרת?

shli25

New member
אני לוקחת

ואותי זה ממסטל ממש אינ מרגישה חולשה. עכשיו המצב השתפר מעט. אני לוקחת כדור נוסף ללחץ דם אבל שווה בדיקה לדעתי

איזה מינון את מקבלת? כמוני?

הכדור ללחץ דם הוא ללחץ דם נמוך או גבוה? כי הפרסולט מוריד קצת לחץ דם ולכן עלול לגרום לתשישות.

פרסולט זו תרופת לב...

תעקבי אחרי לחץ הדם שלך כשאת מקבלת את החום בפנים - אולי זה עליה בדופק... בליס טוענים שהתרופה עלולה לגרום לטכוקרדיה, ולכן נותנים אותה חד פעמית רק ברגע שיש צירים, ולא במינון קבוע 3 כדורים ביום...

lowprofile

New member
זו תרופה שמורידה את לחץ הדם.

לכן צריך מעקב את בטוחה שאת מדברת על פרסולט לגבי ליס? ולא על אדלט או אינדומד? מה הם נותנים כטיפול קבוע להרגעת צירים?

ביליטי שם חודש ושבוע...

כי היו לי צירים מוקדמים, שהיו נרגעים בשכיבה. אז אמר לי: "תשכבי". אם הייתי מרגישה צירים גם בשכיבה, היו שמים לי מוניטור, ואם אכן ראו צירים חזקים וסדירים (לא 1-2 בשעה), אז היו נותנים לי כדור אחד.

בתל השומר בפירוש אמרו לי שהכדור מותר לשימוש

ובמקרים חמורים משלי ניתן לעלות אפילו למינון של 6 כדורים ביום.

טוב, המקרה שלי לא היה קשה, אבל הגישה היא זהה

בשבוע 34 שיחררו אותי מבית חולים בטענה שעכשיו אם תתפתח לידה - אז יילדו אותי וזה ומאז אני מחכה. ומחר - אני הולכת לזירוז
מאכלת לכולכן הריון בטוח ולידה קלה!

זה פחות או יותר מה שאמרו לי ../images/Emo13.gif

כדורים ושמירה עד שבוע 30-32 לפי הצורך ואז יראו לפי התפתחות העובר אם יש צורך לנסות לעכב עוד את הלידה. אגב, הרופא שלי באמת אמר שמחצית מהבנות עם צירים מוקדמים, בדיעבד יגיעו עד סוף ההריון כמו כולן והצירים שהיו בעצם לא היו אפקטיביים ללידה. שיהיה לך המון המון בהצלחה מחר, שיעבור בקלות ובשעה טובה כמובן

הרופא שלי הוסיף "רק שלא יודעים מראש לאיזה חצי

את שייכת"
מה שלא ברור זה - איך אם הצירים לא היו אפקטיביים, אז צוואר הרחם התקצר כל שבוע עוד קצת ועוד קצת...

בדיוק באותן מילים השתמש הרופא שלי, קריפי../images/Emo6.gif

אצלי, נכון ללפני יומיים, צוואר הרחם היה בסדר. עם כל ההתקצרות עדיין הצלחת לשרוד עד עכשיו, או שהתארך בחזרה?

טאקית24

New member
מה קרה פרסולט??.

הצטרפת למועדון המצרצרות??? אצלי אין את האודם אבל הרבה פעמים יש לי כמו עליות של דופק שנהיה חזק פתאום, ומדי פעם כאב ראש לאחר לקיחת כדור. אני לוקחת 2-3 כדורים ביום, ואם יש צירים אז אני יכולה לקחת עד 6 כדורים ביום.

כבר שבועיים וחצי עם צירים ושמירה לסירוגין

מאתמול שמירה לעוד שבוע עם אופציה לחודש... את הכדורים אמרו לי לקחת 3 פעמים ביום והרגיעו אותי שמותר באמת לעלות עד 6 כדורים ביום. את מקבלת גם את ה-20 מ"ג?

טאקית24

New member
welcome to the club!../images/Emo24.gif

כן אני מקבלת את ה20 מ"ג. לא נתנו לך גם פרוגסטרון? הבנתי מהרופא שלי שזה מחזק את הרחם. את מטופלת בפרטי? את במעקב על אורך צוואר הרחם?

אני רק עם פרסולט ומנוחה לעכשיו

מטופלת אצל הרופא שלי מקופ"ח שהוא מספיק רגיש לכל העניין ומתייחס אליי יפה אז אין לי שום צורך לעבור לפרטי (את הסקירות והשקיפות עשיתי פרטי, הוא לא עושה אצלו והעדפתי ללכת לאחד המומחים). כשאני אצל הרופא הוא בודק לי אורך צוואר ותודה לאל, עד עכשיו הוא לא התקצר.

את צודקת, אני שונאת תרופות אבל נאלצת לקחת

הכל כדי שהתינוק יישאר שם כמה שיותר. באיזה שבוע את? תודה והמון בהצלחה גם לך.

27חומד

New member
כן, זה מוכר כשלוקחים פרסולט.

כשלקחתי לאט לאט הגוף התרגל והתופעות פחתו. תשתי הרבה ותנוחי.

תודה רבה, מאד הרגעת אותי

אני רק יומיים במינון המוגבר הזה והיום התחיל הסומק הזה והחום הפנימי, חשבתי שאני עולה באש מבפנים
אני מקווה שזה יעבור מהר והגוף יתרגל.

lowprofile

New member
תשתי הרבה

לקחתי 20 מ"ג כפול 6 יש לו המון תופעות לוואי. אודם, תחושת חום, אודם בפנים, דפיקות לב, סחרחורות, ככל שהמינון עולה רמת המסטוליות עולה גם כן. יידעי את הרופא שיש לך תופעות לוואי. כעיקרון אין מה לעשות עם זה, יכול להיות שתתרגלי לזה יכול להיות שלא. אם זה עוזר לך - כלומר, דוחה את הלידה, זה שווה לא? באיזה שבוע את?

למעלה