שאלה לבנות...

שאלה לבנות...

למרות שזה פורום של בנות, אז אני בטוחה שאולי יש כאן בנות עם מספיק ניסיון כדי לענות....
אחרי תקופה מאוד ארוכה................ חזרתי לעולם הדייטים!
עכשיו אתן יודעות איך זה, מבחינת התחושה... במיוחד עם הפרפרים.. ורציתי להתייעץ איתכן...לאן בדרך כלל כדי ללכת לדייט ראשון? ובדרך כלל, בדייט הראשון אתן מציעות לשלם גם או שנותנות לגבר לשלם על הכל?

Maldini Girl

New member
אני תמיד מעדיפה בתי קפה

סטייל "ארומה" וכאלה. פשוט לשבת על כוס קפה (ואז גם אין את האי נוחות של אם לאכול ומה להזמין לאכול בדייט ראשון)
בנוגע ללשלם, אני תמיד מעדיפה לשלם על עצמי, אבל יודעת שיהיו פה כאלה שיגידו ש"חס וחלילה, הגבר צריך לשלם". אניוואי, אני לא אתווכח עם מישהו שמבקש לשלם עליי, אני אציע לשלם על עצמי, ואתכוון לזה באמת, אם הוא יבקש לשלם- בכיף, ניתן לו את התענוג.

The Blue Fairy

New member
מסכימה עם מלדיני גירל

בית קפה זה מקום מאד נוח, מצד אחד - יש סביבך אנשים ואתם לא לבד
מצד שני - זה מספיק שקט ואינטימי כדי לנהל שיחות ולהכיר כמו שצריך
ואני אישית תמיד בעד לשלם, לא מאמינה בזה שהגבר צריך

svety

New member
למה שהוא ישלם על הכל?

אני לא רואה סיבה לזה.

מסכימה עם קודמותי על הקטע של בית קפה.

לדעתי

בית קפה/פאב שקט..
בד"כ הבחור מציע לשלם, ואז אני תמיד משאירה את הטיפ.

בהצלחה

Mooa-Numi

New member
כמה ויכוחים היו לי עם בחורים על התשלום

שהגיעו ממש לריבים.

ולמה שישלמו עלי? ולמה עליכן? אתן עובדות ויש לכן כסף בדיוק כמוהם. אני לא רוצה להרגיש חייבת לאף בחור שמוציא עלי מכספו ובאיזשהו מקום מצפה ממני לתמורה (זה העסק שאתן עושות, בנות, לא נעים לצאת לכמה דייטים מבלי שפדיתן את החוב).

מידי פעם אני עוד עדה לבנות שאומרות - והוא לא הציע לשלם עלי! איזה חצוף!! ומתה מבפנים

Maldini Girl

New member
את יודעת, פעם דיברתי עם אחותי ועם

אשתו של אבא שלי על הנושא הזה. ואשתו של אבא שלי אמרה שלדעתה גבר חייב לשלם על אישה, אחותי אמרה "מה, הוא לא חייב" ואמרתי לה "ומה תחשבי עליו?" היא:"אה, שבחיים לא נצא יותר"

The Blue Fairy

New member
היום בדיוק יצא לנו לדבר באיזה קורס

על נושא התשלום
אני עושה קורס קואוצ'ינג ומישהי התייעצה לגבי איזה בחור שהיא יוצאת איתו ואמרה שהוא קמצן כי היא שילמה על עצמה בדייט הראשון
להפתעתי, רק אני ועוד גבר אחד חשבנו שזה נורמלי לחלוטין להתחלק בתשלום - כל השאר (כולל המרצה) אמרו שאם הוא לא משלם בדייט הראשון הוא יכול לשכוח מדייט שני!

Maldini Girl

New member
זה באמת מעציב אותי

ואל תביני לא נכון; אני לא חושבת שזה נורא ואיום שגבר משלם עליי בדייט ראשון.
אני חושבת שזה נורא ואיום שזה הפך למוסכמה חברתית כזו, שאם גבר לא שילם עליי בדייט ראשון הוא פסול ואין מצב לדייט שני.
ואני לא מדברת על "למה צריך לשלם עליי, למה אני צריכה להיות נטל כלכלי וכולי" כי זה כולה דייט ראשון ובדר"כ זה מסתכם בקפה.
אבל זה עדיין צורם לי. כי זה מנציח איזשהו סטריאוטיפ.

למעלה