שאלה לבנות

שאלה לבנות

מה אתן לובשות לראיון עבודה ? הריי כמעט כולנו מתלבשות בתור הבר הרבה יותר חשוף/צמוד/פרובקטיבי /וואט אבר בתוך הבר . אז מה קורה כשיש לכן ראיון עבודה בשעות הצהריים / בוקר ? אתן מתלבשות כמו ביום יום או כמו שאתן נראות מאחורי הבר ?

rustynail

New member
אני מוכן לתרום בתור מראיין? אם תרצי תשובה

יותר נכון בתור הברמן שעושה התלמדויות ודיבור התייעצות עם הבוסית שלי והבוס שלי אחרי הריאיון...

rustynail

New member
בבקשה....

לא היו לי הרבה מנהלי בר בחיי, רק אחד או שניים, אחד מהם היום בעלים של מקום ,חבר קרוב ומורה לחיי לילה. הרבה פעמים המראה החיצוני משחק תפקיד חשוב אם לא החשוב ביותר, רושם ראשוני קובע! הרבה פעמים נתקלתי במישהו שלאחר מעשה אמר: קיבלתי אותה בשנייה שהיא נכנסה, ורק הייתי צריך לחפש איך למשוך רבע שעה של שיחה. ולתכלס: לא להתלבש זנותי מדי או חשוף מדי גם בגדים צמודים ומחמיאים יעשו את העבודה, בכלל בראיון עבודה חשוב מאוד להתלבש אלגנטי ולא זרוק, בטוח לא כמו ליציאה אבל חולצה מכופתרת ונוכחות טובה עושים את העבודה. בראיונות השאלה הנשאלת מהצוות תמיד אחרי היא : איך היא נראית? ורק אח"כ יש לה ניסיון? אצלי יש בוסית ובוס שניהם מראיינים, לשניהם חשוב מראה ולשניהם חשוב ניסיון אבל חשוב לא פחות זאת נוכחות מחוץ לבר ובבר! לחייך להיות ערניים אפילו בשעות בוקר שאנשי חיי לילה לא ערים בהם בד"כ. לבוש אלגנטי ולא חולצה קרועה או שמלת ערב, לא חשוף מדי אבל גם לא חסוד.... לי אישית לבוש מינימלי לא עושה את זה מצד שני אני עובד איתן ולא מרייר עליהן. סביר להניח שמראה וניסיון יכניסו אותך להתלמדות עכשיו השאלה מה תלבשי בבר במשמרת הראשונה...

lizush17

New member
לפני כמה ימים הלכתי לראיון עם מחשוף נדיב

וזה לא עזר חח נ-י-ס-י-ו-ן

D221

New member
בגלל

שזה היה גלוי מדי (תרת"י משמע כנראה) אם את חסרת נסיון לחלוטין, בחורה שבאה עם מחשוף עמוק בצורה שזה מכווןולא משאיר מקום להשערות וספקות... זה קצת מוריד מהערך שלך. כי מה את משדרת בעצם? אני בחורה, אמנם אין לי ניסיון אבל בוא תראה איזה ציצי יש לי. אני לא אומרת שזה מה שאת חושבת אלא מה שאת משדרת כשאת הולכת ככה לראיון עבודה. את צריכה לעשות זאת במינון נכון. לא ללכת עם מיני ומחשוף ולצפות להתקבל... את צריכה להביא אותה בקטנה.. להתלבש יפה אבל בטעם, שמצד אחד תיראי טוב ומצד שני זה לא ייראה שהתאמצת בכלל. אה כן... ותשתדלי להפגין בקיאות וביטחון בכל נושא הבר, כי גם אם אין לך נסיון ורק סיימת קורס את יכולה להפגין ידע שירשים את בעל העסק, כמו כמה ח'ברה כאן שרק עכשיו עושים קורס והם בעלי ידע מרשים בנושא עולם האלכוהול ואין לי ספק שאם הם יפגינו את הידע שלהם, בעל העסק יתעלם מהעובדה שאין להם נסיון בתוך הבר וייתן להם צ'אנס. סתם עצה... חצאית הרבה יותר אפקטיבית ממחשוף, אם כבר אנחנו בנושא....
עד כאן לפינת העצות - איך להשתמש בעובדה שאת בחורה. חחח

lizush17

New member
אוקיי..

לקחתי לתשומת ליבי, הפנמתי חח... לבשתי ג'ינס וחולצה עם מחשוף... ביטחון הפגנתי המון.. בקיאות לא היתה לי הזדמנות להפגין... וחצאית:/ לא נראה לי שאני אלך עם חצאית לראיון ...לא מרגיש לי נכון חח תודה

D221

New member
...

לא לראיון עבודה, התכוונתי בכללי
כשאת הולכת להשכיר רכב, כשאת הולכת לדון בחוזה לשכר דירה.... כל מני כאלה חח חבל שלא היה לך זמן להפגין בקיאות, בכל מקרה בהצלחה בהמשך החיפושים. מיום שני אני גם מתחילה לעשות סיבובי ברים בתל אביב בכדי למצוא את מקום העבודה הבא שלי... תל אביב here i come

lizush17

New member
בהצלחה גם לך ..

חחחח וכן אחלה בקשר לחצאית... זה כבר יותר הגיוני... שובבה :)

למעלה