שאלה לבנות

מיטללל

New member
שאלה לבנות ../images/Emo3.gif

היום היו כמה אנשים במשרד.. ואז הם הלכו... סגרתי את הדלת והוצאתי סנוויצ' שהיה לי.. והתחלתי לאכול.. ואז שני אנשים מהם חזרו (בנים, חשוב לציין) והם אמרו משו שאני לא כל כך זוכרת... אבל תכילתו הייתה: "סגרה את הדלת והחלה לבלוס"
אני חייבת לציין שאף פעם אין לי בעייה לאכול ליד בנים או ליד אנשים... מה אתכן בנות ?

איזה חוצפנים!!!../images/Emo46.gif

אני מזה הייתי מתעצבנת.... ולי בהתחלה ליד בנים שאני לא מכירה הכי טוב/או שהתחלתי לצאת איתם אני ממש מתביישת לאכול.... בהתחלה כשהייתי אצל חבר שלי הייתי סובלת מרוב רעב וכשהוא שאל אותי אמרתי שאני לא רעבה,העיקר למנוע את האי נעימות.... ואמא שלו כל הזמן אמרה שאני התחתנתי עם ה"לא" כי כל הזמן אמרתי שאני לא רוצה לאכול ולא לשתות... נו,מה אני יעשה,בכל הזדמנות ניסו לדחוף לי אוכל.... היום,אני חופשי בולסת שם את כל ארוחות היום+

מסטולית

New member
גם לי יש את הקטע הזה....

שאני מתביישת לאכול ליד אנשים לפעמים... במיוחד אם אני לא מרגישה בנוח עם אותם אנשים אחרת לא אכפת לי... למשל בביצפר אני בדרך כלל לא אוכלת כל היום כי אני לא מרגישה בנוח שם... לפעמים זה נראה לי קצת לא נשי לאכול ליד אנשים שאני לא מרגישה לידם בבית... מטומטמם אבל נכון

../images/Emo15.gif ממ אני באמת שלא מבינה

מה הבעיה לאכול ליד אנשים. לי לפחות אין בעיה עם זה :\

חסה

אנחנו בפצריה,הוא מזמין איזה 2-3 פיצות ואני-סלט ו8דיאט קולה. בחומוס אשכרה,סלט. פעם ב אני לוקחת פיצה או משהו ואני לא בדיאטה..בבית אני יודעת טוב מאוד לאכול כשצריך.. מול בנים אחרים או סתם אנשים..מממ לא הכי אכפת לי

למה מה הבעיה לאכול מול אחרים?

אני בואו נגיד זללנית מאוד שאנחנו הולכים לאנשהו כול החבר הוא רק אני וחבר שלי אני הולכת יותר מכולם יחד למשל לפני שבוע יצאנו כול הבנות אכלו משולש פיצה מסכן(וגם אותו הם זרקו) אני טחנתי שלושה משולשים+גלידה שלוש כדורים עם קצפת(אחרי שזללתי בבית שני שוקובואים)

Noopy

New member
מה פתאום?../images/Emo12.gif שום בעיה!../images/Emo67.gif../images/Emo140.gif

למעלה